Annyira gáz hogy a TeszVesz órákat, sőt több napot késik.

" alt="

">
adri0716 néven vannak cuccaim a tesz-vesz.
A vaterán KKRudolph néven vannak fent termékeim. A 10.000 Ft alattiak cserére is.
Etkó
Nálam az a lényeg, hogy miért adtad fel pénz nélkül előre? Ha írja, hogy feladta, akkor miért nem várod meg, hogy meg is érkezzen? Vagy scannelje be a postai rózsaszín csekket, ha nincs scannelje, akkor várd meg, amíg megérkezik a pénz. Nem 200 ft-ról van szó, több ezresnél a vásárló is megértheti, hogy vársz...
Etkó: tudom,hogy bánt,de szerintem is hazudik. Ha ajánlva adtad fel,akkor kerestesd. remélem nem simán adtad fel. Rendőrségi ügy a legújabb szabály szerint csak 20000ft feletti összegnél lehetséges. itt is hazudott.
Sziasztok
Rengeteg levelet írtam neki, először normális hangnemben. Mikor befenyegetett engem, na akkor burult nálam a bili. Sok levélre nem is válaszolt, már azt hittem, hogy sosem fog. Nagyon úgy tünik, hogy ez egy csaló.Azután már én is bekeményítettem. Azért írtam ide be, mert ez már nekem is sok volt, és szeretném ha más nem járná így meg.
Kommunikáció, ha lehet.... és nem szabad előre feladni semmit.
Ha feladta a pénzt, de te nem kaptad meg, akkor ő tudja kerestetni... lehet, hogy tényleg feladta a pénzt, de meg lehet beszélni, hogy indítsa el a kerestetést. Ha ő nem kapta meg a pendrive-t és te ajánlva adtad fel, akkor te is tudod kerestetni.
Ha pedig tényleg megkapta a pendrive-t és nem adta fel a pénzt, sokat nem tudsz tenni, és az értékelés is ott fog maradni, legfeljebb válaszolhatsz rá... de megérne egy próbát normálisan lebeszélni...
8000Ft, nem lehet, hogy a postaköltséggel növelt ár?
Etkó: sajnálom, de nem értem miért küldöd el az árut addig amíg nincs a kezedben a pénz? A pénz feladását tudja igazolni? Ha igen akkor kerestetni kell!
Szeretném megosztani mindenkivel ezt a kis történetet, lehet nem ide tartozik. De tanulságos!!
A TeszVesz-en Philla3 alias
Kovács Szilvia
8172 Balatonakarattya
Orgona u. 1
Megvásárolt tőlem egy 16gb-os pendrivet.
Eltelt több mint egy hónap a vételárat a mai napig nem kaptam meg.
A legszebb része a történetnek, hogy ő megfenyegetett, mert állítólag nem kapta meg az árut. Amit én becsül etessen postára adtam. A fenyegetés tárgya rendőrség volt.
"A termék árát, 8000 forintot feladtam rózsaszín csekken, a Pen drive-ot az óta sem kaptam meg,szerintem fel sem adta. Ha nem kapom meg egy héten belül a terméket megyek a rendőrségre!"
Hozzá kell tennem még azt, hogy nem 8000, hanem 7500 Ft, amit nem fizetett ki, ebből is látszik, hogy egy hazug ember!
Ezt írta ő pontosan a TeszVeszre kritikaként.
Szeretnék megkérni mindenkit, hogy küldje el ezt a történetet minden ismerősének. Mások ne járjanak így.
Legyen ez figyelmeztetés mindenkinek, hogy kivel nem szabad üzletet kötni.
Tettem fel a teszveszre Knorr lapos és mély tányérokat egyaránt,1000 ft / darab áron. bereirobi felhasználónév alatt megtaláljátok.
tesz-vesz
http://aukcio.nlcafe.hu/show_user_auctions.php?ui
d=4552127
Vatera: love84
Csere is érdekel a fent levő dolgokért, ha vmi megtetszett írj.
Sziasztok!
gabriella01 név alatt ismét megtalálhatjátok a futó termékeimet. 1 ft-ról induló Chanel táska,Gucci táska esteé lauder smink cuccok, philips elektromos borotva, loreal smink szett, björn borg táska és minden ami akár épp téged érdekelhet ;-)
Nézegess és licitálj bátran :-)
http://www.teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid
=4032420
tettem fel egy csomó új dolgot a teszveszre,akit érdekel nézzen körül és licitáljon! köszi(manocska131)
Új aukciókat indítottam, van köztük 1 Ft-os is! Folyamatosan töltögetek, úgyhogy nézzetek vissza később is!

" alt="

">
Szóljál ha megtetszik valami, cseréről (akár étkezési utalványról) is lehet szó.
Ott is sokina vagyok. A közvetlen link: http://href.hu/x/7bh6
Tofika/Tofika03: egyfolytában várjuk, hogy jelentkezz. Én is és a lányom is.
Eladó dolgaink wdetti nicken!

" alt="

">
Márkás gyerek- felnőtt ruhák és minden ami nekünk felesleges itt:
http://teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=538
0565
teszveszen található cuccaimat étkezési utalványokkal is fizetheted(manocska131)
Sziasztok!
A teszveszen: galati néven van fent rengeteg gyerek ruhám és újságok, játékok amiket a gyerköceim kinőttek.
Hátha valakinek még jól jönnek!
Pesten találka is megoldható az Örs vezér terénél!
Köszi mindenkinek aki felnéz!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások