Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 190 / 246 oldal |
Hm?
most értem haza és én is pont ezt szerttem volna írni,hogy le a kalappal a cég előtt,mert a 3 ajándékot már holnap potázzák is.
Éppen most hívtak a Cylex-tudakozótól, hogy holnap postára adják a nyereményeimet, s csak a magyar postán múlik mikor ér ide
El sem tudom hinni.

El sem tudom hinni.

Sziasztok, én a babázón nyertem kb. egy hete egy díszdobozos dvd-t és már meg is kaptam. Nagyon kedvesek voltak, és tértivevényesen adták fel a csomagot, hogy biztos megkapjuk. Köszönöm mégegyszer nekik! És bátran játszon ott mindenki!
Örülök is, mert így igazságos, ha már nem fogalmazták meg rendesen a szabályokat!

Örólj neki, hogy ott a te javadra tévedtek, s nem fordítva.
Ma elindultam a Westendbe, h átvegyem a Pannonban az LG-s bögrémet, és útközben poénból beküldtem még egy SMS-t, így két bögrével tértem haza.
A boltban rendesek voltak, nem pattogtak, h csak akkor játszhattam volna, ha a boltban ülök órákon át, és a plakát alapján küldöm be a megfejtést, hanem simán odaadták, pedig mint utólag kiderült, nem is a Westendes bolt számára küldtem. Amúgy a 0620...053-ra küldtem... ezek szerint a 052-es végződésű a Westendben lévő Pannon száma. De mint mondtam, nem számít!!! 
A boltban rendesek voltak, nem pattogtak, h csak akkor játszhattam volna, ha a boltban ülök órákon át, és a plakát alapján küldöm be a megfejtést, hanem simán odaadták, pedig mint utólag kiderült, nem is a Westendes bolt számára küldtem. Amúgy a 0620...053-ra küldtem... ezek szerint a 052-es végződésű a Westendben lévő Pannon száma. De mint mondtam, nem számít!!! 
Végre nekem is van knorr tálam

sada
Igazad van, a "csak ma" miatt oda való.
Igazad van, a "csak ma" miatt oda való.

S ezt írhatod a negatívba is, de akkor így kezdődjön:
Csak MA kaptam meg a CBA-Multipont játék .....
Csak MA kaptam meg a CBA-Multipont játék .....

Ma délelőtt megkaptam a CBA-Multipont játék (nov.1-30.) garantált ajándékait az öt vásárlásom után: az 5 doboz minőségi, kézi gyártású 250 g-os konyakmeggyet. 

Hurrá!!!!!!!! Kaptam végre postakész elsőbbségi válaszborit,vettem is gyorsan 30db-ot!
És még játékos szelvényt is mellé,igaz azt kérni kellett,de adtak! 
És még játékos szelvényt is mellé,igaz azt kérni kellett,de adtak! 
Nekem kell 

Nekem le van mentve az autós nyerteslista akinek kell.
Juna
Tényleg gyors volt a spar, azóta az oldalon már meg sem nyílik az autós játék, a nyerteslista is eltünt
Tényleg gyors volt a spar, azóta az oldalon már meg sem nyílik az autós játék, a nyerteslista is eltünt

köszönöm anett20 a segítséget, már remélhetőleg az én szettem is rendeződni fog!!
Ez tényleg profi hozzáállás.
lindababa,igen, nagyon gyorsak voltak. 0:02-kor már megvoltak a nevek (én pont éjfél előtt töltöttem fel képet, ellenőriztem, hogy fent van, és amikor a galériában kartam nézelődni, már nem engedett, hanem kiadta a nyertesek nevét )
Igaz, hogy nem nyertem, de le a kalappal a Spar előtt a gyorsaságukért.
Chio gyorsasága elismerésre méltó!