Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 186 / 246 oldal |
Emlékszem, egyszer nyertem a Tina magazinnal egy AVON csomagot. Hónapok múlva telefonáltam, hogy miért is nem érkezett még meg. A hölgy utánanézett, és azt mondta: "Nálam itt postázva van, de azonnal küldünk egy másikat." Ez nagyon meglepett, de nagyon jól esett, hogy nem kellett hetekig az igazamat bizonygatnom...
Univeres hölgy,Bazso Rita,nagyon kedves volt. Azt mondta ha nem kerül elő a levél a posta bugyraiból,küldjem el neki az ajánlott szelvényt és elküldi pótlólag az ajándékot.
"Köszönjük megkeresését.
Elnézését kérjük, a nyertesek listája egy technikai hiba miatt tévesen került kisorsolásra. A kvízjáték kettő darab nyereményt tartalmazott eredetileg, a sorsolás után azonban tíz nyertes került fel a honlapra. Sajnos a karácsonyi csomagjaink már teljesen elfogytak. Azonban a kvízjátékban meghirdetett csomagok összetételének megfelelő termékcsomagot természetesen kipostázzuk az Ön címére.
Ez a csomag a következő NIVEA termékeket tartalmazza:
- Éjszakai Kézkrém
- Happy Time Krémtusfürdő
- Energy Fresh Deo Stift
- Kényeztető Krémes Testápoló
- Bársonyfény Sampon
- Creme
Ezen kívül szeretnénk még felajánlani egy NIVEA For Men Mild Borotvagélt plusz ajándékba!
"
Elnézését kérjük, a nyertesek listája egy technikai hiba miatt tévesen került kisorsolásra. A kvízjáték kettő darab nyereményt tartalmazott eredetileg, a sorsolás után azonban tíz nyertes került fel a honlapra. Sajnos a karácsonyi csomagjaink már teljesen elfogytak. Azonban a kvízjátékban meghirdetett csomagok összetételének megfelelő termékcsomagot természetesen kipostázzuk az Ön címére.
Ez a csomag a következő NIVEA termékeket tartalmazza:
- Éjszakai Kézkrém
- Happy Time Krémtusfürdő
- Energy Fresh Deo Stift
- Kényeztető Krémes Testápoló
- Bársonyfény Sampon
- Creme
Ezen kívül szeretnénk még felajánlani egy NIVEA For Men Mild Borotvagélt plusz ajándékba!
"
Mondjuk ez a doboz konkrétan majdnem üres volt, a plakáton pedig még a decemberi akció szerepelt.
Mindegy, ilyenkor mindig abban bízom (egy hónapos nyereményjátékos mániám óta
), hogy néhány fanatikustól (tehát tőlünk) eltekintve az emberek általában lusták ezzel foglalkozni (mert amúgy én is ilyen vagyok/voltam)
Mindegy, ilyenkor mindig abban bízom (egy hónapos nyereményjátékos mániám óta
), hogy néhány fanatikustól (tehát tőlünk) eltekintve az emberek általában lusták ezzel foglalkozni (mert amúgy én is ilyen vagyok/voltam)én is így jártam pár hete. előszőr öröm,majd rájöttem,hogy így nem sok esély van,ha nem kötik vásárláshoz sok helyen

Hát itt is ki volt téve, de üvegfalon túl kellett volna nyúlnom, ahhoz meg nem volt pofám...
de ez milyen már!
Grrr.. oda ez a kis örömöm is ...

de ez milyen már!
Grrr.. oda ez a kis örömöm is ...

akkor megsúgom,hogy sajnos a gyógyszertárak nagy részében ki van csak téve a sok szelvény és annyit tölthetsz amennyit csak akarsz.a gyógyszertárosok nem tartják be a szabályokat. Esztergomban is van rengeteg csak úgy kitéve,Pesten,Pécsen és még sorolhatnám

Voltam ma az egy Szimpatika logós gyógyszertárban. Megvettem egy terméket, kaptam mellé egy nyereményszelvényt. Közben kiderült, hogy pont az a termék nincs, de csütörtökre hozzák. Kértem még két másik akciós terméket. Mivel ekkor elvileg már három termékem volt, kaptam még három nyereményszelvényt. Kitöltöttem a négyet, bedobtam az urnába, amikor szólt a nő, hogy mivel nem biztos, hogy csütörtökre megjön a "cucc", ad még egy nyereményszelvényt arra, mert 24-én lezárják a versenyt. Szóva végül három termékkel (amiből egyet még meg se kaptam) szereztem öt nyereményszelvényt. Én örültem a gyógyszertáros kisasszony feledékenységének 

kiváncsi leszek Leon nyert -e a Rauchhal,mert pont 14.-én volt a sorsolás

Reggel hívott a futár, h. hozta a high care csomagot, én meg mondtam h. már munkába vagyok. Erre megszakadt a hívás (kírta h. a sim kártyát rakjam be), kikellett a telót kapcsolnom, majd visszahívtam s mondta,hogy hiába keresett újra nem ért el, ezért átment a szomszédomhoz, akik elküldték, hogy menjen anyukám munkahelyére. Anyu meg szólt, hogy átvette a csomit. Örülök, hogy nem hagyta annyiban a futár.
Mind a 3 hiányzó téli szettet megkaptuk ma a pannonban.
A lányom is bement -tőlünk függetlenül- és neki is adtak még kettőt, pedig neki nem is tartoztak, de tényleg volt ott egy papír, amire fel volt írva a neve, tel.száma, és hogy tartoznak neki. Utána ugrott be nekem, hogy biztos most találták meg valahol a dossziéjuk mélyén azt az elkallódott felírást, ami miatt engem égettek még december elején, mikor letagadták, hogy lógnak nekem nyereménnyel, nincs róla papírjuk, biztos én akarok csak jogtalanul nyereményhez jutni. Igaz, az két bögre volt, de most már tök mindegy, hogy teát öntök bele, vagy a fejemre húzom, mind a kettő melegít.
A lányom is bement -tőlünk függetlenül- és neki is adtak még kettőt, pedig neki nem is tartoztak, de tényleg volt ott egy papír, amire fel volt írva a neve, tel.száma, és hogy tartoznak neki. Utána ugrott be nekem, hogy biztos most találták meg valahol a dossziéjuk mélyén azt az elkallódott felírást, ami miatt engem égettek még december elején, mikor letagadták, hogy lógnak nekem nyereménnyel, nincs róla papírjuk, biztos én akarok csak jogtalanul nyereményhez jutni. Igaz, az két bögre volt, de most már tök mindegy, hogy teát öntök bele, vagy a fejemre húzom, mind a kettő melegít.

istvan
Nagyon tetszett, a kolléganőknek is. Különösen, hogy az egyiknek a lánya virágboltos.
Nagyon tetszett, a kolléganőknek is. Különösen, hogy az egyiknek a lánya virágboltos.

Tegnap este irtam Haribonak a hiányzó hőmérő és a sapka-szett miatt.
Ma délelőtt egy kedves hangú hölgy felhívott a Haribótól,hogy minden rendben volt a pályázatommal és postázták dec.21-én.
Valami kavarodás volt a postával,de az ajik nem vesztek el,mert ,ha másképp nem,akkor futárral újra kiküldik
Nagyon gyorsan reagáltak,le a kalappal!!!
Ma délelőtt egy kedves hangú hölgy felhívott a Haribótól,hogy minden rendben volt a pályázatommal és postázták dec.21-én.
Valami kavarodás volt a postával,de az ajik nem vesztek el,mert ,ha másképp nem,akkor futárral újra kiküldik
Nagyon gyorsan reagáltak,le a kalappal!!!

István:
Hogy te milyen vicces gyerek vagy. Nélküled üres lenne a fórum komolyan!

Hogy te milyen vicces gyerek vagy. Nélküled üres lenne a fórum komolyan!

meg ez a vicc jut az eszembe
A lakásavatón a háziasszony elhűlve olvassa az egyik csokron a feliratot: "Nyugodjék békében". Amikor másnap reklamálva felhívja a virágboltot, a boltos próbálja nyugtatni:
- Elnézést kérünk a hiba miatt, elcseréltük a csokrokat. De képzelje magát a másik fél helyébe, aki a temetésen azt olvassa: "Gratulálunk az új otthonodhoz".
A lakásavatón a háziasszony elhűlve olvassa az egyik csokron a feliratot: "Nyugodjék békében". Amikor másnap reklamálva felhívja a virágboltot, a boltos próbálja nyugtatni:
- Elnézést kérünk a hiba miatt, elcseréltük a csokrokat. De képzelje magát a másik fél helyébe, aki a temetésen azt olvassa: "Gratulálunk az új otthonodhoz".
Leon, ez nagy mák!
Anno az első gyerek születésénél én összecseréltem 2 borítékot, és a füllyukasztós védőnéninek pénz helyett egy "hurrá Julcsi megszületett" üdvözlőlapot adtam oda... Még a lépcsőházban utolértem...
Anno az első gyerek születésénél én összecseréltem 2 borítékot, és a füllyukasztós védőnéninek pénz helyett egy "hurrá Julcsi megszületett" üdvözlőlapot adtam oda... Még a lépcsőházban utolértem...

Most hívtak a pannontól, hogy megjöttek a téli szettek, amikkel adósok maradtak. Nem gondoltam volna, az eddigi rossz tapasztalatok után.
Az én telefonomra szóltak, ahol a férjemet keresték, de rám csörgött a gyerek is, hogy neki is telefonáltak az ő mobiljára. Ismerik az egész családot!
Az én telefonomra szóltak, ahol a férjemet keresték, de rám csörgött a gyerek is, hogy neki is telefonáltak az ő mobiljára. Ismerik az egész családot!

Leon
Szerencséed volt ,hogy nyertél ! ( Remélem nyertél és ezért nézték meg a borítékodat )
Fokusz online : Nyertem náluk egy könyvet , küldték az üzenetet mailban. Írták bemehetek érte.. aznap este válaszoltam ,hogy vidéki vagyok ...következő nap délelőtt itt volt a könyv ! Ritka az ilyen gyors ügyintézés, köszönöm nekik !
Szerencséed volt ,hogy nyertél ! ( Remélem nyertél és ezért nézték meg a borítékodat )
Fokusz online : Nyertem náluk egy könyvet , küldték az üzenetet mailban. Írták bemehetek érte.. aznap este válaszoltam ,hogy vidéki vagyok ...következő nap délelőtt itt volt a könyv ! Ritka az ilyen gyors ügyintézés, köszönöm nekik !
Anyumtól kaptam karácsonyra 50 eurót, csak az volt a baj, hogy egy tiszta borítékba tette.De mivel nálunk mindig borítékhiány van így ez is fel lett használva, de nem vettük ki belőle a pénzt.
Még egyszer köszönöm szépen Szabó Andreának a Republic of art reklámügynökségből.
Még egyszer köszönöm szépen Szabó Andreának a Republic of art reklámügynökségből.