Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 187 / 303 oldal |
Babse, én régebben egy magyar csapattól vettem 10 darabot 4 ezerért, most már lehet drágább. http://prizee.zsebpenz.com -inkább itt próbáld meg.
Szijasztok!
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy allopass-t mostanság hol lehet beváltani. Volt egy kis gondom a find kód rendelésekor és már adtak nekem 3 kódot is, de mind allopass. Azt meg szerintem nem tom ott felhasználni.
Előre is köszi
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy allopass-t mostanság hol lehet beváltani. Volt egy kis gondom a find kód rendelésekor és már adtak nekem 3 kódot is, de mind allopass. Azt meg szerintem nem tom ott felhasználni.
Előre is köszi

Szerintem nincs is olyan ajándék,ami komoly,mert Mo-ra nem küldik.Pl:én is kinéztem a hangszóró,nyomtató stb,de ezek nem jönnek ide...
Szóval marad a csekk,vagy a sok kis apróság...
Szóval marad a csekk,vagy a sok kis apróság...Nyul, nem biztos, hogy a postás nyúlta le, amig hozzád ér a csomag átmegypár kézen
pl. Francia posta, Francia Vám, Repülőre rakodó munkások itthon is és külföldön is, magyar vám ,majd magyar posta, és ott is jópár osztályon átmegy. Mivel nem ajánlott levél ezért ellophatják, én eddig mindig megkaptam, egyszer volt, egy Nato-s paklival kapcsolatban, hogy felbontotta a vám, és ráírták, hogy gyanús levél.
EGyébként én már meguntam a prizeet, aki fizet kaszál, aki nem, max fél évente szerez be egy kis semmiséget.
Egyszer vettem 10 packot, és másnap nyertem egy plüsst. Egy szebb ajándék, az olyan 100b körül van, és nem ajánlva adják fel. A komolyabbak meg drágábbak.
pl. Francia posta, Francia Vám, Repülőre rakodó munkások itthon is és külföldön is, magyar vám ,majd magyar posta, és ott is jópár osztályon átmegy. Mivel nem ajánlott levél ezért ellophatják, én eddig mindig megkaptam, egyszer volt, egy Nato-s paklival kapcsolatban, hogy felbontotta a vám, és ráírták, hogy gyanús levél.
EGyébként én már meguntam a prizeet, aki fizet kaszál, aki nem, max fél évente szerez be egy kis semmiséget.
Egyszer vettem 10 packot, és másnap nyertem egy plüsst. Egy szebb ajándék, az olyan 100b körül van, és nem ajánlva adják fel. A komolyabbak meg drágábbak.
Tudom. A tértivevényt más csomag miatt kaptam volna, és tudtam, hogy már ott kellene lennie, és azt csomagot meg is találták a postán. Csak ezekután nem tudom mire számítsak egy sima nagy alakú levélnél, amiben a plüssnek kellene jönnie, azt egyből elteszi magának valaki?
nyul: az a baj,hogy a Prizee ajándékok simán jönnek

Hát nem tudom. Kb 2 hete elmentem panaszt tenni a postára, hogy nem dobják be hozzánk a tértivevényeket, de persze mindenféle ismeretlen emberke levele nálunk landol. 3 hete adták postára, már másnap, mikor megnyertem. Még pár napig lesni fogom a postaládát, mert mást is várok.
Nyul! Én már többször nyertem a Prizzen, és mindig nagyon hamar itt van.
De azért még reménykedj! Hátha csak a karácsonyi csúcs miatt van...
De azért még reménykedj! Hátha csak a karácsonyi csúcs miatt van...
Sziasztok!
Három hete várom a plüssállatkámat a prizeetől, sajnos hiába
Azt hiszem a mi postásunk a legszemetebb, még a tértivevényeket sem szokta bedobni, ha úgy tartja kedve.
Három hete várom a plüssállatkámat a prizeetől, sajnos hiába
Azt hiszem a mi postásunk a legszemetebb, még a tértivevényeket sem szokta bedobni, ha úgy tartja kedve.
Nyert már v.ki Prizee-n Drink light-ot? Én tegnap megint kiestem a sorbanállásból... gondoltam, h licitálok rá, csak nem tudom, h megéri-e...
Viki, hát gyűjteni, gyűjteni, gyűjteni
villám: köszönöm. A pók olcsóbb picit, pólóra nincs elég pontom. 

Viki,
nem kell sorba állnod, ráklikkelsz a pókra, a sarokban megjelenik 1 zöld felirat, hogy commander, arra kell kattintani
én már rendeltem pólót tőlük, 2 nap !!!! után itt is volt ajánlottan
most a lóvéra hajtok
nem kell sorba állnod, ráklikkelsz a pókra, a sarokban megjelenik 1 zöld felirat, hogy commander, arra kell kattintani
én már rendeltem pólót tőlük, 2 nap !!!! után itt is volt ajánlottan
most a lóvéra hajtok

Toilokdo: ha meg van a pontom a kis pókocskára akkor hogyan tovább? Megvehetem simán vagy be kell állnom valami sorba vagy sorsolásba?
köszi
köszi
én 18-án nyertem prizee békát, 23-án postázták ma kaptam meg. 28-án nyertem színezhető dínót, még aznap postázták, eddig még nem érkezett meg.
Háát, nagyon nem szeretném!
5 névvel játszom kb. nyolc hónapja ezidő alatt ebből már két nevet is letiltott!!!
Nem győztem faxolgatni
5 névvel játszom kb. nyolc hónapja ezidő alatt ebből már két nevet is letiltott!!!
Nem győztem faxolgatni

Nem akarlak elkeseríteni, és remélem nem ez miatt van a késés; de nekem eddig olyankor volt hosszú idejű feldolgozás, amikor utána letiltották a regimet
Mert szerintük többszörös regi volt 
Mert szerintük többszörös regi volt 
Hugi71
Neked is köszönöm a választ, bár egy kicsit most csalódtam
Remélem tényleg csak az van amit Viki írt, hogy nincs készleten
Neked is köszönöm a választ, bár egy kicsit most csalódtam
Remélem tényleg csak az van amit Viki írt, hogy nincs készleten
Szabcsina, nekem mindent aznap vagy másnap postáztak, amiket mostanában nyertem.
Nem, nincsen!
Kulcstartóból, így ránézésre a Rubik kockás tetszik
Kulcstartóból, így ránézésre a Rubik kockás tetszik