Akciós termékek, termék akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 188 / 226 oldal |
A cosmo táska az válpántos v. csak füles?
Nálunk a Tescoban nincs hosztesz csak egycsajszi Persil mosópormintát osztogat. Olyat amilyet a Somaték küldtek.
Intersparban 3 újfajta Knorr rafinéria vásárlása esetén egy Knorr feliratú pofás fa tartót/dobozt adnak, amiben jó sok Rafinéria elfér.
A Tescoban is annyi.
Illetve 650,-
Illetve 650,-Metroban 7+1 Kinder pingu 654 Ft.
Sziasztok csajok!
Cosmo 3 féle táskával kapható 1250Ftért
Cosmo 3 féle táskával kapható 1250Ftért
a Vodafonnál alapkészülékek is tök jó áron vannak, gyorsan be is invesztáltam egyet az smses játékok miatt
Nokia 1112 simmel és 500 Ft lebeszélhetőséggel 6990 Ft
Nokia 1112 simmel és 500 Ft lebeszélhetőséggel 6990 Ft

VitaMAX SIM kártya AKCIÓ!
1680Ft 500 Ft lebeszélhetőséggel
( Az akciós SIM-kártya ajánlat 2007. február 21-től vehető igénybe a készlet erejéig vagy visszavonásig. )
1680Ft 500 Ft lebeszélhetőséggel
( Az akciós SIM-kártya ajánlat 2007. február 21-től vehető igénybe a készlet erejéig vagy visszavonásig. )
a tbalinti Coraban a HIPP epres és déli gyumis tejpepek 199 Ft-ba kerultek
Budapesten, a Mammutban, a Madonna Szépségszalonban rengeteg akció! Amik nagyon tetszettek: szerdán, pénteken és vasárnap 25% kedvezmény a testmasszázsból!
22-25-én a lymp-muscle lifting kezeléshez ajándék hajszárítás jár, valamint tök jók a havi kedvezménykártyák is! Ki kell őket nyomtatni, és megkapod a kedvezményt! Annyit nyomtathatsz, amennyit akarsz!
30% kedvezményt adnak a long-time-lineres tetoválásnál! (vannak fennt képek, szépeket csinálnak!)
És egész hónapban egy kezelést ajándékba adnak, ha lymp-muscle-liftinges bérletet veszel!
22-25-én a lymp-muscle lifting kezeléshez ajándék hajszárítás jár, valamint tök jók a havi kedvezménykártyák is! Ki kell őket nyomtatni, és megkapod a kedvezményt! Annyit nyomtathatsz, amennyit akarsz!
30% kedvezményt adnak a long-time-lineres tetoválásnál! (vannak fennt képek, szépeket csinálnak!)
És egész hónapban egy kezelést ajándékba adnak, ha lymp-muscle-liftinges bérletet veszel!
A Rosszcsont rudi a héten 55.-Ft a Matchban.
wadgalamb
Mi is voltunk ma mind a két helyen, és jól bevásároltunk.Férfi ing pl tök jó anygú 750 Ft,gyerek cipő 890 Ft volt
Március 31-ig.Tényleg érdemes benézni,mert téli kabátot 2000 Ft-ért vettem magamnak
Mi is voltunk ma mind a két helyen, és jól bevásároltunk.Férfi ing pl tök jó anygú 750 Ft,gyerek cipő 890 Ft volt
Március 31-ig.Tényleg érdemes benézni,mert téli kabátot 2000 Ft-ért vettem magamnak

Coraban egy NATURLAND hársfa és kamilla teához egy nagyon szép fémdoboz volt csomagolva 519 ft volt.
a CORABAN aktimel KÓSTOLTATÁS IS VOLT ÉS HŰTŐMÁGNEST IS KAPTAM MELLÉ
viszont lett egy tuti takaróm kék színű a Cora bizalompontokért cserébe,meg kék tollak
igen,budaörsi TESCOBAN MEG SEMMI
törpi, csak Actimelesek voltak a törökbálinti Corában ?
törökbálinti Corában voltak az Aktimelesek 

A www.vitaminkiraly.hu oldalon ma éjfélig ingyen adják a c-vitamint, ha valaki vesz egy egyébként is discount csomagot influenza ellen.
Tatabányán mindkét Colosseum boltban 50% a kiírt árakból
Most vettem egy nagyon jó farmert 1245 ft-ért
A tescoban a cipőboltban is ugyan ez az akció van.
Most vettem egy nagyon jó farmert 1245 ft-ért
A tescoban a cipőboltban is ugyan ez az akció van.