Melyik üzletekben lehet találkozni pingui hostessekkel?
Köszi

A Penny-ben 3 cs Palomához ismét bögre van csomagolva .1099ft Febr. 14-től !
Nem tudom hova írjam.
Milka hoszteszek az Intersparban papír fényképkeretet osztogattak, és játékra felhívást. Ha 1500.-Ft-ért veszel desszertet akkor játszhatsz egy hatalmas, lila szívalakú plüsspárnáért. Gyönyörűségesen szépséges a párna!!! Minden 10. nyer állítólag. Én nem próbáltam, mert 1500.-Ft-om most nincs csokira.

VárszegiViki Hozzászólás - 2008. február 08. :: 21:15
ani-ha:
olyan mint az Algidás, szív a lakú, csak zöld fehér.
ani-ha Hozzászólás - 2008. február 08. :: 18:23
Ma és holnap vannak a Tesco áruházakban a Flora hosztessek. Sajnos én már lemaradtam róla. A bögréről tud valaki képet küldeni?
Köszi
Itt a túraterv (Flora):
www.szeresdaszived.hu/f/hostess_promo.xls
A Pingui hostessek itt vannak Pécsen az Uránvárosi Tescoban még holnap. Egyébként jópofa kis csomagot adnak.
Meg Cherry Queen mellé pici cserepes virágot adnak blokk ellebében.
10 db Pinguihoz egy ajándékcsomagot adnak . A csomagban szülinapi bulihoz való alkatrészek vannak benne :10 db tányér,10db pohár ...lufik.
Részletes a pingui oldalán.
Sziasztok!
Ezt küldte nekem a béres:
ÖN IS SZERETNE BÉRES AJÁNDÉKOT NYERNI?
Ennél most mi sem egyszerűbb: nem kell mást tennie, mint weblapunkon megadni hiányzó adatait! Ha pedig siet, és az első 1000 válaszadónk közt lesz, akkor automatikusan
Öné lehet az 1000 db Béres Ajándék egyike!
Ne habozzon, látogasson el a www.regisztracio.beres.hu/nyeremeny weboldalra,
válaszoljon kérdéseinkre és nyerjen!
Honlapunkra az alább található egyéni kódja segítségével jelentkezhet be.
A szegedi Coraban februárban minden kedden 10e Ft feletti vásárkásnál +30 pontot kapsz.
Ugyanitt egész februárban ezer forintonként 100 Ft-os kupont kapsz, melyet márciusban étkezési utalványra válthatsz. A blokkot meg kell őrizni hozzá!!!!
http://www.babamamatudakozo.hu/klubkartya/elfogado_he
lyek/#kkl
Tescoban, legalábbis Tatabányán:
az új fajta betét és tampon vásárlása mellé kamillás hűtőmágnest adnak
http://www.geomedia.hu/probaszam
Kisbabás anyukák fogyelmébe:
Febr. 5és 8 között regizzetek a www.pampers.hu-n
Az első 200 regiző kap egy 34 db-s Pampers Maxi pelust.
Regisztrációs kód: 020810
Forrás:Kismama újság
Lexi: majd valamikor kiválasztanak 100 embert, kor, lakhely alapján gondolom. Majd írnak.
http://www.rexonateszt.hu/
Nem tudom meg van-e már a 100.
demo !!!

a képes sporthz más-más ajándék

emo dvd,cd,egérpad,kulcstartó,,mobilflash,toll,bl-matri
ca
Üdvözöljük az
OrangeWays komfortbusz társaság honlapján.
INGYENES AKCIÓ!
Bemutatkozik az OrangeWays!
Kedves leendő Utasunk,
2008. január 30-án, szerdán bemutatjuk Önöknek az OrangeWays egyedülálló távolsági autóbuszait, melyek fedélzetén a komfort bőrülésekben kényelmesen elhelyezkedve, mozifilmeket nézve múlathatják az utazási időt, miközben utaskísérőink meleg italokat szolgálnak fel Önöknek!
Szolgáltatásunk az akció napján Budapest és öt vidéki nagyváros (Győr, Szeged, Nyíregyháza, Debrecen és Pécs) viszonylatában és INGYENESEN vehető igénybe!
Jelentkezzen Ön is !
Január 30. INGYENES bemutatkozó járatok !
Felszállás Budapesten :
Budapest, Népliget - Albert Flórián Stadion (Üllői út - Könyves Kálmán krt. sarok)!
Indulás Budapest 8:30 Január 30.
Felszállás kezdete 8:10 Január 30.
Indulás: minden városba autóbuszaink reggel 8 óra 30 perckor indulnak!
Visszaindulás - Budapestre 16 óra 30 perckor.
Budapest, Népliget - Albert Flórián Stadion (Üllői út - Könyves Kálmán krt. sarok)!
Az utazáshoz előzetes regisztráció szükséges!
Regisztráció : Név - telefonszám
Telefon: +36-1-801-2330 e-mail: info@orangeways.com
Jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre!
Láss többet a világból! OrangeWays
Nem tudom, hogy volt-e már, de nagyon hasznos lehet, ha valaki nem akarja egyenként megvenni mondjuk a kötelezőket... A Magyar Elektronikus Könyvtár oldalán összesen 5538 ingyenesen letöltehető könyv van. A kínálat egyre bővül és szinte biztos, hogy mindenki talál kedvére való olvasnivalót. Jó böngészést...
Februári Cosmopolitanhez öv van 7 féle színben.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások