ki
Elnézést, hogy beleszólok, de Macskusznak igaza van. Milka Hivatalos Játékszabályzat 5. pont utolsó mondat "Egy perióduson belül egy Játékos csak egy nyereményt nyerhet."
Macskusz
Én nem találtam oyan kitételt a hivatalos játékszabályban, hogy csak egyszer lehet nyerni.
Az a Visa játék.
Cba Heves Alkotmány úti boltjában, még mindig ott csücsülnek a múlthavi pályázatok. Ez tuti, mert beleláttam a ládába és a saját Pápai borítékom vigyorgott rám! Hívtam a 06/80203228 számot azt mondták, még a héten tart a begyűlytés...
Elhiszitek??? Én nem, már megint elvettékaz esélyt.
Nem tudjátok a e-mail cvímüket, írnék is nekik egy szép kis szösszenetet.
Most néztem a Milka nyerteseket, és megdöbbenve látom, hogy nem a játékszabálynak megfelelően sorsoltak. Többen is vannak akik duplán nyertek, pedig a szabály ezt nem engedi. Akkor most hogy van ez????
Azt bölcsen elfelejtették megemlíteni, MELYIK hét elején

Mint a Cif, a novembert végül sikerült elmismásolni. Azt megelőzően voltak a zűrös nevekre küldött kódjaik, szóval lehet, hogy a sorsolás is hasonló káoszban zajlott

Milka
"Az első sorsolás időpontja 2005. november 30."
Lista még sehol, válasz ittI
"Érdeklődését köszönettel fogadtuk. Tájékoztatására közlöm, hogy a kisorsolt
pályázatok érvényességi ellenőrzése megtörtént és a nyertesek listája
elkészült. Reményeink szerint e hét elején helyezzük fel a www.milka.hu
internetes oldalon."
Ábel Forrest Gump, a férjem Rambo lesz

bubus,
akkor drukkolok hogy a nyerők között fuss be, seprűvel vagy anélkül, de tudod a régi mondást, a győztes mindent visz.

Gladi
Nálunk ugyanez a helyzet. Így nem is sokat kellett görcsölnöm, hogy mi legyek a szilveszteri futóversenyen, ahol csak jelmezben lehet futni.
Megjegyzem: a vesszőseprüt (piros nyéllel) a férjem biztosítja számomra! (a piros nyél azért kell, hogy esélyem legyen a legjobbak között végezni)
Nálunk az a trend, hogy ha nagyon görcsölünk valamiért, tuti hogy nem jön össze de ha egy esély van ott, akkor nagyon sokszor bejön. Persze az sem hátrány ha boszorkány is van a családban...

persze nyerni jó. így legyen,sok legyen, mindenkinek legyen

tikana
nem baj, tudod - márfélszavakbólismegértjükegymást-

Lehet hogy igazad van, de ez olyan mint a kábszer. ha egyszer nyertél még szeretnél és még és még. sokszor sokfélét. nem biztos hogy nagy dolgokat, csak valamit. a férjem szerint ez már lassan klinikai eset.. de ha nyerek valami jót, mindig mondja" hú de ügyi vagy". úgyhogy nyerni JÓÓÓÓ!
Úgy gondolom sokaknak csak a nyeremény számít. Eleinte én is így voltam vele, de azóta inkább a társaság miatt járok ide. Jelenleg csak az Arany ászokon játszom, pedig van egy tucat vonalkódom. Küldtem Whiskas kupont, Zöld fésűt,... de kaptam én is. Fura, hogy tök idegenek vagyunk, mégis...nem is tudom.., Lehet, hogy elfáradtam? Már azt sem tudom mit gondolok

sorry szőlő ( ez édes) az enyém szöllő ( savanyú

)
tikana
igen azokra persze én is kérdeztem de nem mindennap 20-at.
hogy savanyú a szöllő? nemtom lehet azzal a tudattal,hogy tök hülye vagyok mégis nyertem nem lenne az igazi

vagy mégis? Ők tudják.
Tery!
Ezen azokat érted, akik napi 20 kérdésel bombáztak (pl fából készült kutya micsoda? =fakutya és hasonló gondolkodást sem igénylő dolgok) egyetértek veled.
Persze irigy vagyok, savanyú a szőlő, de tanultam a leckéből.
Ma írtam már a Hot Spring Magyarország Kft-nek mert október 17-én kérdezték melyik nyereményt kérjük : toll,póló,törcsi. Mi válaszoltunk és azóta néma csend.

Ti kaptatok valamit?
Startlaplabirintushoz csak annyit, hogy bár jószándékkal ( a pokolba vezető út is azzal van kikövezve / állítólag még nem jártam arra

) Teri és társainak köszönhető

( remélem ezért senkitől nemkapok ejnye bejnyét.)
Startlapon semmi még egy apróság sem- legalább fórumos nyerte volna az autót!
julu!
Én ugyanígy jártam a Délhús pólóval. A hölgy nagyon kedves volt, rögtön postázott egy másikat. Azt mondta, hogy gyakran előfordul velük ilyesmi, pedig tértivevényesen adják fel a küldeményeket.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások