Dani21
Ez inkább a baba-mama topicba való.
Vagy a tesz-veszbe.
Ide áruház(láncok) akcióit szoktuk írni.
Szia mestermoni!
Nem találom az e-mailedet.Elküldenéd még egyszer? Bocsi
DANI21!! Nem válaszoltál az emailomra

Van Pampers Jumbo Maxi 4-es pelusaim bontatlan /74 db-os/ ha valakit érdekel küldjön e-mailt csak 3.000.-Ft-ért adom db-ját /vonalkód nélküliek/. Házhoz szállítás elég sok helyre megoldható.
Hali!
Az Intersparban és a Sparban , ha 2*2les Fanta terméket veszel, egy üvegpohár jár ajándékba!2les ára 259FT.
A vitaminkosárról jut eszembe: valaki megkapta a réges-rég nyert ajándékcsomagokat?
Intersparban is van ilyen cheetos
Tesocoban: 4 db Cheetoshoz 1 db Chester kulcstartó (3 féle) 396 Ft
Nórika
A Tescoba az új akciós árakat nem éjféltöl alkalmazzák,hanem csak reggel
6 órától !!! Tehát éjfélkor még az eredeti ár van

" alt="

">
A Casanova musicalre aki jegyet vesz, az első akárhány díszdobozos CD-t kap ajándékba.
részletek:
http://www.casanovanightmusical.com/?xid=7b2b430f
A Knorr sütőtálas akcióhoz kapcsolódik majd árakció is: márc 2től a Knorr alapok a Tescoban 159 Ft. ba kerülnek.
http://www.vitaminkosar.hu/aruhaz/akcioscsomagok.php
Tegnap egésznap Huggis pelenka minta és Persil mosópor minta osztogatás volt a budaörsi Tescoban .Azt mondták még ma is lesz.
Ma fél 4-kor már csak 4 db volt.

A nagy rohanásban nem kérdeztem mikor, hol lesznek legközelebb.

szabcsina: Ma biztos az Árkádban lesznek. Az a csaj lesz ott aki tegnap az Europarkban volt.
Ha valaki jár az Árkád felé,nekem is beszerezhetne egy knorr dobozt.
Én csak hétfőn megyek.Természetesen mindent átveszek és fizetek.
tatabányai Interspárban sincsenek ma a knorrosok,csak pall mall promó van.tescoban pedig semmi nincs

Paint:És azt tudod, hogy hány óráig vannak ma az Árkádban?Nyolcig?
Szerintem az Europarkban nem...mert a csaj az mondta pénteken ma vannak utoljára. Az Árkádba meg szombat...

(ha jól tudom)
Reacska:Nem tudod, hogy lesznek e a Knorrosok vasárnap is az Árkádban az Intersparnál?Vagy valaki nem tudja, hogy holnap lesznek e az Europarkban?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások