Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 188 / 511 oldal |
Ma reklamáltam egy könyvet, amit nem kaptam meg nov. közepe óta az est.hu-tól. A hölgy aki válaszolt, azt írta, hogy aznap postázták, és ráadásul ajánlva. Na már most a postásfiút jól ismerem, ő biztos nem nyúlta le, így valószínűleg a postán tűnt el. Húúúú. Elég elkeserítő. Mindenesetre nagyon rendesek voltak , mert megígérték, hogy újra megpróbálják beszerezni a könyvet, és akkor majd személyesen is átvehetem. Ki tudja, mik tűnnek el, amiről nem is tudok, mert nem értesítenek a nyereményről! Nekem még a kéztörlő sem érkezett meg!
helyesebben 

tikana
Én is ugyanígy érzek...
Én is ugyanígy érzek...

én sem 

Nem nyertem a startlappal
Én a 46. héten nyertem, akkor várok még egy hetet
45. héten nyertem
bubus,
Mennyi ideig vártál az ajándékra?
Nekem is tartoznak még ajánékkal, de még nem postázták
Mennyi ideig vártál az ajándékra?
Nekem is tartoznak még ajánékkal, de még nem postázták
Tegnap megreklamáltam a velveten nyert Bárzongorista cd-t, azt a választ kaptam, hogy címzett ismeretlenként ment vissza! 12 éve ugyanott lakunk!
ha már negativ tapasztalat a cím akkor negatívként beirm, hogy amelyik játéknál több pályázatot is adok le (pl sprot és egyéb csoki) ott soha nem nyerek, de amit csak úgy beküldök, mert itthon van vagy csak próbaképpen egy pályázatot, ott sokkal nagyobb az esély
Más is megtapasztalta ezt?
kicsit negatív, hogy egy pályázat többet ér, mint sok
)
Más is megtapasztalta ezt?
kicsit negatív, hogy egy pályázat többet ér, mint sok
)
Azóta megtudtam hogy a tv2 honlapján illetve a teletextjén is fent lesz, úgy hogy ezért nem fogok bemenni a Tescoba.
akkor látom sorsom, ha érdeklődni merészelek majd a kód iránt, persze ha válaszolnak akkor beírom a nyertes kódot.
Ma megyek érdeklődni.
Persze a Tesco-s játékoknak soha nem láttam a nyertes listáját., pedig nagyon sokkal szoktam játszani.
Ma megyek érdeklődni.
Persze a Tesco-s játékoknak soha nem láttam a nyertes listáját., pedig nagyon sokkal szoktam játszani.
Cirbolya:
Közben rájöttem hogy hiába keresem a nyertes kódot, az enyém úgy se nyer, mert négyet írtam rá és szerintem 5 a megoldás.
Közben rájöttem hogy hiába keresem a nyertes kódot, az enyém úgy se nyer, mert négyet írtam rá és szerintem 5 a megoldás.
Te jobban jártál, mert legalább be tudtad dobni!
Engem akkor néztek eszehagyottnak, amikor a doboz után merészeltem érdeklődni...Akkor fordultam szó nélkül sarkon, amikor a nem épp Menzás IQ-val rendelkezőnek tűnő ügyfélszolgálatos lesajnálón odavágta, hogy az ilyen fecniket máskor a pénztárosnak adjam oda.
Engem akkor néztek eszehagyottnak, amikor a doboz után merészeltem érdeklődni...Akkor fordultam szó nélkül sarkon, amikor a nem épp Menzás IQ-val rendelkezőnek tűnő ügyfélszolgálatos lesajnálón odavágta, hogy az ilyen fecniket máskor a pénztárosnak adjam oda.
Tesco infópultnál, mikor érdeklődöm a Herbal Essences játék nyerteséről, illetve csak a n yertes számról, úgy néznek rám mintha a holdról jöttem volna. Végül, amikor már látja hogy nem bír lerázni, kiböki, hogy majd értesítik a nyertest. De hogy? Amikor se név se cím nem volt rajta csak egy sorszám?
Már tegnap ki kellett volna lenni írva a nyertes sorszámnak de sehol semmi. Nem tudom mi lesz ebből, és honnan tudjuk meg a nyertes, és ha a nyertes nem olyan megszállott mint mi, akkor lehet hogy észre sem veszi hogy nyert.
Már tegnap ki kellett volna lenni írva a nyertes sorszámnak de sehol semmi. Nem tudom mi lesz ebből, és honnan tudjuk meg a nyertes, és ha a nyertes nem olyan megszállott mint mi, akkor lehet hogy észre sem veszi hogy nyert.
Honlapjukon nincs?
Itt Budapesten láttam 3 féle plakátot. Tapasztalat, hogy ilyenkor az ott lévő dolgokkal lesz játék. Az egyiken Milka táblás csoki, és Merido kávé volt, a másikon Törley pezsgő, és valamilyen bor, a harmadikon 4 tojásos Gyermelyi tészta...
Itt Budapesten láttam 3 féle plakátot. Tapasztalat, hogy ilyenkor az ott lévő dolgokkal lesz játék. Az egyiken Milka táblás csoki, és Merido kávé volt, a másikon Törley pezsgő, és valamilyen bor, a harmadikon 4 tojásos Gyermelyi tészta...
CBA-December???????

Érdekes, hogy a vidéki címemre kért ajándékok pár nap alatt megérkeznek, amiket a pesti címemre nyerek vagy hetek elteltével jönnek, vagy el lehet őket felejteni. Legutóbb a Délhússal jártam így: pénteken reklamáltam, hogy a póló még sehol, a nő feladott egy újat a vidéki címemre, ami ma már itt is van. A pesti címre postázott pedig sehol. És ez tényleg így megy már egy ideje!
hawaii2000
Nekem ma hozta a futár.
Nekem ma hozta a futár.

hello! ti már megkaptátok a délhús tálat? nekem hetek óta nem jött, pedig emilt is irtam nekik hogy mi van, de választ sem kaptam.