Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 189 / 511 oldal |
Hát ne tudom kit is fogok hátsón billenteni.....pénteken mondták jönn a futár a marlboró töltővel, 12-ig. Hát nem jött. Fél négykor csöngetnek jött egy otto csomag amit rendeltem, de nem volt otthon pénz így nem tudtam átvenni. Kérdeztem ha már az ottot hozta esetleg nincs nála a mobiltöltő. DE! mondta a futár, és rohant az autóhoz, mivel az ottot, és a marborót egy cég viszi. Hát a papír a kezében volt, de a napelemes töltő nem volt a kocsiban. Mondtam sebaj vasárnap jöjjön vissza mindkét csomaggal. Mondta 10-14 között itt lesz. HÁT NEM JÖTT!!!!!!!! Szerintem felhívom őket holnap......Olyan szétszórtak, vagy sokat nyerünk, rendelünk?
Köszi, Macskusz, megnyugtattál. Persze mindenképpen beküldtem volna...
Minden blokkon panama van. Nyugodtan küldd be, mert érvényes a pályázatod.
boyka
Én ugyanígy jártam ma a tatabányai Intersparban. Én is beküldöm.
Én ugyanígy jártam ma a tatabányai Intersparban. Én is beküldöm.
Vettem az Intersparban banánt. Rá volt ragasztva a Chiquita pici embléma, az ára is annyi volt, mint az akciós újságban. De a blokkon Panama megnevezés szerepel, nem Chiquita. Vajon ez így érvényes pályázat? Vagy ez még a régi készlete volt a Sparnak? (Azért beküldtem a pályázatot, hátha...)
A vitaminkosar.hu-n nemrég töltöttem ki a totót. Ezek szerint jobb, ha nem is reménykedek az ajándékban, mivel van, aki már hónapok óta várja!
vitaminkosar.hu nyereménye gondolom még másoknak sem érkezett meg, az ígéretek ellenére.
08.17-e óta többször is érdeklődtem, az első levelemre ígéretet kaptam, hogy még aznap postázzák a nyereményt (09.19-én).
Azóta persze semmi, az újabb levelemre már nem is válaszoltak...
Javaslom, ti is bombázzátok az urat panaszotokkal: Kovacs.Peter2@vitaminkosar.hu
08.17-e óta többször is érdeklődtem, az első levelemre ígéretet kaptam, hogy még aznap postázzák a nyereményt (09.19-én).
Azóta persze semmi, az újabb levelemre már nem is válaszoltak...
Javaslom, ti is bombázzátok az urat panaszotokkal: Kovacs.Peter2@vitaminkosar.hu
HOTSPRING
Kedves nyertesek!
Az ajándékok postázása megkezdődött. Beszállítói problémák adódtak ezért késtek az ajándékok.
Aki december végéig nem kapta meg ajándékát, a fenti e-mail címre legyen kedves jelezze azt.
Köszönjük a türelmet!
Kedves nyertesek!
Az ajándékok postázása megkezdődött. Beszállítói problémák adódtak ezért késtek az ajándékok.
Aki december végéig nem kapta meg ajándékát, a fenti e-mail címre legyen kedves jelezze azt.
Köszönjük a türelmet!
Hotspringről tud valaki valamit, mikor küldik a polót, kéztörlőt, tollat?

Camellel bő egy hónapja nyert mp3 lejátszómról még semmi hír. Még csak rám sem böffentettek 

A ciff már nem is teszi fel a nyerteseket? Hétfőn már a következő sorsolás lesz. 

Tegnap végre sikerült elérnem, hogy a KNORR visszahívjon. A delikátos plédekkel csúsznak, türelmet kértek . A másik amiért reklamáltam, a 43. héten nyert tányér. Nagyon kedvesek voltak, utánanéztek, újra visszahívtak, és kiderült, hogy már rég kihozta a futár. A szomszéd nő neve volt az átvételnél. Kissé ideges lettem, mert csak minimális köszönőviszonyban vagyunk, hogy finoman fogalmazzak, állandóan alkoholos befolyásoltság alatt van. (Sokszor hallani éjjel, hogy énekelnek a pasijával....pedig van vagy 70 éves, nem is tudom hogyan került ebbe az amúgy normális lakókkal rendelkező 6 lakásos házba....) Rögtön becsengettem hozzá, kidülöngélt, vázoltam mi a helyzet, tagadta, hogy átvette volna. Telefon a Knorrnak, a nő is ideges lett, mondta, hogy a legközelebbi értekezleten javasolni fogja, hogy ne adják oda, csak a nyertesnek, mert volt már ebből gubanc, és nem 1 tányér volt a tét. Most ott tartunk, hogy kikérik a futárcégtől az átvételit, és ha kell írásszakértőt is bevonnak. Nagyon kedves és türelmes volt az ügyintéző, megadta a nevét, és megígérte, hogy igyekeznek. Emlékszem, valaki írta már itt tavaly, hogy a Jacobs nyereményeit nyúlta le a futár, és ott is volt "írásszakértés" :-)
az elérhetöségekben láttam telcsiszámot.
a barátnőm júniusban nyert MM utalványt a cameltől, akkoriban fel is vették vele a kapcsolatot, de azóta sem postázták.. 

Nagyheni!
esetleg a telószámot meg tudnád mondani, ahonnan hívtak?
esetleg a telószámot meg tudnád mondani, ahonnan hívtak?
Nekem jó hírem van! Felhívtak ma a Cameltől, és közölték, hogy úgy döntöttek, hogy mivel a gép nem jó időpontban zárta le a licitálást, és engedett helyettem egy olyan licitálót nyerni, aki már időn kívül licitált a Multiplex kártyára, ezért jövő héten postázzák nekem a mozikártyám. Ez mindenesetre pozitív dolog, ha meg is érkezik. ( tudom, hogy ez a negatív tapasztalat topik, de ide írtam velük kapcsolatban a rossz tapasztalatom, és úgy érzem, hogy úgy a fair, ha leírom a jócselekedetüket is)
UNIVER KÓD 6:0
cirmi!
Én is Győzikés csomagot nyertem nem rég. Egyébként én is kértem anno a postázást, de azt mondták, h. semmiképpen nem oldható meg a dolog, ezért bementem érte. Ja, a póló XXL-es, piros színű rózsaszín felirattal... :-(
Én is Győzikés csomagot nyertem nem rég. Egyébként én is kértem anno a postázást, de azt mondták, h. semmiképpen nem oldható meg a dolog, ezért bementem érte. Ja, a póló XXL-es, piros színű rózsaszín felirattal... :-(
A Cif nyertesek még mindig nincsenek fenn, pedig már jó régen elmúlt november 8.-a!
Megérkezett az RTL klubon 1 hónapja nyert Győzike csomag, póló nélkül, 1290ft-os portóval. Felhívtam őket, a póló elfogyott, jövő héten postázzák, szintén 1290 ft-ért. Nem semmi! az egész nyeremény nem ér ennyit!