Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 186 / 761 oldal |
kétszemélyes bor- és csokikóstoló ma fél 8-tól (Bp.)
2 postasüti csomagolás BUDAPESTI személyes átvétellel - az idő rövidsége miatt: most még csak 1 van, de sütit nyertem vele és annak az átvételéhez csak a kupon kell úgy tudom (aztán ha megint sütit nyerek, akkor 3 csomagolás lesz, természetesen azt is adom a jelentkezőnek... akinek ilyen feltételekkel okés)
peekaboo
A tied. Írtam.
A tied. Írtam.
3db. ingyenes gyerek-belépő (14 év alattinak) a budapesti Állatkertbe. Január 31-ig felhasználható. Válaszborítékért küldöm vagy átvehető személyesen a IV., XV. kerületben.
Betelt MOL-Ravensburger gyűjtőfüzeteket felajánlanék válaszborítékért (vagy utalva a postázás árát)
OMV Gyűjtőfüzet 6 db beragasztott matricával.
OMV Gyűjtőfüzet 2 db beragasztott matricával.
OMV Gyűjtőfüzet 2 db beragasztott matricával.
Libri:
+ 3% kedvezményre jogosító kupon kódja: T5XK3JMD
A kupon online futáros rendelés esetén váltható be 2013.02.01-14-ig. A kedvezmény az online vásárlásnál biztosított alap 5%-os, valamint az érvényes törzsvásárlói kedvezménnyel vonható össze. A kupon előrendelhető és KönyvKeresős és antikvár termékekre nem érvényes.
Hírlevélben jött, aki fel tudja használni, használja fel! Jó olvasást kívánok!
+ 3% kedvezményre jogosító kupon kódja: T5XK3JMD
A kupon online futáros rendelés esetén váltható be 2013.02.01-14-ig. A kedvezmény az online vásárlásnál biztosított alap 5%-os, valamint az érvényes törzsvásárlói kedvezménnyel vonható össze. A kupon előrendelhető és KönyvKeresős és antikvár termékekre nem érvényes.
Hírlevélben jött, aki fel tudja használni, használja fel! Jó olvasást kívánok!
Szia, dehogy haragszom. Lassúak voltunk.
Szia! Ne haragudj, nagyon sajnálom.
Szia,
köszi, de sajnos már nem érnének oda.
köszi, de sajnos már nem érnének oda.
S.O.S.
Most vagyok megint gép előtt.
Ketten is írtatok emailt, melyikőtöknek van még rá szüksége?
Most vagyok megint gép előtt.
Ketten is írtatok emailt, melyikőtöknek van még rá szüksége?
Esetleg lenne még valakinek 2 db jegye ma 19 órától az Erőnek erejével c. filmre a Westendbe?
letti: írtam @-t, megkaptad?
Még megvannak a jegyek a ma esti mozira. Kéri valaki?
A jegyeim elkeltek.
Nekem is van 2 jegyem holnap 19 órára a Westendbe.
Nekem is van 2 jegyem a holnapra a Westendbe.
hervis elkelt
ma 10 órakor kezdődő animációs filmre a MOM parkba van 4 db jegyem.aki el tudna rá még menni, írjon
Van egy Hervis 3000.- online utalványom, mely 10ezer felett használható fel.
Január 31.-ig.
Január 31.-ig.