timotka
Ott volt a mellékletben is, hogy NEM!
A Tescos Baba ny.játékban játszik a szappan is

" alt="

">
Ez inkorrekt az Ecofamilitől. Mindig a jsz mellekletet nézem, 2x is, ezért vettem. Király!

" alt="

">
A játék nyitó oldalán és a jsz-ban a táblázat felett az első pillanattól egyértelműen ott volt:
"A Játékban nem vesznek részt az egy darabos kiszerelésű Baba szilárd szappan termékek"
(Ráadásul az 1 db-os szappan sosem játszik.)
2 helyen ott volt, hogy NEM játszik,
A 2 listában meg fent felejtették.
Az lett volna a megfontolt játék, ha vásárlás előtt rákérdezel.
uge 1 ideig ,aakor indultam vásárolni én is és 100% ott volt
jojó
NEM játszik.
2 helyen is kiírták, hogy NEM játszik,
de a táblázatban ill. a feltöltésnél a felsorolásban egy ideig szerepelt, de már nem.
Javították.
Jsz. I. sz. melléklet:
"A játékban nem vesznek részt az egy darabos kiszerelésű Baba szilárd szappan termékek."
(Ez végig itt volt, így volt.)
jojó
Szappanra gondolsz ? Rajta van a játék képén alul, hogy 1 darabos kiszerelés nem játszik.
Ecofamily játékban a 90 g-os játszik ,nézem most nem látom a listában csak a 0 4X 90 g ?
Ecofamily játékban a 90 g-os játszik ,nézem most nem látom a listában csak a 0 4X 90 g ?
Ott van a nyerteseknél, h kinek mivel volt szerencséje.
Az Unilever azonnal értesít SMS-ben, de nyertes listát nem rak ki.
Sok fórumosnak gratulálnak. Milyen játékokkal lehetett nyerni és hol lehet a listákat megnézni? Érdekelne a Grillezz Glóbus játék grill nyereménylistája..
csucsi, mi az augusztus 31-én zárult játékból várunk nyereményeket, azt beszéltük, de azért köszi.

" alt="

">
Catlis! Utalványt még nem küldték, amint megkapják ők is egyből küldik! Korrekt cég!
Amennyiben Baba lanolin tusfürdőt nyertél, azt bármelyik Ecofamily üzletben át tudod venni az automatikus üzenet felmutatásával 2024.12.15-ig.
Azonnali nyeremény: a Játék időtartama alatt összesen 1 000 db (egyezer darab) Baba lanolin 400 ml tusfürdő kerül kisorsolásra. Az azonnali nyeremények beváltása az üzletekben lehetséges, 2024. december 15-ig.
Gondolom, a tusfürdőket nyerési sorrendben küldik, vagy nem?
Ha így van, én még várhatok. 😅
Azért az utalványra rákérdeznék, mikorra várható. Szép nyeremény, gratulálok hozzá.

" alt="

">
pieceofluck én is várok még tusfürdőt. Viszont az egyik heti nyereményt is megnyertem, a 100.000Ft-os Euronics utalványt. Még arról sincs hír. Nem tudom, más esetleg megkapta már?
Köszönöm a válaszokat, még a hetet kivárom, utána írok nekik, és jelentkezem, vagy ha közben esetleg megjön, akkor is beírom.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások