Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 187 / 2049 oldal |
Ezt a játékot én is kihagyom- Dove
Tesco - Coca-Cola nyereményjáték nem jól van fent az oldalon, mivel csak a Coca-Cola termékek játszanak.
Persze hogy nem olvastam el a játékszabályzatot, és csak Fantákat vásároltam.
" alt="
">
Persze hogy nem olvastam el a játékszabályzatot, és csak Fantákat vásároltam.
" alt="
">SzerencsésFlótás
Már megtalálod legfelül.
" alt="
">
Már megtalálod legfelül.
" alt="
">Lekötelezel!
" alt="
"> Most jó sokat kell legörgetni hozzá, de van egy Vigyori Help fórum témakör, ott láthatod mindet
" alt="
">
" alt="
"> Most jó sokat kell legörgetni hozzá, de van egy Vigyori Help fórum témakör, ott láthatod mindet
" alt="
">Én utána néztem, az amúgy elég drága kulacs.
Engem az jobban zavar, amikor a mai (élelmiszer)árak mellett 5-10.000 Ft-os utalványok a nyeremények... És abból is legtöbbször napi 1.
Tudom, nem kötelező játszani... Nem is szoktam mindennel. 😊
Engem az jobban zavar, amikor a mai (élelmiszer)árak mellett 5-10.000 Ft-os utalványok a nyeremények... És abból is legtöbbször napi 1.
Tudom, nem kötelező játszani... Nem is szoktam mindennel. 😊
Cirbolya
Neked ingyen ígérek örökéletet és ingyenes sörbérletet ha megírod hogyan kell bezsúrni a mosolygós fejecskét
Neked ingyen ígérek örökéletet és ingyenes sörbérletet ha megírod hogyan kell bezsúrni a mosolygós fejecskét
Szerintem, meccseljük le.
Itt:
https://www.penny.hu/fradi-jatekszabalyzat
Itt:
https://www.penny.hu/fradi-jatekszabalyzat
Azzal inkább Nostradamushoz fordulunk szerintem
" alt="
">
" alt="
">Na, mondom Én ,hogy paramentofenomen vagyok. Szeretné valaki tudni a jövőt? Óccón megszámítom!
Jó lenne, ha minden cég legalább annyi nyereményt osztana ki egy év alatt, mint az Unilever.
A terméket pedig nem a kulacsért veszem (v. nem), hanem mert szükségem van rá (v. nem). A kulacs csak hab a tortán.
(Nekem nincs szükségem rá.)
A terméket pedig nem a kulacsért veszem (v. nem), hanem mert szükségem van rá (v. nem). A kulacs csak hab a tortán.
(Nekem nincs szükségem rá.)
Tesco-Dove-Unilever 1000ft minimum vásárlás 80 db kulacs nyeremény. Ez megyénként 4 db!
Azt a leborult fűszfánfütyülő fillérszeretgető Skót grandmamidat Unilever!
Ui: Van egy sejtésem,hogy valaki írni fog, márpedig szép az a kulacs és szeretne egyet-legyen szerencséd!
Azt a leborult fűszfánfütyülő fillérszeretgető Skót grandmamidat Unilever!
Ui: Van egy sejtésem,hogy valaki írni fog, márpedig szép az a kulacs és szeretne egyet-legyen szerencséd!
Én meg tegnap óta nem tudok belépni az applikációba...
" alt="
">
" alt="
">Kamu e-mailok jönnek az "MVM"-től:
"FIZESSE BE SZÁMLÁJÁT EGYSZERŰEN, EGY KATTINTÁSSAL"
Ne tedd!!!
"FIZESSE BE SZÁMLÁJÁT EGYSZERŰEN, EGY KATTINTÁSSAL"
Ne tedd!!!
Gabi, SzerencsésFlótás!
Köszönöm a válaszokat!
Köszönöm a válaszokat!
Ezen kívül a játszós Colák címkéjén rajta van a FIFA WORLD CUP felirat . Az ilyen kupak kódra 4x írta ki ,hogy érvénytelen majd elfogadta. Nincs feltöltött kódjaid opció se pedig jó lenne. A labdánál van egy 180/089 szám a TV nél 27 es az autónál 0 Fogalmam sincs mit jelentenek egy káosz az egész legalábbis Én nem értem
fitoska
az új játéknak új kupakja van. Zölddel és nem feketével van ráírva a játékfelhívás
lehet ez a gond
az új játéknak új kupakja van. Zölddel és nem feketével van ráírva a játékfelhívás
lehet ez a gond
Nem tudok Coca-Colára tölteni... 2kódra is azt írja,h lejárt....
Írd be, hogy egyéb LIDL, olyan opció van.
A lista Reál boltok listája.
A lista Reál boltok listája.
LIDL MIZO-s feltöltésnél olyan utcaneveket hoz fel, ahol nincsenek LIDL boltok!
Így jár ,aki nem olvassa el a Szabályzatot
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">