Be akartam lépni a https://bizalomkartya.auchan.hu/ oldalon, mert meg szerettem volna nézni vmit, de minden kísérletemnél (ksz, @, jelszó v. dátum) elhajtott a rendszer.
Hívtam a megadott tel. számot. Mondta a csaj, h új a felületük, és akadozik az átállás. De megoldotta. Kedves volt.
Már gond nélkül lépegethetek ki/be, ahányszor csak kedvem tartja.
Kedves XY!
Te a tökéletesség vagy, aki mindig minden helyzetben maximálisan cselekszel, nem hibázol, de hibáztatsz.
Pedig hibázol, másokat akarva megbántasz aljas szavakkal, igy te nagyobb lehetsz mint ő és a szivedben ettől elönt a meleg Ugye!? De ha elgondolkozol a beírásaidon akkor csak a bántás, nem tetszést lehet látni, gyűlölöd a világot, a Mást.
Nem helyes amit a hölgy beírt de beírhatod szebben is. Ne csak kritizálj, adj tanácsot. De jót.
Szerintem meg ennek nincs kulturált módja. A kulturált az, ha ilyen helyen nem fogdosol össze mindent, kesztűvel vagy fogóval nyúlsz be. Hiába van kiírva ez is, senki sem használja. Koszos kézzel bele a péksüteményekbe. Szerintem az a gáz, hogy még addig se jutottunk el, hogy felmerüljön sokakban, hogy ez gázos.

" alt="

">
Ez itt erre természtes. De ugyanilyen természetes másfajta hasonló dolog is, mint az öreglány aki 20 zacskót letép mert csak, ingyen van, és te ott toporogsz, mert rohannál de meg kell várni amig letépi magának az egészet. Láttam én már kölyköt lenyalni a fánkról a cukrot és visszarakni a fánkot, úgyhogy nyilván ez a gyerek is jó példát látott. A KFC-ben még ingyenes az üdítő, de nem biztos hogy ez mindig így lesz pont amiatt mert itt nem és nem fogják fel az emberek, hogy ez nem ingyen van, ez azért van, mert ott fogyasztasz. De ugyanilyen paraszt dolog nyaralás után visszavinni a gopro-t amit 2 hétig használt az illető. Vagy az is amit ez a jóember írt, hogy vegyél utalványért azt kérd vissza a pénzt. Amikor majd a rendes és korrekt embereknek kell valamit cserélni majd szétszívatják őket, mert addig találkoztak az összes paraszttal aki az ilyen dolgokat kihasználja. Igen, jog az van rá, de attól még inkorrekt. Külföldön a mekiben mindenhol ki van téve a ketchup, a mustár stb, mégsem szokás tömött zsebnyi ketchuppal távozni. Ez most ugyan nem tudom, hogy itteni mekikben hogy van, van mert évek óta nem jártam mekiben, de régebben meglepődtem amikor láttam, hogy Mo-n ilyen nincs, külföldön meg természetes, hogy az ilyen apró cuccok ki vannak pakolva és nem is kell őrízni bakker.

" alt="

">
Mellesleg részemről mindenki annyi sajtot pakol a szatyrába amennyi jólesik, csak ne legyen meglepődve a következményeken ami mindenre és mindenkire kihat.
szigiagi !
Szintén ,mint ahogy írod !
Hűha... én is mindig rakok a sajtos pogi mellé leesett sajtot is, ha van és hozzáférhető. (Szóval nem fogdosom és pakolom át a tálcányi cuccot, hogy vehessek.) Meg tökmagot, magkeveréket és csokit is. De mindig veszek a termékből is jó csomót, 5-10-20-at, ár függvényében, 4 gyereknek nem hozhatok haza 1-et. De soha nem eszek ott bele. Úgyis kidobnák. Volt, hogy a szemem előtt borították a kukába... Szerintem lehet ezt kulturáltan is csinálni. Szerintem én úgy csinálom. Prosztó lennék?

" alt="

">
Az üdítős nyomógomb állomás vagy adagolóhoz... 😁
En a Kfcnel lattam nem az üdítős poharat vitte oda a csóka hanem a kis Kfcs kosarat... 😁
Hat szegyelem magam de a nagyobb lehullott sajtot en is megeszem sot meg az elhullott tökmagot is. 😜 😓 😨 Ezentul azt hiszem átgondolom... 😁 Dehat azt ugyis kidobják... De veszek termeket is...
Dodi54 de van cba nyerovalasztas jatek meg... Vagy volt autóért...
Szerintem a prosztó az eléggé minimál úrinős volt.

" alt="

">
Ha ilyen undorító dolgokat csinálsz legalább ne ordítsd szét a világnak. Amikor ilyeneket olvasok szégyelem a magyar fajtámat, mert attól hogy meg lehet csinálni attól még inkorrekt és utolsó paraszt dolog. Gondolom az all inclusive-nál is megtömöd a zsebed, a szállodából is ellopod a törölközőt és még sorolhatnám.
Ja mellesleg éppen tegnap Auchanban. Egy pasi bepakol 2 sajtos pogácsát egy szatyorba majd komotósan, mert ingyen van nekifog a lehullott sajtot megenni. Majd érkezik 2 másik jólöltözött picsa, azt azok is. Komolyan mondom 21 században még nem jutottunk el addig, hogy ne legyünk parasztok. Még mindig az a menő aki "megoldja okosban" aki hazaviszi a szöget, mert csak, ingyen van.
marylou 2019-05-18 :: 19:59
Nem kellene túlozni,meg füllenteni drága!
Szó szerint ezt írtam,bemásolom.Egyetlen szót sem hagytam ki:
"Nagyon okos vagy,de azért ez nem így működik.Hivatalosan,jogszabály szerint a pénzt ugyanabban a formában kell visszaadni,amiben a vásárlás történt.Ha ajándékkártyával vásárolsz,akkor ajándékkártyán kapod vissza a pénzedet is,mínusz postaköltség,tehát adtál a szarnak egy pofont.Plusz egy csomó webáruháznál(például H&M),nem lehet az interneten vásárolt cuccot a boltban visszaadni.
Gondolom te is azok közé a prosztó magyarok közé tartozol,aki képes mondjuk nyaralásra megvenni a drága fényképezőgépet,marha jó fotókat csinálni vele,lementeni a képeket,aztán visszavinni 14 napon belül,azért mert csak."
kotylika 2019-05-18 :: 19:37
Kaptam egy gyönyörű e mailt,amiért segíteni próbáltam,jobban mondva tippet adni hogy csinálhatsz az utalványból pénzt...…….a legszebb szó benne a prosztó volt.Valakinek nagyon fáj,ha más tippet ad...…..A témát itt lezárom vele...….Azért is írtam ki,mert régóta olvasgatom a fórumot és azt látom 99%ban segítitek egymást,örültök egymás sikereinek,így szívesen "segítettem" én is.De ez a "hölgy" minisítehetetlen e mailt írt.....szóval sajnos van ilyen is...…….
A kozmetikai szereknél 1000 forintos vásárlási limitnél sok esetben lim-lom van "főnyereményként .Ezért is hiányolom a GILLETTE Renault clio promócióját,amit nem mellékesen ténylegesen kisorsol és nem kéri vissza ,mint a Primavera. UI: "Azért ne nézz vissza haraggal!"
A Primavera csak Audi A3 autóhasználatot és nem autót sorsol Ezt a forgalmazónak ,kicímkézni elégé furcsa.A Natur Zitrone meg nem "csak" Fiat 500 at hanem Fiat 500X-et sorsol-nagyon nem mindegy. Végül de nem utolsó sorban a XIXO egy kivételesen értékes BMWt ténylegesen kisorsol, mégis az italok közé van "elrejtve"

" alt="

"> szeretem az ilyen túltolt játékszabályt :

" alt="

">
A nyeremény pénzre nem átváltható.
A Játék nyereménye: 100.000, azaz százezer forint...
( https://mozi-filmek.hu/vedd-meg-john-wick-3-felvonas-
parabellum-mozijegyedet-a-simple-alkalmazassal-es-ny
erj-100-000-forintot-nyeremenyjatek-szabalyzat/ )
Az első kettő is egy család. Besze Mónika es Rai Ildikó sonkaja hasonlít nagyon de két külön blokk nélkül nem lehet feltölteni.
látnok.latom
Biztosan több blokkja volt. Nekem legalább 6 félé termékes blokkom
volt s mind egy tálra tettem fel . Szerintem rendben van, ha többféleképpen variálja.
Az egyik induló egy játékszervezőnél dolgozik.
Két sonkatálkán, ua az a sonku szerepel, megnézném a blokkot amivel indul, ill látható a hasonlóság.
Érdekel a vége.
Grat mind a 275kép közül annak aki készítette.
https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/csomagolasmentes
-majus-kihivas-indul-vasarolj-hulladek-nelkul/
Hódmezővásárhelyről keresnék valakit, aki ért az autókhoz. Kérdezni szeretnék valamit. Privit írj.
Leveleztem veluk foglalkoznak.... Osszes kepet megvizsgálják netes e... Legalabbis ezt írták...
De ha esetleg elkerulne a figyelmüket majd szólok nekik...
Mind mindenhol itt is lehetnek potnyertesek.
Nem tartom egyenrangú képnek a netest ill. a saját erőfeszítést...
Bar latthattunk idiota képfeltöltéses játékot. Tavaly a sparost tolts fel kepet Szeged mem tudom hol aztán minden honnan volt kep feltöltve csak onnan nem.
Tételezzük fel ők nem amatőrök... es nem azok... Náluk nyertük az esküvőt...
Szerintem ilyesmivel ők nem foglalkoznak.. Az igazság az, h sok nagyon jó kép van
Bár legyünk pozitívak.. innen jó bejutni...:-)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások