Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 186 / 9366 oldal |
Én is várok még, nem arról van szó. De a felsorolt Vanish, Air Wick és a Finish is Human Telexes és 120 naptári nap van írva a szabályzatban.
Lehet hogy régebben is gyakran előfordult, de az utóbbi fél évben pár szervezőcég megvárta akár a 90 napot a nyeremények kiküldésével. Ilyen volt a pl tesco vanish, tesco airwick, Penny Magyar Termék.
Gondoltam úgy is küldik, ezért csak itt kérdezgettem néha, hogy ugye még más is várja...
Gondoltam úgy is küldik, ezért csak itt kérdezgettem néha, hogy ugye még más is várja...
Igen. Ezt heti 2x biztos megkérdezi valaki és ez a válasz, vissza lehet olvasni.
Egyrészt igazuk van, benne van a játékszabályzatban, másrészt viszont nem egy olyan nyereményről van szó, ami ne állna rendelkezésre, hisz csak egy műanyag kártya, fel kell tölteni pénzzel. Hamarabb szabadulnának a "zaklató" játékosoktól, ha kiküldenék mihamarabb.
Egyrészt igazuk van, benne van a játékszabályzatban, másrészt viszont nem egy olyan nyereményről van szó, ami ne állna rendelkezésre, hisz csak egy műanyag kártya, fel kell tölteni pénzzel. Hamarabb szabadulnának a "zaklató" játékosoktól, ha kiküldenék mihamarabb.
Tegnap írtam Lidl/ Finish ügyben, azt válaszolták, hogy a játékszabály szerint 120 napon belül küldik GLS-sel.
Én sem kaptam még meg a Finisht.
Köszönöm kirri
én is várok még Finisht
Sziasztok,
Valaki várja még a Lidl Finish utalványt?
Nekem ma sem jött semmi...
Valaki várja még a Lidl Finish utalványt?
Nekem ma sem jött semmi...
Aldi Kalendárium nyertesek neve hol van kiírva?
Köszi!
Weber, vevőszolgálat tudja megmondani.
Auchan ajándékkártya egyenleget sehol nem lehet megnézni?
törpi: köszönöm
agi80:tuti nem a végén,mert én több Webnyereményesnél láttam,hogy megérkezett
Sziasztok
orbit játéknál a heti nyertesek megtudták hogy nyertek-e vagy a játék végén értesíti őket a szervező?
orbit játéknál a heti nyertesek megtudták hogy nyertek-e vagy a játék végén értesíti őket a szervező?
hát elég érdekes , általában a Screvo a küldő itt meg az Euronics lesz mi 3 nyereményt nyertünk a barátaimmal, ők ketten ugyanazt nyerték egy gamer billentyűzetet és már megkapták hetekkel ezelőtt de ők is majdnem 3 hét különbséggel
Én még várok. A Mizo nyeremény miatt írtak, hogy azt csak januárban kapjuk meg, de ezt a Mizo előtt 1 hónappal nyertem, szóval így hogy nem írtak, lehet a héten megkapjuk.
Euronics nyereményt vár még valaki?
Szerintem esélytelen. Sacperkábé 4 hónappal kell számolni.
Jó reggelt!
Ebben az évben még várható az Everyday nyeremények kipostázása? Október 21.én kaptam üzit nyertességről. De semmit nem találtam
Ebben az évben még várható az Everyday nyeremények kipostázása? Október 21.én kaptam üzit nyertességről. De semmit nem találtam