minszi
Semmi közük hozzá, hogy mi volt benne, max fizikailag, hogy pl összehajtott papírlap vagy dudorodott valamitől. Bár asszem a nyomtatványon ki kell tölteni egy ilyet... Mondd azt, hogy meghatalmazás, magánlevél, de ha gyűjtőalbum, akkor is mi van? Nem mondhatják azt, hogy nem fizetünk, mert értéktelen gyűjtóalbum volt benne...
Viszont a nagy értékre felesleges hivatkozni, mert akkor azt mondják, miért nem adtad fel értékbiztosítva... és még esetleg el is utasítják emiatt a panaszodat...

" alt="

">
Egyébként nem tudom, mit csinál a posta mostanság. Elsőbbségi levél hétfői feladással csütörtökre érkezett meg a cserepartneremhez... szintén határidős Penny matrica...
És még egy mai vicc. Látszódik, hogy felbontották a levelet, amit a csepartnertől kaptam. Celluxxal volt leragasztva pluszban a postakész boríték, és a celluxon látszódik, hogy fel lett tépve és nem tudta nyom nélkül visszaragasztani... De nem is ez tűnt fel, hanem az, hogy belül a kártyák egy papírlapba voltak beragasztva, és celluxxal körberagasztva, és a cellux el lett vágva 2 oldalon. Miután ezt észrevettem, utána láttam, hogy a boríték sem sértetlen. Ezeknek ennyire van idejük???? Félrerakja magának és megnézegeti, hogy mi van benne, aztán visszarakja a postázandókba 1 nap múlva??? Vagy mi???
Akkor mit mondjak? Ha kuponfüzet, akkor abba nem fognak belekötni?
Akkor nem fizetnek semmit, mondván:
értéklevélként kellett volna küldeni.
minszi!
Pontosan, azt mondjad 10 000Ft értékű küldemény!
Sziasztok! Múlt kedden feladott ajánlott elsőbbségi levelem(41
0Ft feladási díjjal) nem ért oda a címzetthez, benne a Penny gyüjtőfüzetek(2db-ot 5000Ft-ért adtam). Holnap megyek a postára kerestetni. Mit mondjak szerintetek mi volt benne? Attól félek, hogy nem térítik meg a levél feladásának 15x-ét ha elmondom, hogy"csak" gyűjtőalbumok voltak benne(mellesleg így 10000Ft-ot értek).
Tesco válaszolt levelemre -"Kaposvár környékéről érkezik a legtöbb panasz!" családba nem érkezett meg a Clubcard pontért járó utik ,kuponok. A kérdőívért járó 500 Ft-os nyereményem sem

" alt="

">
Még tegnap du.-n meglett az "elveszett" levél, a címzett postaládájában landolt!

" alt="

">
Köszi sada! Talán még holnap odaérhet....
72 órára (3 munkanapra) vállalják az elsőbbségi levelet.
90% az első 24 órában célba ér, a többi nem.
Régen 3 nap alatt a választ is megkaptam.
Hétfőn feladott elsőbbségi levelem még nem ért célba!!!

" alt="

">

" alt="

">
Egy másik cserepartnerem viszont megkapta már tegnap az ugyanakkor feladott levelemet...
Ha a könyvelt küldemény a nevedre szól,akkor az értesítővel és azonosító okirattal átveheted,akkor is,ha nincs még a lakcímkártyádba bejegyezve a cím.De a kézbesítőnek joga van visszaküldeni a levelet,ha azon nincs feltüntetve az emelet,ajtó vagy a postaládára nincs kiírva a neved,főleg ha lakótelepi lakásról van szó!
Még nem, egyszerre megyünk a családdal majd, én már megcsinálnám ők meg huzzák a mézes madzagot...
könyvelt: be vagy már jelentkezve?
A könyveltekkel nem baj, ha csak értesítőt hagynak. Azt gondoltam, hogy így megy. Csak, ha még találok pár spár matricát, azt eddig ha lehetet mindig sima levélként kértem. Most meg már inkább odaküldeném, ha lehet. De amilyen állapotban van a mostani láda, még azt is kell egyet szereznem. Köszönöm mindenkinek a választ.
Ha a vezetéknév megegyezik, akkor esélyed van rá, hogy bedobják.
Írd ki jó feltűnően: új név, szokni kell.
De a könyvelt küldeményeket csak a postán tudod átvenni, ahhoz meg kell, hogy a lakcímkártyádon szerepeljen ez a cím.
Jó csak azért kérdezem, mert most a nagyapám neve van kint, aki már 10 éve elhunyt. De a vezeték nevünk ugyanaz. Hogy ha ilyenkor arra a címre megy, de már az én nevemre. Akkor bedobják vagy sem. Mert a mostanira se merem kérni, ha nem ér ide, nem fogják utánunk hozni a csomagot, se átvenni. Nem rajtam múlik ez a költözés.
Kedves marylyn! Én a postánál dolgozok kézbesítőként immár 21 éve.A leépítések miatt most általában 1200-1400 címhelye van egy postásnak + a cégek és a cégeknél dolgozók. Van olyan lakóházam ahol 140 150 lakás van és elég nehéz az emelet-ajtócímzés nélküli küldeményeket a helyére tenni, hát még ahol a név sincs kiírva.Ha nincs titkolnivalód akkor a költözés után szerintem ez a legfontosabb teendő, pláne, hogy játszol is tehát fontos a napi posta.
marylyn!
Honnan kellene tudnia a postásnak,hogy ha nincs kiírva a név,hogy te ott laksz?Én annak idején,mikor költöztünk,fizettem a postának a levelek átirányításáért,de akkor is kiírtuk első nap a postaládára a nevet,mert nem biztos hogy annyi névből-címből feltétlen naprakész a postás,amennyi helyre jár.
Valaki, aki a postán dolgozik, ha van itt köztünk olyan, meg tudja nekem mondani, hogy ha új helyre költözünk és akár még nincs a postaládán a nevem, a kézbesítő akkor is bedobja a sima levelet? Köszönöm, ha valaki válaszol.
Sajna nekem se ;( ...Sada.. lenne igazad.. bár, mire jóváírják, teljesen elfogynak az ajándékok...
Ez van . .(
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások