krisztasz!
Gratula neked is!
Multifilter nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 20 / 50 oldal |
én is kb. másfél óra múlva kaptam smst, hogy nyertem egy órát.
Nem biztos hogy rögtön kapsz válasz smst. Volt olyan aki mondjuk másfél órára rá kapott. Valószinú ennek az az oka, hogy úgy emlékszem a nyerő időponthoz legközelebbi nyer, tehát ha előtte küldöd be mondjuk fél órával valaki pedig csak utána háromnegyed órával akkor te nyersz viszont ez csak később derül ki...
Valahogy igy lehet.
Valahogy igy lehet.
Ha nyerek rögtön kapok válasz sms-t vagy várni kell kicsit rá?
Na,most beszéltem velük,végre,nemrég hívtak vissza!
Elmondtam mi a problémám az MP3 napszemcsivel + hogy min. 10 ismerősőm szintén így járt,ua. a jobb fülese törött.
erre nem tudott mit mondani a telefonos muksó,csak annyit: én sajnos nem láttam a napszemüvegeket,nem tom. hogy néz ki,mi a baja.
De felírta a problémát!
Még 1x nyomatékosítottam,hogy valszín gyártási hiba lehet,ha mindanyiunknak a jobb fülhallhatója lóg. Megpróbál intézkedni...
2-3 hét múlva igért vmi fejleményt,akkor visszahívnak.
Ja,és mielött elkezdődik a beszélgetés,adat egyeztet megint,erre számítsatok!
Szerintem érdemes,minnél többen reklamálni,telefonálni,hogy lássák,tudjanak róla nem csak 1x-i egyedi probléma,hanem sorozatos hiba! Reménykedem,hogy kicserélik,vagy kárpótolnak vhogy majd?!
Elmondtam mi a problémám az MP3 napszemcsivel + hogy min. 10 ismerősőm szintén így járt,ua. a jobb fülese törött.
erre nem tudott mit mondani a telefonos muksó,csak annyit: én sajnos nem láttam a napszemüvegeket,nem tom. hogy néz ki,mi a baja.
De felírta a problémát!
Még 1x nyomatékosítottam,hogy valszín gyártási hiba lehet,ha mindanyiunknak a jobb fülhallhatója lóg. Megpróbál intézkedni...
2-3 hét múlva igért vmi fejleményt,akkor visszahívnak.
Ja,és mielött elkezdődik a beszélgetés,adat egyeztet megint,erre számítsatok!
Szerintem érdemes,minnél többen reklamálni,telefonálni,hogy lássák,tudjanak róla nem csak 1x-i egyedi probléma,hanem sorozatos hiba! Reménykedem,hogy kicserélik,vagy kárpótolnak vhogy majd?!
A promós levélben írják:"A nyeremények átvétele után az azokkal kapcsolatban felmerülő esetleges kifogásokért a PMMO kft. nem vállal felelősséget."Ezek szerint csesznek rá,hogy hibásak a napszemcsik?
Ez egyre jobb: egyszercsak leesett (kiesett) a két műanyag lencse a szemüvegemből - mindenféle mechanikus behatás nélkül eltört. Überjó, komolyan mondom agyam elszáll...

Tudott beszélni már vki a Multival az infóvonalon,visszahívtak már vkit,ha tegnap rámondtatok az üzi rögzítőre? (MP3 napszemcsivel kapcsolatban!)
Baris !
Ha nem jött semmi visszajelzés,akkor sajnos nem nyertél,ez már csak így van!
Ha nem jött semmi visszajelzés,akkor sajnos nem nyertél,ez már csak így van!
hofi
Semmi nem jött!
Semmi nem jött!

Multis MP3 napszemcsi ügyben telózott már vki???
Sikerült intéznetek vmit?
Én hívtam őket,de csak üzirögzítő van,hogy majd visszahívnak,ma nem hívtak.
Sikerült intéznetek vmit?
Én hívtam őket,de csak üzirögzítő van,hogy majd visszahívnak,ma nem hívtak.

Baris!
Meg akkor, ha már használt kódot küldtél!De akkor rögtön!
Meg akkor, ha már használt kódot küldtél!De akkor rögtön!
Hívni meg nem is fognak addig, míg nem kapsz sms-t 

Csak akkor jön sms ha nyertél!
Én nem értem, semmi sms, hívás,hogy nyertem-e a multival.Viszont hiába hívtam őket, senki nem veszi fel a telcsit csak rögzítő!!!

aki használja a multival nyert napszemcsit dobjon legyen szíves egy mailt, lenne kérdésem.köszi
Hofi, gratulálok 

erka70!
köszi..
köszi..
hofi
gratula, nagyon klassz, komoly darab, ha nem is unisex, .. inkább ffi óra.
gratula, nagyon klassz, komoly darab, ha nem is unisex, .. inkább ffi óra.
Most jött az sms másfél óra után ,hogy nyertem a páromnak a
egy unisex karórát!!
egy unisex karórát!!