Moncsi2

addig volt jó, amíg hozzá nem nyúltak

Na ezek szerint nem csak nálunk van fából a hűtő :-)
Moncsi2! Nekem már az üzletben sem tetszett a Danonino hűtőmágnes, és inkább a kis dínót választottam!

nem tudom írta-e már valaki:
Coop-ban 6csomag instant leves zöld bögrével 554 Ft.
Moncsi2
szerintem sem jók. Ezek nem gyerekeknek valók. Nem bírja a le/ fel rakást, nem elég erősek. Az én 4 éveseimnek sem tetszik.
ritka113 Hozzászólás - 2007. január 28. :: 10:14
Cora:
Váltsa Kismama magazin előfizetésre bizalom pontjait febr 1-18-ig!
Negyedév előfizetés: 200 pont
Félév előfizetés: 286 pont.
Cora:
Vásárolj 8 db pampers óriáscsomagot és 2 db pampers quattro pack törlőkendőt 2007. febr 1. és március 15. között és egy felhúzható zenélő plüss játék, egy vízesés fürdőjáték és egy cumitartó plüss figura közül választhatod ki a gyermekednek legjobban tetsző ajándékot.
még tegnap akartam.
szegedi korában akciós kazetták: 300 ft
csak megasztárosok

gáspárlaci, torresdani és nagyedmond
Most, délután jutottam én is mágneshez - az enyém is tökéletes...
Nem fából van a hűtőd, hogy nem tapad rá?

(bocsesz

)
igen kiszedtema kartont, de mégse tökéletes
Moncsi: kiszedted a nejllonból, kivetted mögüle a kartonpapírt?

Mert nekem tapad rendesen.
2 db hoztam el! és mind a 2 ilyen szar a lányom közölte ez nem is hűtőmágnes (4éves)Visszavinni nagyon macera ajándék lónak ne nézd a fogát (bizonyos határig)
Moncsy, akkor lehet, hogy selejtest kaptál - én is jártam már így - fordítsd meg, ha a színén tapad, akkor véletlen a rossz oldalára nyomták a mintát. Vidd vissza, ha nincs túl messze, és cseréltesd ki!
dehát még a hűtőn se nagyon akar fennmaradni.
...hát ez az.... az a mágnesek szégyene, ilyennel égették magukat.
Moncsi: miért gagyi? Nem láttál Te még gagyi mágnest. A Danoninos igenis a jobbak közül való és ötletes, igényes. Nézd meg a Kores mágnest például.

tegnap voltam a corába és a danonino mellé adtak puzle hűtőmágnes nagyon de nagyon GAGYI!!!!!!
Lehet, hogy Tesco-ja válogatja? Végül is, a lényeg: a második ingyen van!

évike69! A gödöllői Tesco-ban voltam ma. Ott fel voltak sorolva a jól bevált "régi" Rafinériák, és az volt mellé irva, hogy a tepsis közül lehet hozzá választani bármelyik variációt, amit vinni kell a pénztárhoz!

egyetlen*
De ha a régi,jól bevált Knorr bolognai,vagy milánói rafinéria alapot veszel,ahhoz is ugyanugy jár a 2-ik tasak ajándékba,nem feltétlenül tepsis rafinériát kell választani!

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások