Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 188 / 303 oldal |
szabcsina: van már diabolo kulcstartód? Én most abba nagyon bele vagyok esve nagyon tetszik és minőségi, van anyag benne. Olyan szép fényes, és részletgazdag. Épp most néztem hogy arra várnak a legtöbben és abból csak 10 db van / nap a többiből több van és csak harmadannyian várnak.
Viki
Köszi a választ
Csak már türelmetlen vagyok
Köszi a választ
Csak már türelmetlen vagyok

szabcsina: gondolom az nincs épp raktáron. Én is nemrég nyertem diabolo kulcstartót és esernyőt, mindkettőt gyorsan ki is küldték.
A Prizee-on aki mostanában nyert, neki sem kezdték még el a postázást???
Nov.28-án sorbanállással összejött egy Magic Calculator és még mindig feldolgozás alatt van!Nekem eddig másnap már postázták is
Nov.28-án sorbanállással összejött egy Magic Calculator és még mindig feldolgozás alatt van!Nekem eddig másnap már postázták is

Nem tudja valaki, mi van a g2-n a butikkal?
sziasztok! olcsó maxpackokat árulok a prizee-hez.
gyors kiszolgálás, jó ár. garancia: pénzvisszafizetés
minél több kódot veszel, annál jobban jársz:
1kód: 327 Forint
10kód: 3150 Forint
50kód: 15000 Forint
50 kódtől 300Forint/db
garantált minden.
paypalt elfogadok
email: koly.csmovie@citromail.hu
msn: koly@koly.hu
gyors kiszolgálás, jó ár. garancia: pénzvisszafizetés
minél több kódot veszel, annál jobban jársz:
1kód: 327 Forint
10kód: 3150 Forint
50kód: 15000 Forint
50 kódtől 300Forint/db
garantált minden.
paypalt elfogadok
email: koly.csmovie@citromail.hu
msn: koly@koly.hu
Sziasztok!
Szerintem ott rontották el, hogy franciául jön a normális levél, ami a MaxPack beváltásról szól, hogy részt vehetsz a Nintendo Wii/Ds sorsolásán,
de ha angolra állítod az oldalt, akkor angolul az a szöveg, hogy visszpattant a levél... De a lényeg: tényleg nem kell vele foglalkozni
Más: nem szeretne senki vmit rendelni a Prizee Shopból? November 30-ig még mindig állják a postaköltséget 20 euro felett. Esetleg összeállhatnánk páran. Ha pl. csak 1 pólót akar vennimindenki, akkor is hamar összejön az a 20 euro.
Szerintem ott rontották el, hogy franciául jön a normális levél, ami a MaxPack beváltásról szól, hogy részt vehetsz a Nintendo Wii/Ds sorsolásán,
de ha angolra állítod az oldalt, akkor angolul az a szöveg, hogy visszpattant a levél... De a lényeg: tényleg nem kell vele foglalkozni
Más: nem szeretne senki vmit rendelni a Prizee Shopból? November 30-ig még mindig állják a postaköltséget 20 euro felett. Esetleg összeállhatnánk páran. Ha pl. csak 1 pólót akar vennimindenki, akkor is hamar összejön az a 20 euro.
Köszi! Akkor megnyugodtam!
Nicika: mindenki kapott ilyet, én is mindkét regimre. Náluk volt valami hiba, visszapattant valami levél, nem kell vele foglalkozni. 

Valaki segítene hogy ez az üzenet mit jelent?
Hello,
If you are reading this, this means that the message that should have got to you is unavailable or doesn't exist.
Please reconnect later to the "Your Message Section". Should the Problem persist, please contact our Customer Service.
Thank you for your understanding
Prizee's Team
Lefordítottam online fordítóval de nem lettem okosabb!
Hello,
If you are reading this, this means that the message that should have got to you is unavailable or doesn't exist.
Please reconnect later to the "Your Message Section". Should the Problem persist, please contact our Customer Service.
Thank you for your understanding
Prizee's Team
Lefordítottam online fordítóval de nem lettem okosabb!
Hello!!!
Valaki segitsen nekem!Olyan kérdésem van, hogy nyertem a freelottonpénzt.Asszem 1000000dollárt!!!Van egy lista amin rajta vannak a nyertesek köztük én is mindenki neve mellethogy már ki van fizetve nálam meg függöben!Ja és kéri a bankártya számomat hogy megkapjam a pénztvagy valami ilyesmi.Kamu lehet??
Valaki segitsen nekem!Olyan kérdésem van, hogy nyertem a freelottonpénzt.Asszem 1000000dollárt!!!Van egy lista amin rajta vannak a nyertesek köztük én is mindenki neve mellethogy már ki van fizetve nálam meg függöben!Ja és kéri a bankártya számomat hogy megkapjam a pénztvagy valami ilyesmi.Kamu lehet??
SOS keresek 2 PP-t.
Mivel Zserbo még "szabin van"... Nincs v.kinek eladó PP-kódja? 

Van 1 kikérhető space-codom. Érdekel valakit?
Sziasztok!A prizeen a péle méle részben az a kék kis labda-szerű mit tud?Köszi!
Amúgy valaki írta,hogy a színezhető dínóra hajtott(én is),de visszaadták a pontjait,mert kivették a butikból.Hát most újra van!
Amúgy valaki írta,hogy a színezhető dínóra hajtott(én is),de visszaadták a pontjait,mert kivették a butikból.Hát most újra van!

köszi a válasz Tibii! remélem ideér...
California lottery november első hetében kihúzott nyerőszámait hol tudom megnézni?Ezek érdekelnek:
Super lotto plus
Fantasy 5
MegaMillions
Daily3
Hátha már dollármilliomos vagyok!
Utóirat :San Francisco álomszép!
Super lotto plus
Fantasy 5
MegaMillions
Daily3
Hátha már dollármilliomos vagyok!
Utóirat :San Francisco álomszép!
Hát mivel Franciaországból jön, és még csak november 22-e van...
1 héten belül szerintem meg fog érkezni.
1 héten belül szerintem meg fog érkezni.
a prizeen nyertem egy halacskát nov 10-én, nov 12-én postázták. eddig még nem kaptam meg. szerintetek van még esély, hogy ideér? ez az első prizees nyereményem.
zsanett25: http://destiny.buzz.hu/
Google csekk mizéria
Érdemes szerintem elolvasni, hasonló a Prizees csekk is szerintem
Google csekk mizéria
Érdemes szerintem elolvasni, hasonló a Prizees csekk is szerintem