A heti nyeremények sorsolása csütörtökönként.
Legelőször ápr. 20-án.
thiefman
Pedig elhiheted. Nem is egyet!
Én is küldtem hármat egyse nyert
Összevissza megy az órájuk
Azt se hiszem el, hogy minden percben küldenek kódot
Csalás az egész!!!
sot, most tobben kellene nyerjenek, hisz a multheti nemnyero percekeket is most adjak oda.
ja es most latom h MAJUS 21ig megy a jatek, en aprilis 21re emlekeztem..
Egyébként mikor tudjuk meg, hogy ki nyerte az e heti 300.000,-Ft-os költőpénzt?
es mit uzentel?
mertigy, nem vagom h mit mondhatnank, h a multheten XY nyert 200ezer ftra, es most nem megy?
tenyleg duhito, en is holnap keszultem bevasarolni csokibol, de igy most nagyon gondolkodom....
Én felhívtam őket, és üzenetet hagytam!
Én eddig nem figyeltem az utalványok számának változását, de nem lehet hogy az nem akkor változik amikor megnyerik, hanem amikor az sms-t elküldik? Mert van hogy az sms akár 1 órát vagy többet is késik...
tudom hogy nem ide tartozik de ha valaki tudja lécci válaszoljon. a kérdésem hogy boci csoki nyúl vonalkódja érvényes a nestlé játékban? mert az van hogy minden boci termék de utána mégsincs felsorolva csak külön az hogy smarties üreges figura.
Magukkal szúrnak ki. Meg fogjuk utálni az egész céget + sokan mások is!!
birka7
Nekik nem mindegy ki és mennyit nyer? A lényeg hogy fogyjon a csoki, márpedig szerintem a kezdeti lelkesedés mindenkiben megvolt. De ezek után?!
Ez röhej. Van amikor hamarabb elfogy az utalvány mint ahogy a perc váltana.

Na én befejeztem. Mégegy ilyen hülye játékot. Azt az egy árva utalványom meg kisorsolom kinek adjam közületek. Nem vagyok hajlandó több csokit venni.
Telko, köszi hogy segíteni próbáltál. Ezek elcsesztek valamit.
ez így van!! tehát csalnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
biztos sokan sokat nyertek és ezt sajnálják nem erre számítottak!!!
oké akkor már ketten vagyunk!!!
gyüljünk!!!!!!!!!!!!
fradigy
Ebben igazad van, de én most próbáltam minden percben, de szerintem az az egy is csak véletlen volt. Múlt héten ugyanezzel a "módszerrel" 72 ezret nyertem össze. Azért valami nem ugyanaz! Az óra mellé sem volt kiírva hogy tájékoztató jellegű! Ráadásul a hivatalos játékszabály a honlap óráját jelöli meg irányadónak!
A játékszabályzat úgy szól, hogy az óra első percének az első másodperce!
igen, ha valaki akkor kuld.
de mi van, ha a 40. masodpercig nekuld senki?
akkor az lesz az elso, aki a 40. masodpercben kuld nem?
tudom!Holnap tecsizek, de akkor minden érintett telcsizzen hátha elérünk valamit!!!
Vikinek akartam segíteni, így még én sem jártam, hogy sokból semmi! Pedig aztán én nem semmit nyertem !!!
És mivel figyeltem az órát is, tényleg nem stimmelt!!!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások