A Cerbonával nyert wellness üdülésemről még mindig nem tudnék, ha queene be nem írja a Nyertesek topikba, és véletlenül nem veszem észre. A weblapjuk szerint az október 20-i (!) sorsolás nyerteseit postán értesítik. November 20-án érdeklődtem e-mailben, a fülük botját sem mozgatják. Holnap felhívom őket telefonon, mert írni-olvasni a jelek szerint nem tudnak. Majd előtte relaxálok és önuralom-fejlesztő gyakorlatokat végzek.
Főleg azért bosszant, mert el akartunk utazni az ünnepek alatt pár napra, és a nyeremény miatt teljesen leálltam a szervezéssel, közben a nyakunkon a karácsony.
Lám-lám megtört a jég! Írtam a hibás Camel licit miatt egy röpke e-mailt a " főnök" központba, a www.jti.com oldalon. Ma kaptam Tőlük egy válaszlevelet, amiben írták, hogy igen látják, hogy mi a problémám, és majd a Magyarországi központból hívni fognak. Szerintem próbáld meg Te is, mert a magyar kirendeltség nekem már a 100-ik levelemre sem válaszol!
Én 3 hete érdeklődtem náluk többször is, hogy mi újság a nyeremény mp3 lejátszómmal, azóta is nagy a hallgatás

Remélem azért karácsonyra ideér

Sziasztok!
Én ismételtem írtam a Camelnak reklamáló e-mailt, hogy hibás a Multiplex kártyára a licit eredmény, ( ugyanis én nyertem volna, mert aki utánam licitált, akkor már a licit határideje lejárt) de azóta is csend honol a postafiókomban. Ti jártatok már így??? Egyébként ha felmentek a honlapra, tisztán látszik. Még a mai napig a hibás licit eredménye díszeleg fennt.
törpi: nekem is csak a negyedik napon írtak vissza egy nagy hülyeséget. Még mindíg fel vagyok háborodva. Már hogyne ismerném a játékszabályt. Ma nálunk a kis boltban olyat láttam, hogy a Pick hűségpontok voltak ledarabolva a szalámikról. Szép, mondhatom! Én befejeztem a Pickel, megelégszem azzal az egy csomival amit a tíz beküldésemből nyertem.

VÁRSZEGI VIKI HOZZÁSZÓLÁSÁT MOST OLVASTAM EL ,EHHEZ SZERETNÉK HOZZÁFŰZNI. RENGETEG SZALÁMIT VETTEM ÉN IS BECSÜLETESEN,MAJD EGY PÁRAT FEL IS BONTOTTAM AZONNAL.AZ EGYIK SZALÁMIN,UGYAN KÍVÜL VOLT KÓD ,DE BELÜL ÜRES VOLT A CIMKE.EZÁLTAL A KÓDOT NEM LEHETETT BEKÜLDENI,VAGYIS MEGVETTEM EGY SZALÁMIT A JÁTÉK MIATT ÉS PONT JÁTSZANI NEM LEHET A KÓDDAL.KÜLDTEM EGY REKLAMÁLÓ E-MAILT,DE MÉG CSAK VÁLASZRA SEM MÉLTATTAK.
tikana!
ha dobsz egy mailt és megírod a címed szívesen küldök neked társast!

fozo.gabi!
Aranyos vagy, köszi!
Pedri!
Ne hagyd abba!
Lehet, hogy most csak ilyen pechszériád van! De ez is el fog múlni, reméljük hamarosan

!
Én vasárnap írtam az Univernek a honlapjukon keresztül mailt, hogy hát jó lenne, ha az sms-es játékuknál feltennének nyerteslistát, vagy valami, mert hát annyian játszunk, és hát olyan sok kód be lett küldve, és hát nem igaz, hogy legalább egy emberke nem nyert sem a múltkori, sem a mostani játékukban itt a fórumon és kezd igy hiteltelenné válni számomra (és irtam hogy valószínűleg a fórumon sokan igy gondolják) a játék.
Vártam a válaszukat, de ma már péntek van, és hát semmi!!!
Lehet, hogy rájukszabadítok valakit???!!!
Kit lehet egyébként?
Én még mindig várok a Danonetól egy garantált minitársast. Azt hiszem már le kéne tennem róla. De a remény hal meg utoljára. Nem??
Én azon gondolkodom, hogy elfelejtem a JÁTÉK fogalmát, abbahagyom az egészet. Mostanában CSAK csalódás ért:
- Velvet-Bookline: 2 hónapot vártam a könyvre, telefonálgattam, nem tudta a Bookline, h. milyen nyereményről beszélek
- Nestlé: már nem válaszol a májusi garantált nyeremény ügyében
- Globus: a reklamációra küld egy emailt a feladott csomag azonosítójáról, amire a posta közli: "nem létezik a rendszerben"
- Nívea: az én csomagomat logisztikai okoból még nem postázták
- RTL Klub: nem elég, h. csak személyesen lehet átvenni az ajándékot, adnak egy bontott dobozt, törött CD lemezekkel...
Meguntam, elég volt.
Miután megreklamáltam a Picknél hogy az egyik kódomat hibásnak minősítette ( a levelemből egyértelműen kiderült hogy jól küldtem be, hisz már nyertem is vele) jó 4 nap múlva válaszoltak is, idézem:
"Kedves Hölgyem!
Levelében számomra az derül ki, hogy nem a kód hibás, hanem Ön nem a játékszabálynak megfelelően küldött sms-t. Ugyanis abban az áll, hogy két kódot kell beküldeni együtt, az egyik egy kék színű matricáról származó, a másik pedig egy pirosról. A pontos részleteket megtekintheti a www.pick.hu-n, de a címkéről is kiderül, hogy 1 kódhoz két különböző színű matricát tartalmazó termék kell.
Üdvözlettel: XY marketing manager"
Ennyire hülyének néznek, hisz már nyertem is vele, hogyne ismerném a játékszabályokat? Egyébként is elegem van ebből az egséz játékból, rengeteg csaló van. Rengeteg leszedett matricás csomaggal találkozom. A kék matricákat csak az imádság tartja, egy enyhe szélfuvallat leszedi. nem csak a vsárlók szedik le, hanem az árufeltöltők tömegesen lopkodják. A csalók elveszik azoktól az esélyt akik becsületesen megveszik ezt a nem olcsó szalámit. Miért nem lehetett ezt normálisan megcsinálni mint ahogyan a Kométa belerakja a csomagba a kártyákat? Ezzel be is fejeztem a Pickel. Csak ennyit akartam.
én tegnap jártam így, bár nekem "csak" 60e vmennyi pontom szállt el

viszont nekem is csak 16 pálya volt az utánna azt írta ki, hogy minden pályát megcsináltál vagy vmi ilyesmit.

Nekem eddig csak 15 pálya volt mindig...
igen, de már a 19. pályánál voltam

(minden pályán újraindul az idő...)
Arpi!
Hogyhogy sokáig játszottál és sok pontot értél el?
Nem akkor ad sok pontot, ha minél gyorsabb vagy?
Sziasztok!
Kíváncsi lennék, hogy járt-e már valaki úgy, ahogy én. Ugye ezen a bizonyos oldalon barátoknak el kell küldeni az oldal ajánlását, és azért pontokat kapunk. Nahát, én küldözgettem is gőzerővel, hogy gyűljön a pontom, mert a Multiplex kártyára ( 24 ezer ft értekű ) szerettem volna licitálni. November 24-éig, tehát 00 óráig lehetett rá licitálni. Enyxém volt az utolsó licit, éjfél előtt egy perccel, de mégsem én vagyok nyertesként feltüntetve, ugyanis még egy emberke licitált éjfél után, ( amikor elméletileg már lejárt a licit), és Ő nyerte meg. Írtam az oldalnak 3 darab levelet, hogy hogy lehet ez, és, hogy orvosolják legyenek szívesek a problémát, de ahogy az asztalfiók nem válaszol, úgy Ők sem tették. Szeretném kérdezni, hogy járt-e már így valaki velük???
Heni
Visszahívtak a postától, hogy a Globus által megadott azonosító nem létezik a rendszerükben.....
Lassanengem is idegesít,hogy nem ért oda a másfél hete feladott csomagom,és a két hete jelzett dréher poharak sem értek ide a szomszéd város postai elosztójából.Pedig a postás bácsi szerint ott voltak,holnapra igérte,mert aznap csak 40 csomit vihetett ki,azóta semmi.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások