Eddig, ezzel a "csalósdival" kapcsolatban én se akartam kifejteni a véleményem,de nem túl sok ész kellett hozzá,hogy rá lesessen jönni,itt vmi stikli van. Valószínű sokan,úgy küldték be,a kódokat,ahogy írtátok,több telóról, több 100, minden nap variálva a kódokat! Nem csoda akkor hogy sokuknak közel 10 teló is sikeredett-összejött így!

Még azt is merem állítani,lehet,akinek nagyon sok kupakja volt,mailben is cserélhettek egymással kölcsönös alapon,és küldözgeték nyakra főre! Igaz sok munkájuk volt benne,azt nem kétlem,de az is megoldható 1 jó progival a kódküldés,meg bemásolgatni is lehet,az 1x már mailben vagy jegyzettömbbe stb. beírt kódokat. Csak azt sérelmezem,hogy ez így nem szabályos!
Viszont,ha elöbb rájövök én is,hogy pl. a 2 telómról így is be tom. küldeni a kódokat,mert elfogadja,megtettem volna,hogy legalább esélyem legyen 1 telcsire ,az eddigi 15-20 kódommal,amit különben naponta küldtem 1-esével.
Igaz már 1 ideje nem jáccom,gyűjtöm azt a pár kupakot, 1 késöbbi 1x-re történő beküldéshez.