Mintha az előbb azt írtad volna, hogy befejezted. Akkor mégsem

Nekem ebben az egészben az tetszik leginkább, hogy olyan ismeretlen emberek lettek "hirtelen" baromi nagy Fórumozók, igazságosztók, akiktől egy nyereményjáték infot, ingyenes lehetőséget, vagy egyéb segítséget sem (vagy nemigen) kaptunk...

sada ne magyarázd azt amihez nem értesz, jo hosszú a pepsi szabályzata, tudunk olvasni mi is!
Ha tetszik az okostojásoknak ha nem, komoly ügy lesz a pepsiből. Máshol lehet csalni, de náluk nem, ennyi! Túl sok volt a mohó ember hogy ne tűnjön fel.
És a hülye gyerek képletes volt, mert normális felnőtt a boltban se lop hanem fizet. Befejeztem!
Egész nap nem voltam gépnél, s csak olvasok és olvasok...
Senki nem csalt!
A szabályzat semmit sem tiltott (max. a kódhamisíítást),
csak azt írta, felesleges...
Ami nem volt igaz, mert a program nem úgy lett megírva..
Ti mindig mindent elhisztek ellenőrzés nélkül, amit mondanak nektek?
Ami nem tilos, azt pedig lehet.
Azért nincs fenn a nyertesek listája, mert probléma van a szolgáltatóval, nem tudják frissíteni
Én meg remélem, hogy az ilyen rosszmájuak nem fognak nyerni.SOHA
Amúgy meg hülye gyerekezd le a ......
Azt hiszem nem ittunk pertut,hogy kiokíts.
Bizonyítható hogy csaltak, értsétek meg, a pepsi visszamenőleg megvizsgálaj az összeset és remélem is hogy kizárják őket!
Ja, és még annyit. Az miért nem etikátlan, ha a kukából szede ki a kupakot, vagy találod, és azt küldöd be - növelted evvel a pepsi fogyasztásodat? Pedig a pepsinek kizárólag ez az érdeke!
Az Életet nem lehetne beperelni, az is olyan igazságtalan

Ja, a szerencsét se hagyjátok ki, mert az is ide-oda pártol!
katalina, azt értsd meg, itt nem csalt senki. Nem volt tiltva, amit egyesek csináltak. A pepsi honlapját nem törte fel senki, akik nyertek telefont, szabályos beküldéssel tették. Lehet, hogy leleményesebbek voltak másoknál - de ez nem tudom, miért fáj???
Már nem tudom megállni! Akik csaltak, ne kapják meg a mobilokat és kész! Röhejesek vagytok a magyarázatokkal együtt!!! Miért nem lopsz a boltban hülye gyerek? Lopjon, csaljon mindenki, és majd bepereled a boltot?
és nem is fogják
szerintetek kockáztatna a pepsi bármilyen pert?
Mert fél misiért már lehet én is harcolnék.
Már a sok telefonos nyerőkről beszélek.

A visszavont telefonokat kisorsolják a feljelentők között ?

Nem azt írtad hogy nem csinálnád,hanem hogy nem ilyen nyiltan
Nem ebből kell,de lehet hogy van aki ebből akar
És ha nem is megélni kicsit jobbűá tenni amit az álambácsi el......
És nem magamról beszélek összesen 98 kódot küldtem be és slusz pasz, nem is nyertem,bár ezután nem csoda.
Egyre sem írnám be ildicc,
de nem is lenne pofám egy játékon ilyen nyiltan, publikusan, észrevehetően művelni a dolgot. Nem ebből kell megélni...
Black
+ honnan tudod kinek hanyra van szuksege?
ez olyan kb mint telko dvdje, amit nesajnaljunk a gyerekeitol.
El is lehet adni akkor meg akár 1000-et is nyerhet
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások