Úgy látom megint felvitték az árát

Ma megkaptam a Prizzen nyert magic kalkulátort, már nem nagyon biztam benne, mert okt.20-án nyertem.
Tresorquest bejön nektek?Nekem egész bap nem akart...

Pedig én még szerettem volna olyan lézeres tollat
Akart már valaki rendelni a Prizee Shopból?
Új játékról, heti játékról ma még felrakom a leírást!
http://www.packbarre.extra.hu
köszike,akkor nekem olyan van

A neonosnak középen van a világítója és kapcsolni lehet, úgy több színben pompázik.
a neonos az tök másképp néz ki

én nem is tudom az enyém lézeres vagy csak neonos
Hát amiket most postáznak, azt biztos, de amit eddig kiküldtek, azokkal nem tudom mi lesz

és akkor most vissza kell küldeni?
Mert károsítja a retinát. Tök jó, hogy most jutott szükbe, mennyit küldhettek már ki? Ezt a levelet küldték:
"Bonjour,
A la suite de tests en laboratoire, nous sommes amenés ŕ procéder au rappel du dernier lot de Ť Stylos Laser Prizee ť qui présente un défaut pouvant rendre son utilisation dangereuse (risque de lésion de la rétine).
Vous allez recevoir trčs prochainement par courrier postal une enveloppe de retour accompagnée d'un formulaire. Les frais d'envoi seront intégralement pris en charge par la société Prizee.com. Dans l'intervalle, nous vous recommandons de ne plus utiliser le stylo.
A réception du retour du stylo, nous vous enverrons un cadeau de remplacement, de valeur égale ou supérieure.
Notre service clientčle se tient ŕ votre disposition pour tous renseignements complémentaires au 0810 424 424 (Prix d'un appel local).
Cordialement
L'équipe Prizee.com "
Hát már le is seréltem a paintballt. Ilyen játék van a yacadon is szuper!!!!
Visszahívja a prizee a lézer tollakat.

Vigyázzatok megint azt a játékot kell lecserélni amelyiket nem szeretitek!
Még mindig van egy CHOKO+ kódom,300 gr haribóért.