sada ! Én semmit nem találtam az Aldi Ráma játékról.

" alt="

">
Nem lettem okosabb.
Aki nyert a Lidl Finish játékon utalványt,mindenki megkapta?
Köszönöm a válaszokat.
Az Aldi Ráma játékra tudtok feltölteni? Nekem még az előző játék jön fel.
Egy linket kérhetek.
Otp-Mol kedvezményt kapott valaki ? Ma írt az OTP, hogy új kedvezmény kupon érkezett, érvényes 2024.12.09-ig és nincs is fent az otp kedvezmény oldalon
Köszönöm a válaszokat, akkor a Spar lesz az.
A Mondelez játékokat (Sport, Milka, Oreo) bonyolítják.
Valószínű Milkás utit(Aldi, Spar)
Milyen nyereményt küldhet a Progressive Bex Kft?
Most jött e-mailes értesítés,de fogalmam sincs mi lehet az.
Nálatok most megy az Orbit rágó feltöltés?
Csak kis jpg betűvel fogadja el a képet,azt átírtam,utána az u. rövidítést nem fogadta el,átírtam utcára.
Mindent kipipáltam,elküldöm,de nem ír ki semmit,csak visszaugrik ugyanoda a feltöltéshez.
2 böngészőből is próbáltam Firefox,Chrome, PC-n,de egyiknél se működik a beküldés.
Pedig előtte töltöttem már fel blokkot és az jó volt,pár napja.
Online próbáltuk, a 4-ből csak 1-et nem fogad el, de azt semmilyen módon. Ezért gondoltam, hogy esetleg hibás a kód.
weber
csak így jártunk...a mozi pénztárban váltsd be , számíts rá , hogy minimum 20 perc, tehát ne a film kezdete előtt menj oda.
weber
csak így jártunk...a mozi pénztárban váltsd be , számíts rá , hogy minimum 20 perc, tehát ne a film kezdete előtt menj oda.
Aldi-Rama link nektek müködik?
Etele Cinema-s mozijegy kódok egyikét nem fogadja el a rendszer. Járt még így valaki?
xixo gyakori kérdéseknél felsorolják a résztvevő üzleteket
Sziasztok!
A Xixo játék milyen boltokban érvényes? A játékleírásban csak annyi szerepel, hogy a játékban résztvevő boltokban, ami nem túl sok infó

" alt="

"> Köszi!
Köszönöm Sada! Jó lenne ha látnánk a nyerteseket 😁
herta
Nekem már volt szerencsém az F1 játékon, illetve más sms küldős játékokon is.
Nem mindegy?
Csak van néhány blokkod a nagy rakás sorsjegy mellé?!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások