fozo.gabi
Akkor jó, már kezdtem aggódni, hogy elveszlett a vk...
Most jut eszembe, hogy én nem is játszottam, így aggódtam a vk-jaitokért.

Annál lehet hogy rosszul tudom, de nem kellett vonalkód. Ahogy láttam más is vagy a blokkot vagy pedig a kitöltött pályázati szelvényt dobta bele...
fozo.gabi
Azért remélem kivetted a dobozból a pályázatodat, márcsak a vk-ok miatt...
szerintem nem az!de legközelebb fényképezögép és az napi ujság mellétesz ..és nincs késöbbiekben vita...
Köszi! Irtam nekik, bár nem tudom mit tudnak erre reagálni.
Azért úgy érzem, mintha árulkodnék

fozo.gabi!
Minden termék, amit felsoroltál, Procter & Gamble, sztem nekik kéne írni. A www.pg.hu oldalon találsz kapcsolatot.
Ez nem nivea volt, hanem egy jó pár márkából kettőt kellett venni, és a kitöltött nyereményszelvényt kellett bedobni. Ha jól emlékszem Pantene, Blendamed, Secret és társai vettek részt benne.
Hát most azt hová irhatnám?
fozo.gabi
Pedig jobban tennéd, ha a NIVEA-nak is jeleznéd.
Az ő akciójukat rontották el trehány lebonyolítással.
Sziasztok!
Kapott valaki már Meglepetés c. újságot az anyuka.hu regisztráció után?
Már próbáltam reklamálni, de semmi.
Békés karácsonyt mindnyájatoknak.
Sziasztok.
Nálunk már az van rajta hogy Banán Panamai Chiquita.
De eddig nálunk is csak annyi volt, hogy Panama - kicsit aggódom is emiatt

Gabi: remélem a banánossal nem járunk így, mert én ugyanott dobtam be a banános blokkjaimat. Egyébként még mindíg aggasztó hogy Chiquita helyett Panama van rajta. Ha tudják hogy lesz vele játék, akkor miért nem lehet rákészülni és átállítani a gépet.
Voltam az Árkád Intersparban, ahol a banános és Niveás doboz mellett ott figyelt a nov 1-30 között wellness hétvégés játék doboza is kinyitva. Benne az összes bedobott pályázat, többek közt az enyém is.
A sorsolás december 15én lezajlott, de senki ne lepődjön meg aki oda dobta be a pályázati szelvényét, hogy nincs az esélyesek között, vagyis nem volt!!!
Életemben először kértem a panaszkönyvet, és mondtam, hogy az interneten is irok nekik levelet. Az utóbbitól elálltam, mert mondták, hogy erre a panaszomra is fognak válaszolni...
Cicca,
a Cif ajándékot hurcoló futár megegyezik a Knorr tányérokat szállító futárral.A futár mondta, h ők viszik mindkét cég nyereményeit.
Évi* Hozzászólás - 2005. december 12. :: 11:53
Azt bölcsen elfelejtették megemlíteni, MELYIK hét elején Mint a Cif, a novembert végül sikerült elmismásolni. Azt megelőzően voltak a zűrös nevekre küldött kódjaik, szóval lehet, hogy a sorsolás is hasonló káoszban zajlott
Ehhez következőket szeretném hozzáfűzni:
Jött a futár, hogy nyertem egy ciff ajándékcsomit. Meglepődtem, mert nem tudtam róla. A futár rá is kérdezett, majd ideadott egy kis dobozkát. Hát, a méretén is meglepődtem, mert el nem tudtam képzelni, hogy egy olyan lapos dobozkába hogyan fér bele annyi cucc, mint amit a ciffen lehetett nyerni. Még nagyobb meglepetésemre egy Knorr lapos tányér volt benne!
Már 2x átnéztem az összes listát, de nem vagyok rajta.
A ciffen meg ugye nem láttam a novemberit.
Hát most nem tudom mi van...
mindkét sport szelettel nyert minicsocsó használhatatlan, amit nyertem, fel van púposodva a karton játéktér.
Aki ugyanígy járt reklamált már a Kraftfoodsnál és milyen eredménnyel?
Tescóban is jóval a játék vége után láttam a szórólapokat, addig sehol

nem erősségük a precizitás, a nyerteslistát már nem is említem

A Maggi érdeklődésemre, hogy nem nyertem-e, azt válaszolta, a nyerteseknek már kiküldték a nyereményt. De mi van akkor, ha elvész a postán? Miért nem tudják feltenni a netre a nyertesek névsorát?
Időben felkerült a nevezési lap:
http://www.oral-b.hu/penzv_akc.html

Igaz.
Valahogy átsiklottam azon a mondaton.
Bocsi

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások