tesz-veszen tofika 03
fehérnemü
sada Hozzászólás - 2008. október 17. :: 21:28
http://href.hu/x/77lu
Kislány ruhák kiárusítása a teszveszen k19820922 név alatt! Az árak fixek, de lehet alkudni! A ruhák 95%-a egyetlen egyszer volt viselve! Nézzetek szét!
Ez már pofátlanság!
Én is belegabalyodtam anno a vatera-n hasonló csalóval. Ő úgy hirdette, hogy kisiskolás gyerekeket (Gyula melletti iskolásokat) szeretne kirándulni vinni egy tanár ...
Mit ki nem használnak egyesek

" alt="

">
Internetes(vaterás) csalókat keres a rendőrség:
http://www.zalaihirlap.hu/fooldal-legfrissebb_hir
ek/20081017_keresik___a_csalot
Krysztasz,köszi szépen a választ!Tényleg mínusz van ott,akkor nem fizetek ..még...
Nem értem. Az egyik terméknél nem tettem licitet, erre látom a saját oldalaom, hogy licit nélkül..., majd katt az oldalra, de ott a jobb felső sarokban csak egy "doboz van", ahol lehet licitálni. A licit nélküli gombot nem látom.
Hihetetlen késve jönnek a TeszVeszes levelek. Délután fél 3kor licitáltam valamire, most jött róla a mail.

" alt="

"> Másnak is? 7 órakor lejártak az aukcióim, nem kaptam róla mailt.
78kata
Várd meg az emailt, amit majd küldenek, talán hónap elején? Ott lesz egy összeg, ha mínusz, akkor nem kell befizetned, majd akkor, ha min. 1500 ft-ot látsz ott. Addig nem kell fizetned. Ha nem akarod használni a teszveszt, akkor ezt a mailt addig küldik amíg küldik, hogy -243 ft-od van. Sose lehet tudni, hátha használod majd egy fél év, egy év múlva.
Segítsetek légyszi nekem is!
Most adtam el először a teszveszen.7100ft után kell jutalékot fizetnem,243 ft-ot.Elég,ha bemegyek az OTP-be,és az adott szsz-ra átutaltatom a pénzt?Vagy kell még valamit csinálni?És meg kell várnom az értesítőt,vagy azelőtt is lehet átutalni(több dolgot nem akarok eladni már)
Nagyon köszi a segítséget!

" alt="

">
fozo.gabi
köszi! Azt már megcsináltam, akkor most várok..
Azt hiszem nem visszavonni kellett volna, hanem írni a kapcsolatffelvételen és ők kijavítják a negatívat pozitívra.
Láttam olyat, hogy valaki ugyanúgy félrenyomta és visszavonatta, és áthúzták szürkén hagyták, igaz, ha nincs több negatív értékelésed, akkor nem feltünő, mert 0 negatív értékelést fog mutatni.
Hamarosan kapni fogsz a teszvesztől egy értékelés visszavonási kérelmet amit el kell fogadnod. Utána fogják "törölni"
Teszveszen Nicika néven rengeteg 1ft-os aukciót indítottam. Többnyire gyermek, tini és női ruházat. Nézz be! Most megéri!

" alt="

">
Tudtok segíteni (már megint..)? A teszveszen egy vevőm értékelést adott: "negatív", de a szöveg: hibátlan termék, korrekt, pontos eladó". Most írt, hogy mellényomta, pozitívat akart.. már visszavonta, de nem történt semmi. Tudunk még tenni vmit? köszi!!

" alt="

">
vatera
macis26
minden csere is
jó cuccok

" alt="

">
teszveszen: Nori88 vagyok, ha van időtök, nézzetek körül

" alt="

">
TH
Később írok!

" alt="

">
LeXy0202 néven fórumos van a TeszVesz-en?
Ha magadra ismersz, írj privit!
teszvesz

" alt="

">
sziasztok.
tofika03
fehérnemü
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások