Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 189 / 9335 oldal |
sada, pick matricást most én sem találtam, pedig fent volt
kicsizolika
A Pick-et 2 hete már beírtad egyszer, és a főoldalon is fenn van!
A Pick-et 2 hete már beírtad egyszer, és a főoldalon is fenn van!
Ecofamily kért tőlem tavaly
Timotka!
Se Finish-Lidl, se Milka-Coop, se Vanish-Tesco utalványnál nem kértek személyes adatokat például. Ami így hirtelen eszembe jutott.
Se Finish-Lidl, se Milka-Coop, se Vanish-Tesco utalványnál nem kértek személyes adatokat például. Ami így hirtelen eszembe jutott.
Mi a Valdornál például pótnyertesek vagyunk és még nincs kiírva a nevünk, holott már 1 hete el lett fogadva a blokk. Nem tudom melyik napi nyertesség, de mivel mindenhol megvan 1 db, így mi a másodikok vagyunk. Igaz a végén így köszöntek el: Reméljük a jövőben is örömöd leled a pöttyös termékeiben.
" alt="
">
" alt="
">timotka bármi van is a háttérben a végén napi két nyertes lesz (szerintem)
Weber utalványoknál van olyan aki nem kéri az adószámot mostanság? Másnak is írtak olyat, h még várják az adatokat, ettől függetlenül a nyerteslista nem frissült egy db napi nyertessel sem.
Én is fozo.gabi nézetét osztom, de akkor jól meg lettünk tévesztve sajnálatosan. Ilyenkor elég nekik a jsz-t átírni?
Én is fozo.gabi nézetét osztom, de akkor jól meg lettünk tévesztve sajnálatosan. Ilyenkor elég nekik a jsz-t átírni?
TéglagyáriM 2024-08-14 :: 22:12
Az Everydayme játékoknál az a trükk, hogy nem csak a oldalon magán kell bejelentkezned.
Ha már egyszer pályáztál és a köszönő szöveget látod, akkor ha jól megnézed az adott játék az oldalon belül egy iframe-ben (weboldal a weboldalon belül) töltődik be. A megoldás az,
hogy ezen belül is be kell jelentkezned és akkor lesz lehetőséged egy újabb blokkot feltölteni.
Keress bármit a belső részen ami bejelentkezésre utal. Sajnos most nem tudom megmondani pontosan, hogy hol van mert még nem játszottam a Jar-al. Az OldSpice-os is így szívatott de valaki innen
a fórumról nekem is segítet (sajnos a levelet már töröltem és nem tudom név szerint megköszönni)
Az Everydayme játékoknál az a trükk, hogy nem csak a oldalon magán kell bejelentkezned.
Ha már egyszer pályáztál és a köszönő szöveget látod, akkor ha jól megnézed az adott játék az oldalon belül egy iframe-ben (weboldal a weboldalon belül) töltődik be. A megoldás az,
hogy ezen belül is be kell jelentkezned és akkor lesz lehetőséged egy újabb blokkot feltölteni.
Keress bármit a belső részen ami bejelentkezésre utal. Sajnos most nem tudom megmondani pontosan, hogy hol van mert még nem játszottam a Jar-al. Az OldSpice-os is így szívatott de valaki innen
a fórumról nekem is segítet (sajnos a levelet már töröltem és nem tudom név szerint megköszönni)
Angyal! Mert egy everydayme profillal egy feltöltést lehet. Legalábbis itt olvastam ezt a játék elején.
Mi egyszer buktuk a nyereményt, de azért, mert a fiam nem volt hajlandó megadni az adó, taj számát stb., ez ecofamily volt 5000 Ft. Most már vigyázok, ha ilyent kérnek nem játszom az Ő nevében. Ha a neved kiírásához nem járulsz hozzá, azt nem tudom
én sem tudok
Sziasztok.
Miért nem tudok feltölteni a JAR játékhoz blokkot ? Regiztem is és nem tudok feltölteni.
" alt="
">
Köszönöm szépen a választ !
Miért nem tudok feltölteni a JAR játékhoz blokkot ? Regiztem is és nem tudok feltölteni.
" alt="
">
Köszönöm szépen a választ !
Szia Luluannne! Nekem még nem jött meg, de szerintem én pótnyertes vagyok, nem rég jött maga az értesítés is.
" alt="
">
" alt="
">weber értem, csak ahogy levezettem, nem logikus...előbb-utóbb felkerül a többi nyertes, ez nem kérdés 🙂
Knorr logózott bambusz szettet kapott már valaki? Cba-s játék volt
fozo.gabi
Persze, az is lehet, hogy elírták. A JSZ-ban emlékeim szerint 2 napi nyertes szerepel. Újabb hiba.
Persze, az is lehet, hogy elírták. A JSZ-ban emlékeim szerint 2 napi nyertes szerepel. Újabb hiba.
Ezt fozogabinak írtam.
Hidd el, hogy nem így van, megkérdeztem. Majd idővel felkerül az összes nyertes.
Nem minden szervező kéri. És őszintén szólva, nekem is (és gondolom, sokaknak) szimpatikusabb, ha nem kell kiadnom személyes (érzékeny) adataimat.
Most gondolj bele (elnézést, de a nyomaték kedvéért) : k*rva sok szervező sokadszor is bénázik a nyereményjátékok lebonyolításával. Nem indítja időben a játékot. Lassan dolgozza fel az adatokat. Rossz helyre küld értesítést. Informatikai problémára hivatkozva módosít a játék folyamatán. A megkeresésre nem reagál, nem válaszol, nem elérhető... sorolhatnám.
És rongyos 10e-ért önként oda adod azokat az adatokat, amivel (kis túlzással) akár hitelt tud felvenni valaki a nevedben. Nyilván csak ha elkeverik, vagy rossz kezekbe kerül (ááá... de erre ugye elég kicsi az esély... nagyon sok hiba kell, hogy csússzon a gépezetbe!
" alt="
"> )
Most gondolj bele (elnézést, de a nyomaték kedvéért) : k*rva sok szervező sokadszor is bénázik a nyereményjátékok lebonyolításával. Nem indítja időben a játékot. Lassan dolgozza fel az adatokat. Rossz helyre küld értesítést. Informatikai problémára hivatkozva módosít a játék folyamatán. A megkeresésre nem reagál, nem válaszol, nem elérhető... sorolhatnám.
És rongyos 10e-ért önként oda adod azokat az adatokat, amivel (kis túlzással) akár hitelt tud felvenni valaki a nevedben. Nyilván csak ha elkeverik, vagy rossz kezekbe kerül (ááá... de erre ugye elég kicsi az esély... nagyon sok hiba kell, hogy csússzon a gépezetbe!
" alt="
"> )Szerintem a valdornál egyszerűen csak napi egy nyerő időpontot sorsoltak. Ilyen nincsen hogy mindegyik napnál csak az egyik nyertes jelzett vissza a másik nem. Ha ez lenne, akkor változó lenne akár napi két nyertest kiírnának vagy senkit visszajelzéstől függően.