Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 188 / 246 oldal |
Állítólag két 2 l-es Coca-Colához adnak egy ilyen poharat.... Vagy 4-hez...? ... Nem tom pontosan...
höm? milyen pohár mihez, minek, miért... stb... 

sokunknak akkor sem adnak ha kér....Ma a helyi COOP boltban érdeklődtem egy jan. 8-ig tartó játék után. Az üzletvezető tűvé tette a boltot, mire talált egy akciós újságot, hogy segíteni tudjon. Amikor elmondtam neki, hogy minden COOP-os játékkal szoktam játszani, adott egy karácsonyi COKE-os poharat ajiba. 

Imádom a Milkát
nem néztem nyertes listát, mert az elsőre küldtem, egyből az elején és az nem nyert. kari előtt jött egy kulacs, hogy nyertem, a gyerkek örültek neki
Ma jött egy levél és elnézést kértek, de én pulcsit nyertem és küldik, a kulacsot meg használjam egészséggel
megnézetm és tényleg nyertem.. csak tudnám hol volt a levelem 2 hétig???
nem néztem nyertes listát, mert az elsőre küldtem, egyből az elején és az nem nyert. kari előtt jött egy kulacs, hogy nyertem, a gyerkek örültek neki
Ma jött egy levél és elnézést kértek, de én pulcsit nyertem és küldik, a kulacsot meg használjam egészséggel
megnézetm és tényleg nyertem.. csak tudnám hol volt a levelem 2 hétig???A Pannonnal kapcsolatban nekem pozitívak a tapasztalataim.
Salgótarjánban az Erzsébet téri pannonnál sorszám nélkül odaadták az összes ajándékot, ami nem volt, azt pedig másnap és nagyon kedvesek voltak.
Salgótarjánban az Erzsébet téri pannonnál sorszám nélkül odaadták az összes ajándékot, ami nem volt, azt pedig másnap és nagyon kedvesek voltak.
Bednariknál talán a mikulás járt, neki van piros egyenruhája. Hozzám is jöhetne a mikulás, a csocsókkal. Egésznap ki sem mertem mozdulni a lakásból.
Egyébként az előbb néztem, eszméletlenül sok futár szolgálat van, talán még van remény.
Én már mániás letem, és ez nem pozitív.
Egyébként az előbb néztem, eszméletlenül sok futár szolgálat van, talán még van remény.
Én már mániás letem, és ez nem pozitív.
sada
Bp, asztali és a futár piros egyenruhában volt.Cég név jelzést nem láttam rajta.
Bp, asztali és a futár piros egyenruhában volt.Cég név jelzést nem láttam rajta.
Azt hittem, el akarsz menni hozzá csocsózni! 

Bednarik: és milyen a csocsó, asztal, vagy asztali, és mekkora. És hol laksz, nem konkrétan, csak település?
Szerintem csak a kedélyeiteket akarja lenyugtatni, nem kapta meg.
Ha tévedek, bocs.
Ha tévedek, bocs.sajnos nem tudok küldeni foto :S
bednarik: és milyen jó? megérte várakozni? van róla fényképed? tudsz küldeni?

bed
És milyen? Mesélj!
És milyen? Mesélj!
bednarik,
végre, legalább tudjuk, h elkezdték szállítani! Akkor talán holnap nekünk is ideér!
végre, legalább tudjuk, h elkezdték szállítani! Akkor talán holnap nekünk is ideér!
ma reggel csörgött a kaputelefon, a pokolba kivántam, kimentem megnéztem, megjött a csocsó,aztán jobb kedvvel mentem vásárolni bár annyi ember volt...
Igaz, hogy a momentcity-s kávémat csak jövőre hozzák ki, de tegnap felhívtak és elnézést kértek előre is. Nagyon rendesek. 

Pannon: odaadták a téli szettet annak ellenére hogy:
a) egy nappal később mentünk és b) rossz boltba. Nekik és mindenkinek boldog karácsonyt!!!
a) egy nappal később mentünk és b) rossz boltba. Nekik és mindenkinek boldog karácsonyt!!!
és Hungerirt rt
ja és péntek du volt a város karácsony aol a gyerekeket játékokkal lepték meg
bonuszba 2 téli szettet meg még egy cdt nyertem a pannonnal
ja és péntek du volt a város karácsony aol a gyerekeket játékokkal lepték meg
bonuszba 2 téli szettet meg még egy cdt nyertem a pannonnal

Ma volt az utolsó munkanapom, jövőre máshol kezdek. Kaptam egy kis jutalmat, bár nagyon megdolgoztam érte, ebből fogunk szilveszterezni. És kaptam sok jó szót főnőkömtől, ügyfelektől, ebből ugyan nem élek meg de jól esett nagyon! És azt mondta a főnököm, hogyha az új nem az elképzeléseim szerint alakul, bármikor örömmel visszavár. De én bízok magamban.