Most olvasom el normálisan vacsi után, nyugodtan nem éhesen, pár kupakot találtam, és lehet beküldték előttem, aztán meg én megyek hüvibe

" alt="

"> brühüm, brühüm, nem baj viszem a cocás lasztámat.
Amúgy ki az a Szabó Rozália, én annyira hülye vagyok, nem értem a célzást.

" alt="

">
vagy ELADO?

3 hete napi 3 pepsit tolok be kb.
tegnap speizoltam be 60 dbval.
szal...
kozos telonkat Paint ne is emlegesd, mert mindig szabo rozalia jut eszembe rola [ha valaki ismeri a Tudosokat erti a celzast...]
Lemaradt: Kedves Barta Zsolt szerintem a rendszer hibájáért a rendszer felelőse a hibás, és neki kell vállalnia a felelőséget, ennyi embert behülyítettek.
De ne felejtsük el, egy közös telefonunk lesz: telko
Megkérdezném, ismételten ha a játékszervező hibázott nem túl jó programot csinált, és a rafinált játékos megtalálta a kiskaput, ki a húnyó? 5 perc alatt lehet jó programot kreálni, csak 5 perc, a Coca- Cola megtudja tenni, a Fundango is? Akkor a Pepsi miért nem? Milyen számítógépes rendszer van arrafelé? Milyen számítógépes emberek dolgoznak ott? Azt is megkérdezném, az egész móka le van fújva? No telefon, no játék, mert feleslegesen nem veszek pepsit, maradok inkább a jó öreg Cocánál.

hááát Pepsit egyetlen egyet vettem mert nem szeretjük

tehát nem vagyok érintett de : anno volt egy "törvény, vagy szabályzat" ha a kirakatban egy termékre 500 forintott írtak, bár 5000 volt az ára akkor annyiért kelett adniuk amennyiért kiírták. Tehát ha elcseszték az ő saruk volt. Leleményes vevő vitte a cuccot ÓÓcsóért. Amennyiben a játék indításakor kitételként szerepelt volna, hogy minden nemű "csalás", trükközés következménnyel jár akkor jogos lenne B. reakciója. Mivel ez nem így történt ....... ( kérjenek telefonos segítséget

)
Kíváncsi vagyok, mit fog lépni a Pepsi (illetve fog-e egyáltalán).
Azt azért nem értem, hogy-hogy csak most vették észre, hogy mi folyik? Itt a fórumon már az első hét óta forrnak az indulatok. Rajtunk kívül más nem olvassa a nyerteslistát?
Vagy reszelőt

azt mondod,hogy lehet,hogy én is megtettem volna,hát nem ,mert én annál gyávább vagyok! már annak sem tettem volna ki magamat,hogy úton-útfélen leállítanának vagy mögöttem összesúgnának,hogy ez már több,mint gyanus. így igaz,csak apró-cseprő dolgokat nyerek,de legalább nyugodtan alszok...
Minden vasárnap ugyanazt?
És te mit szeretnél?
Kuglófba sütött telcsit?
Mi jön ezután?
Találsz egy kupakot, beküldöd a kódot és mehetsz a börtönbe csalás(i kísérlet)ért, mert a kódot vki már beküldte elötted?

" alt="

">
törpi
Teljesen megértem, amit írsz, hidd el, én is nagyon-nagyon szerettem volna 20 telefon nyerni, és tedd a kezed a szívedre, ha tudtad volna, hoyg így megy, te is így játszottál volna, és te se tiltakoztál volna, ha sokadszor hívnak fel, hoyg nyertél. Ahogy én is, ha tudtam volna... bizony játszottam volna....
De a nyereményjátékok sosem arról voltak híresek, hogy "igazságosak"
Ez van

Ez a csoda is csak 3 napig fog tartani

próbáltam tartózkodni a témától,de nem megy! azért ha valaki egymás után tizedjére küldi be más-más telefonon a kódot"feledékenységből",azért az már röhejes.elég hihetetlen! és az is ciki,hogy aki becsületesen vesz jó sokat,az nem nyer,de Ő szolgáltatja a PEPSI STATISZTIKÁJÁNAK NÖVEKEDÉSÉT,eladását.
En ugy ertelmezem hogy a Pepsi a "Human Telex Kft."-t bizta meg azzal hogy bonyolitsa le a jatekot. Jelen esetben ha barki hibazott az szerintem a "Human Telex Kft.". Rajtuk, illetve a programozon lehet szamon kerni ha barmi problema is tortent. A jatekosnak nem feladata kovetni hogy melyik kodot mikor melyik szamrol kuldte be. Erre ott van a lebonyolito ceg aki a programot uzemelteti. A lenyeg hogy javitottak a hibajukat.
Tovabbra is ezt fogjuk inni.
Es remelem nyerunk telefont.
Sok sikert mindenkinek!
queene
Amit leírtál, az akár igaz is lehet, tulajdonképpen egyet lehet vele érteni.
De mi van azokkal, akik szabálykövetően játszottak? Őket - az elveszett lehetőséget - hogy kárpótolják?
Ez egy logikai abszurd:
Érvényes, ha érvényes...
Önmagával definiál.
Magyarul baromság.
Bár értem, mit akart volna mondani...Ezt:
"A rendszer minden létező kódot csak egyszer, az első beküldés alkalmával tekint érvényes kódnak."
fradigy
"A rendszer minden létező érvényes kódot csak egyszer, az első beküldés alkalmával tekint érvényes kódnak." Ez a játékszabály 13. pontjában van. Szerintem egyértelmű.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások