Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 187 / 761 oldal |
Mol-Ravensburger matricákat adok válaszborítékért (vagy ha elutalod a feladási költséget, úgy is jó, és akkor csak 1x kell postaköltséget fizetni)
2 jegy A kezelés c. filmre ma este 7 óra Westend
Felajánlok egy 500 g-os rama vk-ot, ha valaki fel tudja még használni.
2 koronás cukor csomagolás, postaköltségért
Van 4 db univer címkém postaktg-ért.
Sziasztok!
van 3 csomag milumil ar optima 0+ hó bukás elleni tápszerem, ha tudtok olyan családot ahol kis gyermek van és rászorulnának felajánlásra kérlek jelezzétek nekem.
van 3 csomag milumil ar optima 0+ hó bukás elleni tápszerem, ha tudtok olyan családot ahol kis gyermek van és rászorulnának felajánlásra kérlek jelezzétek nekem.
67 db mol-ravensburger matricát felajánlok. Néhány koronás vkódot elfogadok cserébe.
Felajánlok postaköltségért dekorációhoz különböző szikladarabokat, kristályokat, néhány kagylót. Amerikából kaptam őket (az egyiken van ár, 12 dollár), de nincs helyem. Képet tudok küldeni.
12-es Jégkorszak-4 kártya (3D = Manny és Beles kapitány) válaszborítékért
Az ügető szilveszterre van egy családi jegyem. Az ismerőseim most mondták vissza. Szeretné valaki?
kódok is elkeltek
" alt="
">
" alt="
">Durex elkelt
45 VIP pontos Durex blokkot,ha még be tudod emailben küldeni.
Felajánlok 7 db magyar termék kódot.
Írj neki, itt nem fogja látni a sóhajod!
Szia!
Enged érdekelne a dormeo 10%-os kupon ,meddig lehet felhasználni?
Várom válaszod.
Üdv,
Enged érdekelne a dormeo 10%-os kupon ,meddig lehet felhasználni?
Várom válaszod.
Üdv,
A tied, elkelt. :-)
1.Magdi
Írtam Neked, vagy már elkelt?
" alt="
">
Írtam Neked, vagy már elkelt?
" alt="
">Ma 21-től Retro Szilveszter a Dürerben, 2 jegyem van.
http://www.ticketpro.hu/jnp/konnyuzene/992835-nag
y-retro-eloszilveszter.html
http://www.ticketpro.hu/jnp/konnyuzene/992835-nag
y-retro-eloszilveszter.html
Van 7 db teljesen tele SPAR MATRICÁS albumom, meg külön még egy rakat beragasztás nélküli bélyegem. Ha kell valakinek, szóljon, szívesen odaadom. Akár postázom is válaszborítékért. E-mailt írjatok, ha kell, akkor rögtön meglátom.