jojó még csak most kezdődött a játék. Legközelebb már játékosat veszel

" alt="

">
én is reggel jöttem rá, hogy a mogyorós mizo rudit nem tudom feltölteni

" alt="

"> Még jó hogy nem 6ezer egy pályázat és csak kettőt vettem

" alt="

">
Most nézem

" alt="

"> jól bevásároltam

" alt="

"> vettem 2 Madártejes akciós Mizó rudit ,nincs a listában ?

" alt="

">
Coca-Cola másnak sem működik?
Nekem küldtek egy sms-t, hogy 2 részletben küldik a Perfect Fit nyereményt, elnézést is kértek.
Andi4, Iszasa!
A kaja jövő héten jön.
Andi4 pont most tettem fel én is a kérdést,kutykaját nem kaptam én sem.
Minden èrtesítès nèlkül megjött a Perfect Fit csomag, ami hiànyos, hol a havi eledel ami szerepel a nyeremènyben? Aki nyert mèg ezzel, megírnà ő mindent megkapott- e? Köszönöm
SzerencsésFlótás
Azonosítás pontosságáért mindenképp előnyös volna az a fránya nyugtaszám, vagy a NAV-kód a nyugtaregisztrációhoz!
Az utolsó érv (következő vásárló is lehet azonos percben!!) különösen indokolttá teszi, hogy a játékszervezők végre tegyenek különbséget az azonos percben kiadott blokkok között!
Szervezők! Ideje volna már változtatni ezen a részleten!
Gabika!
Az rendben van ha a csalókat akarják kiszűrni de arra is kell gondolniuk,hogy ne lehetetlenítsenek el más vásárlókat és itt nem arról van szó mennyire gyakori az azonos időpontos vásárlás hanem ,hogy előfordulhat és a játékjogot senkitől sem lehet elvenni. Gondolom nagyon sok szervező ezért alkalmaz vagy nyugtaszámot v NAV kódot ennyit megtehetne a Maxxon is. Mert mivan ha mogottem bar ki is vasarol akivel nem is ismerjuk egymast es teszem azt O is szeret jatszani?Hazaerve meg nem tudja feltolteni mert mar feltoltottnek jelzik? De miert is?
Nálam így sem indul ez a nyomorult henkelnyeremeny...
Szerintem nem vagy kezdő játékos... Én mostanában vásárlás előtt megnézem, hogy nyugtaszámos-e a feltöltés. Ha nem, eszembe nem jutna egymás után blokkoltatni, vagy közbetennék egy aldi-kindert, bízva, hogy elég lesz... Pénteken egyébként pont ezt csináltam, csak egy rio-mare, két kinderrel.
Maxxonról írsz, ezért vegyük pozitívnak, hogy végre nem fogadja el a többszöri feltöltést!
Mar megint a Maxxon Aldi Rio Mare jatek. Azonos idopontban ket kulonbozo vasarlas Ne jojjon senki az egy perctejenellel! Mert mivan ha mogottem bar ki is vasarol akivel nem is ismerjuk egymast es teszem azt O is szeret jatszani?Hazaerve meg nem tudja feltolteni mert mar feltoltottnek jelzik? De miert is? En a masodik blokkot a felesegem nevere szerettem volna feltolteni nem az a keresztnev mas a telefonszam mas azemail cim Miert ragad bele a Maxxon sok eves marketing gyakorlattal csak az AP kodba? A hulyesegre a bisszantasra van energiajuk de h a feltoltesnel NAV kodot vnyugtaszamot kernenek arra nincs! Merges vok ne is vitatkozzatok mert nem nyitok vitat! Mertigazam van, mar az volt amikor meg nem is urtam es most is az van meg megmelegitek egy kavet es szurcsolgetes kozben is az lesz Nem ez nem BesenyoPistas hanem O lopta Tolemcsak nem perelek!
Sikeres: Google, speciális biztonság bekapcsolva, továbblépés a webbhelyre
Vágási Feri
4 különböző böngésző, telo-laptop : nem megy tovább!
Még az oldal-probléma jelentésére sincs mód.
Az Ön kapcsolata nem privát
A támadók megpróbálhatják ellopni a(z) www.henkelnyeremeny.hu webhelyen lévő adatait (például jelszavait, üzeneteit és hitelkártyaadatait). További információ.
Privát módban is...
Telefonról is...
jojó 2022-09-16 :: 13:35
Péntek
jah a 10 /autó lecsökkent 4-re
jojó 2022-09-16 :: 13:27
Én már tovább nem is olvastam tovább a játékot ,mikor Csányi nevet megláttam . OTP is hasonló

" alt="

">
SzerencsésFlótás 2022-09-16 :: 12:19
Legutóbb egy borkóstoló volt a "főnyereményük" két főre, Villányba. Tőlünk retúrba 800 km önköltséges odautazással borkóstolós pincelátogatással, szállás nélkül. Most kisorsolnak egy -egy 4500 forintos pezsgőt főnyereménynek. Most már kezdem kapizsgálni mitől ilyen gazdag a Csányi. nem szórja a pénzt- ha csak vevő vagy és nem focista
Péntek 2022-09-16 :: 11:51
SzerencsésFlótás!
Azok a tavalyi nyeremények, de a mostani sem jobb, egy bortúra.
Nyerj autót!!!
üdv
SzerencsésFlótás 2022-09-16 :: 11:33
Ez a Csányi pincészet,szégyen a nyereményjátékuk. Még egy ilyen sz@rr@gó társaságot! 3 db 4500 forintos pezsgőt sorsol külön- külün és ennyi a nyeremény amikor annyi pénzük van ,hogy villástargoncákkal forgatják át ne hogy bepenészedjen
Nekem 2 találatom van de Én sem kaptam értesítést. Miskolci vagyok és pont tegnap mentem el a felmatricázott nyeremény Opel Mokka mellett, ott parkolt nem messze tőlünk. Általában szoktunk egy 5 km es sétát tenni a feleségemmel és a megszokott útvonalon meg ott parkolt mostanában egy vadi új Mini Cooper SE a Hell főnyereménye -és egyik se nem?? FORTUNA???!
Biztos ami tutti tegnap vettem egy sampont a Rossmannba- Mercedes C300 cabrio meg egy Raffaellot a lányomnak a Mol nál Mercedes CLA a rakott krumplit az unokáknak meg Kométából csináltam-de tényleg. Toyota CHR. Két gyönyörűséges unokám van a 7.5 éves kislány megeszi a vasszeget is 3,5 éves szinte semmit se akar enni ,ennek ellenére nagyon arányos kis izmos. A rakott krumpliból vittem fel mert nem messze lakunk egymástól és aznap este a lányom boldogan újságolta ,hogy a kicsi megevett egy nagy adaggal és dicsérte,hogy a "világ legjobb kajája" -ezzel a szavakkal a kis legényke . Ezt csak azért írom mert ez is nyeremény nem is akár milyen.Nyerjél sokat de egy autót azért hagyjál!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások