Nyerőpercek
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 189 / 232 oldal |
laszlo0515, nem kell pénzt költened rá, összevonható az utalvány. Max, párszáz Forintot kell (érdemes) fizetni, hogyha pl, 6290-re jön ki a vége...
Ha például én nyerek 6000 forintot, akkor azt egy pólóra is levásárolhatom vagy pedig külön külön egy egy polora a 2000 forintos utalványokat
3:2 tök jó végre nekem is bejön 

MAdj én is a Mamutba szeretnék menni, bár még nem gyűlt össze annyi, hogy elinduljak.
De lehet érdemes körbenézni, hogy a Westend vagy Mamut.
De lehet érdemes körbenézni, hogy a Westend vagy Mamut.
Évi*!
Én a Mammutban érdeklődtem a beváltással kapcsolatban, egy elég normális eladó csajjal beszéltem. Azt mondta elég az sms-ben visszaigazolt kódot (kódokat) kiírni egy papírra, nem kell a mobilodat vinni. A választék nem túl nagy, a West-ben biztos jobb lehet.
Én a Mammutban érdeklődtem a beváltással kapcsolatban, egy elég normális eladó csajjal beszéltem. Azt mondta elég az sms-ben visszaigazolt kódot (kódokat) kiírni egy papírra, nem kell a mobilodat vinni. A választék nem túl nagy, a West-ben biztos jobb lehet.
nyerőperceknek befellegzett úgy látom...
CSAK 1 DB NYERT
11.50-től megpróbálnám 12.00-ig
A Mammutban járt már valaki beváltani? Ha volt már (megy) valaki, legyen szíves, írja be, milyen az ottani választék és az eladók hozzáállása! 

már nem érdekes, felébredtek a gyerkőcök
Majd délután.
Majd délután.villamoska
Ha befejezted beírnád? Próbálkoznék én is 5 percet
Ha befejezted beírnád? Próbálkoznék én is 5 percet
Hát már ki tudja, a legjobb talán akkor amikor épp vált, de én küldtem már úgy is, hogy egy másodperccel előtte. Volt hogy nyert, volt hogy nem
attól is függ,hogy hányan játszanak. sok sikert
attól is függ,hogy hányan játszanak. sok sikert
30tól jöhetek pár percre? még mindig percváltáskor kell küldeni ugye? mert itt olvastam hogy irtátok hogy máskor csökken a nyeremény?!
Hát, nekem sajna nem megy úgy, mint nektek. 5:1
És szerintem lassan megutálom a csokit
És még ott van a 300.000-es utalvány is 
És szerintem lassan megutálom a csokit
És még ott van a 300.000-es utalvány is 
11.20-tól jönnék 10 percre
10.58-tól jöhetek öt percre?
6:4
belejöttem én is
belejöttem én is

Hajrá Melinda
msn-re jössz utána egy picit?

msn-re jössz utána egy picit?senki nem küld, akkor én küldök

hol 7, hol 9, hol 15, hol pedig 17 mp után változik az utalványok száma....