// Csere-bere feketelista
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 20 / 110 oldal |
Azt írja,hogy ellopták az adatait a számlatulajdonosnak.Miközben esetleg így akarja "őt"megvédeni.Talán ez lehet az értelme.
Innen nézve, miért is akarja felvenni a kapcsolatot csemer66?
És tényleg!
gika25
Szia Magdi23.
"Küldtem átt értesítőtt,hogy megtud nézni az órákat."
"Látom nagy a kereslett a cappy kupakokra. "
gika25
Szia Magdi23.
"Küldtem átt értesítőtt,hogy megtud nézni az órákat."
"Látom nagy a kereslett a cappy kupakokra. "
Cirbolya, lehet csak egy iskolába jártak " alt=""> " alt="">DD
Hűha!Tiszta Columbo!" alt="">
Én nem vagyok érintett a témában, csak kívülről figyelem napok óta az eseményeket, de kicsit engem is elgondolkodtatott, hogy két új fórumos is megjelent, és véletlen egybeesésként mindketten tévesen használják a tárgyragot, és ez emlékeztetett valamire.
Próbáltam rákeresni, jól emlékszem-e:
gika25
Hozzászólás:
2013. május 20. :: 16:28
sziasztok.
15 db calgon blokkot cserélnék liberó pontokra vagy eladnám őkett egyben.
Próbáltam rákeresni, jól emlékszem-e:
gika25
Hozzászólás:
2013. május 20. :: 16:28
sziasztok.
15 db calgon blokkot cserélnék liberó pontokra vagy eladnám őkett egyben.
Elgondolkodtató, hogy mióta ez a dolog kirobbant, minden nap több új nic jelenik meg, s ki tudja, ki van mögöttük.
ismert,régi Fórumosnak kellene összeszedni a megkárosítottakat és a rendőrségen feljelentést tenni. Számlaszám alapján hamar meg lesz. Olyan nincs,hogy valaki adatát ellopják,hiszen ki tesz ilyet,hogy ismeretlen nevére pénz menjen. Sántít
Csak azokkal szeretném felvenni a kapcsolatot,akik utaltak az Mkb bankos számlára.
Sziasztok.
Igen újj vagyok,ma regisztráltam.
De nem szeretnék cserélni senkivel semmit.
Igen újj vagyok,ma regisztráltam.
De nem szeretnék cserélni senkivel semmit.
Egy újabb ismeretlen szerintem.
Még nem hallottam róla.
Még nem hallottam róla.
Őt ismeritek: csemer66?
V. egy újabb ismeretlen?
V. egy újabb ismeretlen?
Én szerencsére nem vagyok érintett ebben az ügyben, de csemer66 és encike1234 elütési hibái talán több, mint érdekesek: kapcsolatott, forintott, levelekett, újságokatt... Lehet valami abban a "beütésben". " alt="">
Én sem tudok neki írni, mert nekem is visszadobja.
Kedves fórumosok.
Kérem azokat a személyeket akik az mkb bankos számlára utaltak,legyenek szivesek felvenni velem a kapcsolatott.
Légyszives küldjétek ell telefonszámotokat és neveteket erre az emailre:csemer66@freemail.hu
Nagyon fontos lenne mihamarabb konzultálnunk mindenkivel.
És senki ne utaljon arra a számlaszára egy forintott sem.
Akié a számla valójában,attól ellopták az adatokat!!!
Köszönöm segítségeteket.
Kérem azokat a személyeket akik az mkb bankos számlára utaltak,legyenek szivesek felvenni velem a kapcsolatott.
Légyszives küldjétek ell telefonszámotokat és neveteket erre az emailre:csemer66@freemail.hu
Nagyon fontos lenne mihamarabb konzultálnunk mindenkivel.
És senki ne utaljon arra a számlaszára egy forintott sem.
Akié a számla valójában,attól ellopták az adatokat!!!
Köszönöm segítségeteket.
Én már mailt sem tudok neki írni mert visszadobja a rendszer:-(((
encike1234: tőlem aztán süketnéma is lehet nyugodtan. Ilyet akkor sem tehet meg ennyi emberrel!!!!
Nem tudom mit szólna hozzá ha pár nap múlva a rendőrség kopogtatna az ajtaján???!!!?
encike1234: tőlem aztán süketnéma is lehet nyugodtan. Ilyet akkor sem tehet meg ennyi emberrel!!!!
Nem tudom mit szólna hozzá ha pár nap múlva a rendőrség kopogtatna az ajtaján???!!!?
De legalább a levelekre válaszolna!
Kiváncsi leszek megkapom-e a csomagomat tőle.
Kiváncsi leszek megkapom-e a csomagomat tőle.
Sziasztok.
Én töbször cseréltem már evvel a csajjal és előbb vagy utóbb mindig megérkezett a csere.
De mindig más helyen adta fel a levelekett.
A csaj az a félszemére vak és szerintem van egy kis beütése is.
Én 2007-ben találkoztam vele pesten az Árkád előtt és akkor ott valamilyen ujságokatt árult.
Én megadtam neki a címemett és tel számomatt,hogyha élelemre vagy bármi másra szüksége lenne keressen meg.
Én töbször cseréltem már evvel a csajjal és előbb vagy utóbb mindig megérkezett a csere.
De mindig más helyen adta fel a levelekett.
A csaj az a félszemére vak és szerintem van egy kis beütése is.
Én 2007-ben találkoztam vele pesten az Árkád előtt és akkor ott valamilyen ujságokatt árult.
Én megadtam neki a címemett és tel számomatt,hogyha élelemre vagy bármi másra szüksége lenne keressen meg.
Sziasztok,ez az illető 'hölgy' nézi a jófogást és az apródot is.Én ott hirdettem a lányom nike cipőjét 4000 ft-ért.Hívott engem,hogy postázzam neki a cipőt,és ő utólag utal,a címét is lediktálta,az oldalkosár utca egyezik.Nevet mást diktált.Szerencsére minket nem tudott lehúzni!!!Sajnálom akit átvágott!
Kiss Tímea!
Engem is lehúzott 3 ezer forinttal!
A leveleimre meg nem válaszol!
Utald vissza azonnal!
Engem is lehúzott 3 ezer forinttal!
A leveleimre meg nem válaszol!
Utald vissza azonnal!