A nyerő időpontok vannak 7-21-ig.
Ha nem viszik el időben, később is meg lehet nyerni.
Hajnalban kell küldeni, ha csak a fődíj érdekel.
nos ?
5.1. Napi nyerő időpontok
5.1.1. Szervező megbízásából a Lebonyolító a Játék kezdő időpontját megelőzően, háromtagú sorsoló
bizottság előtt a véletlenszerűség elvének eleget tevő elektronikus sorsoló program segítségével a Játék
teljes időtartama alatt az 6.1. pontban meghatározott napi nyereményekre vonatkozóan minden egyes
naptári nap tekintetében 1 (egy) darab nyerő időpontot (a Játék időtartama alatt összesen 28 db-ot) sorsol
ki minden nap 07 óra 00 perc 00 másodperc és 20 óra 59 perc 59 másodperc között, századmásodpercnyi
pontossággal. A sorsolás nem nyilvános.
5.1.2. A napi nyereményeket a Játékszabályzatnak mindenben megfelelő azon Játékosok nyerhetik meg,
akik az előre meghatározott adott nyerő időpontokkal megegyező, vagy azt követő legközelebb eső
időpillanatban (századmásodperc pontossággal) töltenek fel a Játékszabályzatban foglaltaknak mindenben
megfelelő Pályázatot (Blokkot).
Vágási.
akkor hogy történhetett anno , mikor a coca-colával pizza hut utalványt lehetett nyerni 7-21 között és 22- utáni beküldéssel nyertünk ?
Nem, a 21:00 lenne a vége, ha 20:57 a nyi és nem tölt 3 perc alatt sénki akkor marad az UNO/tolltartó Kinderéknél... Majd eljátszadoznak vele, mint Frank Drebin a bácsikájával.
https://youtu.be/fQeU0ZLm6UE
De én rutinosan 06:55-kor tölteném fel a blokkot. Problem solved.
Vágási Feri!
Hú, én nagyon utálom, mikor 9-től 21-ig lehet csak tölteni. 😑 Úgyhogy, légyszi ne biztassátok őket erre. 😅
de ha 20:50 kor van a nyerö ip. és te 22:15 kor küldöd és addig nem volt beküldés, te nyersz

" alt="

">
Az lenne a tuti, ha a nyerő időpontok a Ferreronál 7-21-ig lennének.
Így aki nem akarja bukni a Fődíj esélyét az adott páHázattal, az iccaka töltené fel a blokkot.
Szia SzerencsésFlótás,
és az is egy vicc, hogy a Cola és Unilever a legnagyobb cégek, és pont ők sumákolnak.
Árkád Győr kaparós sorsjegy. Az hagyján, hogy 12.11-ig tart a játék, de 12.04-én már ki volt írva, hogy minden sorsjegy elfogyott, kérdezgettem a csajszit, aki osztogatta őket, azt mondta kapartak már nála 25 ezret is. Igaz, sikerült 1 db 10.000 Ft-os nyereményt bezsebelnem, de erősen kétlem, hogy a több százezres és az 1 milliós gazdára talált főleg miután eltűnt a játék az oldalról, nyerteslista persze sehol...
Igen, a Nutellánál és a whiskey-nél is drukkolni kell, hogy ne nyerj napit. Nonszensz.
A legrosszabb eddig a Finlandia volt. Azt nem lehet szervezésileg alulmúlni...
Tömegesen kellene írni a Szervezőnek, hogy felejtsék el ezt a "napit nyertél buktad a páHázattal a Fődíj esélyét" mókát. Nem méltó ez a Ferrero-hoz...
Jack D. játékot is néztem, de ott nem látom a kis nyeremény üti a nagyot, vagy csak én nem látom?
Re: Törpi
A fene egye meg, ugyanez van a Spar Nutella-nál is.
Ott is nyertem napit és a Kinderen is.
Ez lassan olyan mint a Meisterteile volt anno - nehezebb nem nyerni és indulni a fődíjért

" alt="

">
Mondjuk a kártya helyett lehetne pl. törölköző...

" alt="

">
Akkor ennél 3 pályázattal lehet biztosra menni. Ennyi a feladat.
3.beküldés tuti nem nyer kártyát
Vágási Feri küld be a következőt 00:01 perckor hátha nem nyer, hacsak nincs torlódás a következő napról.
Vágási Feri
Legalább nem gyártják összevissza a blokkokat. "Meg kell dolgozni érte." Gyári mennyiség a cél, vagy a Kindert fogyasztó közönségnek növelése? Ez itt a kérdés.

" alt="

">
Igen... Így jártam...
Egy dolog ellentmond azonban mindennek:
8.2 Fődíj sorsolása:
A Szervező a Játék időtartama alatt beküldött valamennyi érvényes Pályázatból 1 fődíj nyertest és 3 fődíj tartaléknyertest sorsol a két játékhét lezárását követően, közjegyző jelenlétében az A4C Marketing Kft. székhelyén (1092 Budapest, Bakáts tér 2.). A
sorsolás nem nyilvános, a fődíj nyertes és a fődíj tartaléknyertesek bizottság által hitelesített dokumentumban kerülnek rögzítésre.
A sorsolás időpontja: 2022. szeptember 22. 14:00 óra.
A pályázatom érvényes, de mégsem vehet részt a Fődíj sorsolásán az UNO kártya miatt, egy másik kitétel szerint...
Bárhogy is, esélytelen észre téríteni őket... Korábban volt olyan ugye, hogy a nyomorult fém tolltartók miatt buktuk a komolyabb nyereményt. A játék lezártát követően pedig az Auchanban a vásárlók után dobálták ezeket a sz@rokat, ha 1.000,- Ft felett vásároltak.
Továbbá nem érik fel ésszel, hogy a nyugtaszám/NAV kód rögzítésével megoldódna az 1 percen belüli feltöltés problémája.
Nem tanulnak semmiből. Dilettáns banda ez a Kinder. (Már ami a szervezést illeti.)
Persze a Kindernek az az érdeke, hogy minél több cucc fogyjon a promó alatt. Ha valaki nyer filléres kártyát, az ballaghat ismét a boltba. Persze az ALDI meg nem nagyon akciózza a termékeket. Pár napig volt olcsóbb a 100 g-os Kinder csoki.
Nagyon remélem, hogy ez volt az utolsó kártya nyereményem.
Röviden:
Nyerhet, ha még vásárol.
Ezzel a blokkal már nem nyerhet semmit.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások