Sziasztok
van rengeteg Ricore vonalkódom amit a Nestlé játékhoz lehet felhasználni. Hűtőmágnest kérek értük (vagy whiskas vonalkódot).
Paint, erre gondoltál?
danoneinfo@danone.hu
Hová is szoktatok írni, hogy küldjenek pár hütőmágnest?

Pont azt akartam mondani, előbb kérdezd meg egyáltalán tudják e miről is van szó. Kérjél többet...

Paint: na ez az amitől tartottam, illetve sejtettem. Hogy adnak boldog boldogtalannak Dakaros mágnest, aki meg tényleg tankol abból a benyából és megérdemli annak már azt fogják mondani, sajnos elfogyott. Remélem lesz még mire megyek. De én először megkérdem van-e és ha van csak akkor vagyok hajlandó tankolni.

Megmaradt danonino betűsek:
A.Á,E,K,L,N,O,R,T,Z
Dr. Beckmann foci vb-ből 6 féle,
Vodafona-ház formájú,Lufthansa,
Danon 7 előny,és Tchibo-Vietnám
Most játszós kódokat,blokkokat stb. szeretnék értük!
No még annyit akkor ez a mágnes 10 000ft-nyi értékben fog itt cserélődni a fórumon? Mármint ha eljutunk odáig, hogy szerezzünk.

Sok molos dolgozó hütőjén figyeghet az a Dakaros, főleg aki ott hagyja bónuszba nekik tankolás után.

A mágnes szerzés is szerencse a kedvenc kollégám rámosolygott a benzinkutas kisasszonyra tankolás, és chips vásárlás után, és kapott.
...ráadásul nem is olyanból tankolt amihez adják.

" alt="

"> De most komolyan!!! Az egészbe az a legszomorúbb nem akarja nekem adni, pedig én is olyan bájosan mosolygok rá, és ráadásul a srác nem is gyűjti a mágneseket. Már kínomba mondtam bármit megteszek csak adja nekem....(pláne neki) De hiába. No akkor ha ilyen egyszerűen lehet Foodost szerezni akkor nem töröm magam tovább. Én is odamegyek, és kérek.

Szóval gázos ügy ez a Dakaros. Olyan hétfő-keddre kifogy a tankom, akkor megyek és megpróbálok kérni többet. Majd szépen rámosolygok a benzinkutas bácsira.

Paint: Foodexpressz? Utcán több kocsival találkoztam, mind leszólítottam és kaptam is. Sőt írtam nekik, küldtek is. Total Foodos az már nehezebb ügy. Azt nem küldtek hiába írtam nekik.

Paint:csak az, hogy olyan lehetetlenség ilyen mágnest szerezni hogy csak na. Én egy hete körözök a kocsimmal, alig várom hogy ezt a dárga benyát beletankolhassam. +35 Forinttal több mint a normál. Összességében 1300 Forinttal. De lehet hogy ha beletankolom repülni is fog tudni a kocsim. Egyébként meg szemétségnek tartom hogy más cégek 500-800-1000 Forintos vásárlás után adnak mágnest, ezek meg 10 ezer! Ennek a mágnesnek aranyból kell lennie.
Bár azt nem tudhatod Te milyen nehezen, és mennyiért tudom szerezni a Foodost. Nem?

Hm?
Mi baj Viki???? Vmi gond van? Bár úgy írtam autósat, és nem pedig autósokat.... de nem feltétlen 1-1 arány ha az a gondod.
Tchibo mágnesek vannak cserére
Paint:

" alt="

">
Mol dakar mágnesért adnék, Food autósat.
Paint!
Én is vásároltam már alexian1-től a teszveszen.Nem 1 alkalommal......Teljesen megbízható!!!!!
Szeretnék hozzájutni a danonínoból a:B,C,H,M,I betükhöz valamint a mikulásgyáros,a kiskegyed :télapó fenyővel és a télapó mászik ki a kéményből,posta elsőbbségi és dakaros mágnesekhez.
Szia Paint!
Én már vásároltam többször is tőle, a változatosság kedvéért

békás hűtőmágnest, s minden rendben volt, teljesen megbízható eladónak ismertem meg.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások