Őszintén szólva a yuzu-t nem én találtam ki, a rokonságban van aki megfejtette...
Nálunk nem lehetett titkost kapni sehol sem júniusban, így azt a havi tippet buktam, és így sajnos elég volt az első kettő segítséget megfejteni. De van a rokonságban és baráti körben akinek még lett a 3 tipp, mondjuk valószínűleg így sem nyert, mert értesítést nem kapott... 😢
Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 189 / 2049 oldal |
Jojo! Hol lett citromos moments? A kisboltban a polcon ?Mert a feltoltesi oldalon mincs! Minek irsz valotlansagokat?!
Nekem még most sincs citromos
" alt="
">
" alt="
">Ok.
Teljesen jogos...
Jsz.-ban benne van, de mikor fel akarod tölteni.nincs citromos...
Jeleztem nekik! Írjatok ti is!
Teljesen jogos...
Jsz.-ban benne van, de mikor fel akarod tölteni.nincs citromos...
Jeleztem nekik! Írjatok ti is!
" alt="
"> most lett
Moments citromos
nálam sincs citromos
jelica, náliunk ez az egyféle: Citrom Limited Edition van. Sokan írtátok, hogy feltölthető, de én még mindig nem látom, hol tudom kiválasztani a citromos ízt, mert nincs a listában
" alt="
"> pedig ma még vettem 2 db-ot.
" alt="
"> pedig ma még vettem 2 db-ot.
elkati
Neked írom.. Vagy van kétféle citromos íz?
Neked írom.. Vagy van kétféle citromos íz?
A citromos moments is játszik.
Bocs -japáncitrom
Szia radírgumi!
Nem volt nehéz a Tutti ízjáték, Akkor minden elismerésem Tudom,h a FC volt segítség Tényleg csak kíváncsiságból- az utolsónál mi utalt a dobozon a YUZU japán narancsra ?
Nem volt nehéz a Tutti ízjáték, Akkor minden elismerésem Tudom,h a FC volt segítség Tényleg csak kíváncsiságból- az utolsónál mi utalt a dobozon a YUZU japán narancsra ?
Kár, hogy a Citrom-Lime Moments nem játszik
" alt="
"> 4 db ot vettem ma, nem baj, de nagyon finom
" alt="
">
" alt="
"> 4 db ot vettem ma, nem baj, de nagyon finom
" alt="
">Nos lehet hogy én vagyok vak, de a most vásárolt nyerő csomagolású Sport Ziccer-ben egyszerűen nem látom a beküldendő kódot
" alt="
">
" alt="
">Szerintem ehhez nem kell marha bonyolult program....
Tök egyszerű: sorsolsz valakit és megnézed hány találata van, azaz addig sorsolsz amíg olyat nem találsz akinek van 3 (faceeü volt segítség mind a 3hoz, így nme volt nehéz.....)....aztán így tovább..
Ehhez nem kell még nagy logika sem..
De amúgy egyetértek a véleményed 80%-ával...
Tök egyszerű: sorsolsz valakit és megnézed hány találata van, azaz addig sorsolsz amíg olyat nem találsz akinek van 3 (faceeü volt segítség mind a 3hoz, így nme volt nehéz.....)....aztán így tovább..
Ehhez nem kell még nagy logika sem..
De amúgy egyetértek a véleményed 80%-ával...
Megnéztem kik is azok az Anyaszomorítók akiknek van pofázmányuk napi nyeremény miatt elvenni a főnyeremény lehetöségét. Nem mondok újdonságot pl a A4C Milyen érdekes Ők bonyolítják többek közt a Titkos Tutti Juice játékot. Az autó nyertes még mindíg nincs fennt. Értem Én ,hogy sündisznó meg megy valahová meg ellenőrzés meg lehet ,hogy pótnyertes -de meddig?! Ami még érdekesebb az ,hogy ennek a játéknak volt egy másik szárnya ahol ízeket kellett tippelni és eltalálni. Akinek 3-at az indult 1M forintért 2 találattal Iphone 1 el meg valamiféle ajándékcsomag. Ez a kutyaütő társaság megszerkesztett egy programot ami kiválogatja a helyes 3x 2x 1x es találatokat és utána csinál 3 különálló sorsolást?sorsolást , kiszűrve a helytelen tippeket? Na ezt ezekből nem nézem ki! Akkor meg hogyan- manipulálnak? Van egy mondás " KI hűtlen a kicsin az hűtlen a nagyon!" Ezalatt pontosan azt értem,hogy akiknek ráfér a képére az ,hogy pittiáner nyeremény miatt kizárjanak az értékesebb lehetőségtől azok bármire is képesek. Értem Én azt hiszik rohanunk venni még és még és 10 kg Nutellát fogunk venni? Lehet ,de biztosan nem olyan számban ,hogy érdemes lenne ennyire elrontani a saját megitélésüket és a játékokat
Akkor félre értelmeztem. Na léptem. 👣
Paintuci!
Tudom. Amit írtam, az arra is vonatkozik! Attól függ, mi a cél, ha nem akarsz nyerni, arra is megvan a tuti.
Tudom. Amit írtam, az arra is vonatkozik! Attól függ, mi a cél, ha nem akarsz nyerni, arra is megvan a tuti.
Péntek: mi most azt akarjuk kitalálni, mikor küldjük, hogy ne nyerjünk napi kicsit, (Uno kártya, tolltartó, kistáska, nagytáska) azért, hogy ne bukjuk a nagyobb díj megnyerésének esélyét.
Most kicsit nem akarunk nyerni, ez a feladat.
sada: A4c-nél hogy van? Ott 7-21 utáni küldés olvastam egyszer az csak a hetibe, haviba meg fődíjba megy. Napiba nem.
Vágási F: 00:01-t próbáld ki. (Szerintem...) Kinder.
Na és a Jacknél, hogyan ne nyerjek kicsit? Tavalyról van 2 csomag.
Most kicsit nem akarunk nyerni, ez a feladat.
sada: A4c-nél hogy van? Ott 7-21 utáni küldés olvastam egyszer az csak a hetibe, haviba meg fődíjba megy. Napiba nem.
Vágási F: 00:01-t próbáld ki. (Szerintem...) Kinder.
Na és a Jacknél, hogyan ne nyerjek kicsit? Tavalyról van 2 csomag.
Minden játéknál megvan, mikor kell, legjobb, érdemes küldeni. Ez nem csak szerencse kérdése...
Igen, előfordulhat, hogy a 20:54-es nyerő időpont átcsúszik akár éjfél körülre...
És igen, kora reggel, amikor ritkán rikkant a rigó, akkor kell páHázni a Fődíj reményében. (Ha van komoly Fődíj és a nyi-os filléres nyeremény elkaszálja az esélyt.)
Ám az Aldi - Kindernél nincs 7-21-es móka, ez a baj... Ha lenne, reggel 6 után páHáznék.
És igen, kora reggel, amikor ritkán rikkant a rigó, akkor kell páHázni a Fődíj reményében. (Ha van komoly Fődíj és a nyi-os filléres nyeremény elkaszálja az esélyt.)
Ám az Aldi - Kindernél nincs 7-21-es móka, ez a baj... Ha lenne, reggel 6 után páHáznék.