Elolvastam a játékszabályt á-tól zett-ig. És sehol sem találom azt a kitételt, hogy a rendszer hibájáért a játékos felelős.
" alt="
">
Adott esetben miért ne feledkezhetne meg a játékos arról, hogy épp egy adott kódot, vagy pont a harmadik vagy hatodik szatyornyit, amit összegyűjtött, beküldte-e vagy sem. Összekeverte, nagy dolog.
Másik telefont fogott a kezébe? Előfordul, van neki több is.
A rendszer elfogadta? El.
Márpedig a játékszabály világosan azt írja, hoyg a kódokat azonnal ellenőrzi a rendszer és visszajelzi, hogy érvényes-e vagy sem.
Ha a játékos nem kap visszajelzést arról, hoyg "öcsi, ezt már beküldték", akkor miért ne gondolhatná, hogy "aha, akkor ez az a szatyornyi, amit még nem küldtem be, akkor ez most mehet".
Ez abszolút nem a játékos hibája, ha a programot író, fejlesztő, üzemeltető hibázott, akkor ezt oldja meg a megbízójával, pereskedjenek vagy kártérítsék egymást, de miért kéne a játékosnak izgulni ezen?
" alt="
">
Szerintem se a Barta Zsolt, se a Berényi Klaudia nem értelmezheti másképpen a játékszabályt
Tisztelettel megjegyezném, egy árva telefont nyertem, tehát nem magam miatt írom, amit írok, de ez már tényleg röhejes, hogy egy hisztis, oder klimaxos, vagy a fene tudja, milyen nyavalyában szenvedő libuci miatt ez történjen.... ami történt.
Nem is igaz, ez nem röhejes. Szomorú
De nagyon