Archivum - // Nyereménytárgy csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 189 / 487 oldal |
A W600i-s most a pannonnál 60000 ft,és akkor abbol van valamennyi lebeszélhetőség. Tényleg jól leszaladtak az árak.
VárszegiViki
vidéken sem adnak érte többet. Mert nem is ér többet. Az mindegy,h mennyi a listaára. (nekem 5 éve 120 ezer volt a telefonom, össz.2 db-ot rendeltek belőle karácsonyra.Az egyik az enyém volt
Utána már lenyomták az árát, mikor eltelt pár hét, akkor már olcsóbban is meg lehetett venni.Akkor 5-6 hét elteltével már nem volt akkora újdonság )
vidéken sem adnak érte többet. Mert nem is ér többet. Az mindegy,h mennyi a listaára. (nekem 5 éve 120 ezer volt a telefonom, össz.2 db-ot rendeltek belőle karácsonyra.Az egyik az enyém volt
Utána már lenyomták az árát, mikor eltelt pár hét, akkor már olcsóbban is meg lehetett venni.Akkor 5-6 hét elteltével már nem volt akkora újdonság )erka70
Akkor te szerencsés voltál. Nekem a tesóm telefonos és sajna nem tudja 35-40e-nél többért eladni a telefont. Egyszerűen nem lehet. Vannak ennél már sokkal jobbak is.
Akkor te szerencsés voltál. Nekem a tesóm telefonos és sajna nem tudja 35-40e-nél többért eladni a telefont. Egyszerűen nem lehet. Vannak ennél már sokkal jobbak is.
2 db borsodi hűtő új gazdájára vár!
2 db borsodi hűtő új gazdájára vár!
VárszegiViki
OK, ez lehet a gond, Pesten nagyobb arányban nyertek és jobban lenyomták az árakat és tényleg lehet, h én meg kifogtam és elég messze is lakom a székes fővárostól..
OK, ez lehet a gond, Pesten nagyobb arányban nyertek és jobban lenyomták az árakat és tényleg lehet, h én meg kifogtam és elég messze is lakom a székes fővárostól..
Hetekig hirdettem ötvenért. Még csak meg sem kérdezte a kutya sem. Ez van. 

erka70: ezt nem írom alá. Te szerencsés vagy hogy 55ért el tudtad adni. Sajnos minden bokorban árulják a nyereményjáték miatt és 40 ezernél többet Pesten nem lehet érte kapni. Lehet vidéken többet adnak érte, de Pesten nem.
pappocs
nem érdemes nagyon lenyomni a W550i árát, egyelőre nem sok helyen lehet hozzájutni. Én pl. az iwiw-en hirdettem és ott sikerült eladnom 55ezerért.
nem érdemes nagyon lenyomni a W550i árát, egyelőre nem sok helyen lehet hozzájutni. Én pl. az iwiw-en hirdettem és ott sikerült eladnom 55ezerért.
Hali!
Keresek: NOKIA 3250,N70,N80,N91,8800 csrére v. megvételre!
Keresek: NOKIA 3250,N70,N80,N91,8800 csrére v. megvételre!
PM dugóhúzót keresek! Adnék érte PM rádiós tollat vagy amiben megegyezünk!
Pall Mall kávéskészletet keresek!
Cserébe van rengeteg vk, stella söralátét szett, könyve, avon termékek. jacobs bögre+tejkiöntő+cukortartó
Továbbá keresek Knorr tányérokat
Cserébe van rengeteg vk, stella söralátét szett, könyve, avon termékek. jacobs bögre+tejkiöntő+cukortartó
Továbbá keresek Knorr tányérokat
Pall Mall puha rádiót cserélnék Fa, Vademecum vonalkódra.
Ez esetben van egy órám cserére.
Azt hiszem megártott a Pall Mall. Kifizettetem velük a pszichiátert.
Azt hiszem megártott a Pall Mall. Kifizettetem velük a pszichiátert.Marty04, vedd úgy, hogy cseréltünk
és már le is zajlott a karórák cseréje...
és már le is zajlott a karórák cseréje...Van 1 L-es Marbis,Ducati Gear kolekcióm,elcserélem vmi hasonló értékű nyereménytárgyra,vagy kinek mennyi kp.-t ér meg?
Ezenkívűl 1 Multis nagy Babzsák puff-fotel is cserére vár,vmi műszaki cikkért. max.10-15000Ft-os új,garis Divx-es DVD lejátszót szeretnék érte(nem gagyit)! Pl. Airis,Chili DVD,Yamada, stb.
Ezenkívűl 1 Multis nagy Babzsák puff-fotel is cserére vár,vmi műszaki cikkért. max.10-15000Ft-os új,garis Divx-es DVD lejátszót szeretnék érte(nem gagyit)! Pl. Airis,Chili DVD,Yamada, stb.
Dorcha, válaszoltam.
Minya, írtam mail-t.
Innocence ! Mit szólnál egy Pall Mall karórához ?
Bocs, ugye nincs harag ?
Bocs, ugye nincs harag ?Van egy Sziget jegyem mára, mert a hugom még sem megy el. Ha kell valakinek 3.000 Ft-ért eladó.