Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 187 / 284 oldal |
Akinek van esze nem is küldi be többször hisz úgysem kaphatja meg a csalással szerzett nyereményt. A magyar hozzáállás inkább az, hogy ha nincs is rá szüksége viszi haza, csak másé ne legyen....

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
VeBe jo kerdes....
a honlap mukodik, a kodokat elfogadja, de 0531-18-20 ota nem tortent semmi.
lehet h kinozzak a programozot. vagy megoltek...
a honlap mukodik, a kodokat elfogadja, de 0531-18-20 ota nem tortent semmi.
lehet h kinozzak a programozot. vagy megoltek...
Megy még a játék,vagy nem?
bocs, ezt máshová szántam 

lehet viccelődni, de sztem jól tudja mindenki... de mindegy. Én eddig kb 2-szer szóltam hozzá.
Meghaladná ha lett volna szabálysértés
Szerintem semmiféle retorzió nem lesz, és nem is lenne jogos ha lenne.
Szerintem semmiféle retorzió nem lesz, és nem is lenne jogos ha lenne.
Tudjátok, én azért örülök, hogy kiderült, miért is szerepelnek sokadszor ugyanazok a nevek a nyertesek közt. Már az első héttől látszott, hogy valami nem százas, és lám, újra beigazolódott a régi magyar mondás: Nem zörög a haraszt ...
Függetlenül attól, hogy lesz-e visszamenőleges retorzió - gondolom, most a Pepsinél és a Human Telexnél erősen jogászkodnak -, esélyt kaptak a kisebb (tehát átlag-) fogyasztók is a napi pár kódjukkal, és ez jó.
Én biztos, hogy fogok játszani.
(Egyébként még annyit, hogy ha tudtam volna a lehetőségről, akkor sem próbálkoztam volna többször beküldeni egy kódot, mégpedig azért, mert elolvastam a játékszabályt, és nekem egyértelmű volt, hogy mik a feltételek. Azt senki nem gondolhatta, hogy nem derül ki a hiba. Persze értem, hogy aki így nyert, abban bízik, hogy megtarthatja ill. megkapja a telefont. Azért számoljatok utána, hogy tíz telefon a jelenlegi árakon több, mint félmillió forint. Ez bőven meghaladja a szabálysértési értékhatárt.)
Függetlenül attól, hogy lesz-e visszamenőleges retorzió - gondolom, most a Pepsinél és a Human Telexnél erősen jogászkodnak -, esélyt kaptak a kisebb (tehát átlag-) fogyasztók is a napi pár kódjukkal, és ez jó.
Én biztos, hogy fogok játszani.
(Egyébként még annyit, hogy ha tudtam volna a lehetőségről, akkor sem próbálkoztam volna többször beküldeni egy kódot, mégpedig azért, mert elolvastam a játékszabályt, és nekem egyértelmű volt, hogy mik a feltételek. Azt senki nem gondolhatta, hogy nem derül ki a hiba. Persze értem, hogy aki így nyert, abban bízik, hogy megtarthatja ill. megkapja a telefont. Azért számoljatok utána, hogy tíz telefon a jelenlegi árakon több, mint félmillió forint. Ez bőven meghaladja a szabálysértési értékhatárt.)
Aja, bár ott a smiley a végén, jelezve, hogy viccnek
szántad, de tulajdonképpen ez a definíciója az itt feszegetett kérdésre adott válasznak, ki számít tisztességesnek és tisztességtelennek:
"...nem szólt nekünk időben róla.."
Itt van a lényeg. Sajnos. Ez a magyar specialitás, amit most már sok irányból, többen próbáltak megvilágítani.
szántad, de tulajdonképpen ez a definíciója az itt feszegetett kérdésre adott válasznak, ki számít tisztességesnek és tisztességtelennek:
"...nem szólt nekünk időben róla.."
Itt van a lényeg. Sajnos. Ez a magyar specialitás, amit most már sok irányból, többen próbáltak megvilágítani.
BlackIce
te hany db utan alltal volna le?
te hany db utan alltal volna le?
jaj, bocs a kisbetűs megszólításokért, nem direkt volt, elnézést!
nem lehet, hogy mindet egy nyerte, csak álnéven?
Kicsit túlzás már, ami itt folyik. Őszintén - ha valaki megsúgja (vagy rájössz), hogy kaphatsz naponta 50000 Forintot, de persze limitált a lehetőség - hány fórumra írnád be, aja, mia blackIce és a többiek?
Kicsit túlzás már, ami itt folyik. Őszintén - ha valaki megsúgja (vagy rájössz), hogy kaphatsz naponta 50000 Forintot, de persze limitált a lehetőség - hány fórumra írnád be, aja, mia blackIce és a többiek?
Az ember gyarló és telhetetlen, de ez viszi előre a világot (vagy éppen hátra) 

BlackIce
Igazából nem is 9-12, hanem van akinél 20-30 ....
csak más néven, ezért nem látod, a többit, mert azok más néven futnak....
Igazából nem is 9-12, hanem van akinél 20-30 ....
csak más néven, ezért nem látod, a többit, mert azok más néven futnak....Nem azzal van a gond hogy használod a 'kiskaput', hanem azokkal pofátlan bunkókkal akik nem szégyenlenek 9-12 telefont elvinni.
Black
Black
a jatekszabalyzatban sok minden benne van
az is amit te mondasz. es az is amiket mi mondunk.
az is amit te mondasz. es az is amiket mi mondunk.
még valami, ha nekifutsz újra a szabályzat elolvasásának talán észre fogod venni, hogy tiltja a szabályzat a kód újrafelhasználását. Lehet , hogy a rendszer megengedte, de a játékszabály nem, mivel csak az első beküldött kód tekinthető érvényes pályázatnak, ezért ha a rendező tartja magát a szabályokhoz, akkor a panaszos levelektől és telefonhívásoktól függetlenül megtagadja a nyeremények kiosztását a kiskapun keresztül a "nyert" játékosoknak. És ezt nem nekem, vagy nem nyerőseknek köszönhetik, hanem maguknak....
...es mivan ha valaki fogta magat es elkezdett kodokat generalni.... es sok sok kodot generalt es bekuldte oket, csak azert, h kib@sszon a tobbiekkel... es mi van ha az enaltalam megnyert kod is legeneralodott es 100x bekuldte ez a gazember?
silver
egyetértek, szörnyű ilyen emberek között élni.... két tábor lett, akik tisztességesen játszottak és nem nyertek, vagy nyertek (nekik persze gratula) , és a tisztességtelenek akik 5-6-10 telefont nyertek. Persze, elsősorban a pepsi tehet róla, hogy megtehették és idáig fajult a dolog, de azért annak is volt bőr a képén, aki megjátszotta ugyanazt a kódot a szabályok ellenére több telefonszámról. (és nekünk nem szólt erről időben
egyetértek, szörnyű ilyen emberek között élni.... két tábor lett, akik tisztességesen játszottak és nem nyertek, vagy nyertek (nekik persze gratula) , és a tisztességtelenek akik 5-6-10 telefont nyertek. Persze, elsősorban a pepsi tehet róla, hogy megtehették és idáig fajult a dolog, de azért annak is volt bőr a képén, aki megjátszotta ugyanazt a kódot a szabályok ellenére több telefonszámról. (és nekünk nem szólt erről időben

marty
amugy azert volt felhaborodva, mert a "kezdemenyezes" a pepsi fele INNEN errol a szent helyrol indult, egy telko nevu webnyeremenyes kozremukodesevel.
persze o azt mondta, h mikor o telefonalt, a pepsinel mar tudtak rola. jo, hat en is azt mondanam.
akit erdekel a full story, erdemes visszaolvasni. hosszu, undorito, de erdemes.
amugy azert volt felhaborodva, mert a "kezdemenyezes" a pepsi fele INNEN errol a szent helyrol indult, egy telko nevu webnyeremenyes kozremukodesevel.
persze o azt mondta, h mikor o telefonalt, a pepsinel mar tudtak rola. jo, hat en is azt mondanam.
akit erdekel a full story, erdemes visszaolvasni. hosszu, undorito, de erdemes.
silver
pontositsunk
100bol 99 hasznalna a kiskaput,
en is hasznaltam volna, te is hasznaltad volna sot a tobbi allszent is aki most obegat.
amugy mi a problema? a jatek tegnaptol tiszta, mindenki nyomhatja. en tegnap 60 kodot toltam be.
pontositsunk
100bol 99 hasznalna a kiskaput,
en is hasznaltam volna, te is hasznaltad volna sot a tobbi allszent is aki most obegat.
amugy mi a problema? a jatek tegnaptol tiszta, mindenki nyomhatja. en tegnap 60 kodot toltam be.