Nyerőpercek
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 190 / 232 oldal |
akkor szokott nyerni
Mi van akkor ha csak azt írja ki hogy Elküldve és mást nem ír ki. nem tudom hogy most nyert vagy nem nyert.
2:0 

Sziasztok, egy kicsit lehet jönni próbálkozni?
Nálam mindig máskor vált az utalvány száma, nincs rendszeresség az órához képest. Valószínű nem pontosan vált - tájékoztató jellegű 

Akkor megdöntötték a taktikát.Mi az új szisztéma?Az órához képest menni időre váltja az utalványt?7 mp?Figyeli a rsz-t még vki rajtram kívül?
3.0 ennyi volt
9.05-TŐL szeretnémén megpróbálni jó?
szerintem küldés nélkül figyelni kell az órát és akkor lehet látni,hogy az utalvány ugrik egyet az idő pedig csak később vált. már csak azt kellene megfigyelni ,hogy az utalvány és az idő között hány mp. telik el.
lehet!! 7:0 

1-0
Viszonz eddig nem volt kiírva hogy tájékoztató jellegű az idő mellett... Lehet hogy ugrott a taktikánk?!
Viszonz eddig nem volt kiírva hogy tájékoztató jellegű az idő mellett... Lehet hogy ugrott a taktikánk?!
nekem 1-0
hali!
Játszik most valaki?
4:0
Játszik most valaki?
4:0
előbb néztem,ma is lehet küldeni a kódokat hajrá. nekem itthon most csak egy kód volt,de annyira izgultam,hogy megnyomtam a gombot hamarabb,így nem nyert!
1:mivel egész évben jó magaviseletet tanúsítottam, megérdemlem a jutalmat
2:a nyuszi azt is tudja, hogy a 176 cmhez képest az 56 kiló nem túl sok, így az is belefér, ha egy-két csokival többet eszek
...mondjuk lehet, hogy inkább kondibérletet kellett volna hoznia...
...
2:a nyuszi azt is tudja, hogy a 176 cmhez képest az 56 kiló nem túl sok, így az is belefér, ha egy-két csokival többet eszek
...mondjuk lehet, hogy inkább kondibérletet kellett volna hoznia...
...
Tizenéves koromban én is így gondoltam volna. 

szerintem aranyos

Gonosz nyuszi! 

én a nyuszitól is jó sok bounty-t kérem
(és kaptam) 
(és kaptam) 
Hát ez az! Hova fér még rajtam több csoki?