Archivum - // Nyereménytárgy csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 190 / 487 oldal |
PallMall karóra csere tárgyát képezi, mit ajánlasz érte?
Nekem most bent van egy telefonosnál bizonyámba 1 hete 50e-ért..De ha nem veszik meg, akkor holnap bemegyek, s lejebb vitetem az árat 45-re..
Amennyiért megveszik

Mi a jó ár?
Keresek pepsis telefont, ha van valakinek eladó jó áron.

aug. 19. Toto koncertre szóló 2 db jegyemet eladnám.
Keresek: 2 pályázatnyi Darling pontot,(amiben több a macskás)!
Adok érte: Frieskies kutyatál(evő-ivó szett). vagy Sport minicsocsó,és egyéb nyereménytárgyak.
Adok érte: Frieskies kutyatál(evő-ivó szett). vagy Sport minicsocsó,és egyéb nyereménytárgyak.
Van:
2 féle UMBRO nesszeszer
BioFlavone-C vitamin 100 darabos
Actival Max 30 db-os.
Fa, Vademecum vonalkódokat.
2 féle UMBRO nesszeszer
BioFlavone-C vitamin 100 darabos
Actival Max 30 db-os.
Fa, Vademecum vonalkódokat.
Keresek: 1db Milli hűtőtáskát,1 már van,nagyon szupi,de kellene még 1 a családba.
Írd meg mit szeretnél érte.
Írd meg mit szeretnél érte.
Marlboroval nyert E-ten G500-as PDA eladó.
Eladnék 4db Megasztár jegyet a Petőfi Csarnokba (aug.26. 19.00)....akár bontva is!
A koncerten résztvevők között kisorsolnak 5 db mp3 lejátszót és 50 személyt,aki résztvehet a koncert utáni backstage partyn,ahol testközelben is élvezhetik a sztárok társaságát.
Ajánlataitokat mailben várom...
A koncerten résztvevők között kisorsolnak 5 db mp3 lejátszót és 50 személyt,aki résztvehet a koncert utáni backstage partyn,ahol testközelben is élvezhetik a sztárok társaságát.
Ajánlataitokat mailben várom...
hahó.
cserére vár egy hotdog-os testtáska és egy orvvadászfogós hátizsák.
cserére vár egy hotdog-os testtáska és egy orvvadászfogós hátizsák.
Valakinek esetleg nincs meg a VISA -val nyert fényképezőgépe nyomtatóval? Ha jól emléxem avval lehetett nyerni!!

Írj mailt!
birka7!
még van egy italia sálam, és egy totti mezem.
még van egy italia sálam, és egy totti mezem.
fcoco!
Inkább mezek és labdák érdekelnek
Bocsika!
Ja ma ellopták a digis fényképezőm, ha valaki eladja v. cserél írjon! Köszi!
Inkább mezek és labdák érdekelnek
Bocsika!
Ja ma ellopták a digis fényképezőm, ha valaki eladja v. cserél írjon! Köszi!
Idy!
Milyen bögrék érdekelnének? Írj a mailemre légyszi, mert nem vagyok mindig fenn az oldalon. Köszi
Milyen bögrék érdekelnének? Írj a mailemre légyszi, mert nem vagyok mindig fenn az oldalon. Köszi
birka7!
Milyen focis dolgok érdekelnek?
Nekem ezek vannak: 98-as VB, Olasz foci, rengeteg cikk és eredeti fénykép olasz focistákról, VB album 2002 - 7 matrica hiányzik belőle, olasz sportujságok.
Szeretnék megszabadulni tőlük, mert csak a helyet foglalják! Köszi
Milyen focis dolgok érdekelnek?
Nekem ezek vannak: 98-as VB, Olasz foci, rengeteg cikk és eredeti fénykép olasz focistákról, VB album 2002 - 7 matrica hiányzik belőle, olasz sportujságok.
Szeretnék megszabadulni tőlük, mert csak a helyet foglalják! Köszi
@ mintás bögrét és dolgokat keresek,akár megvételre is.minden érdekel.
van kódos nyfüled????