Telefonos játékok, emelt díjas, rádiós játékok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 20 / 93 oldal |
Nem tudták, ebben biztos lehetsz. Ez délután a 4 körüli ásás után dőlhetett el...
Focus. Esetleg reggel szólhattak volna, hogy az 5 órai infó lesz az utsó, és aki akar az reggel 7től ötig akár oda is érhetett volna, és van esélye..
Kedves mindenki!
Nem hivatalos, de belsős információk szerint a slágerben ásásra buzdították az embereket, így valakik kiásták. Innentől kezdve mit lehett volna tenni azon kívül, hogy előre hozzák az ucsó infót a dísztárcsára vonatkozóan?
Nem hivatalos, de belsős információk szerint a slágerben ásásra buzdították az embereket, így valakik kiásták. Innentől kezdve mit lehett volna tenni azon kívül, hogy előre hozzák az ucsó infót a dísztárcsára vonatkozóan?
És a jobb hátsó dísztárcsája kicsit rongált 

Eladó Ford Fiesta Ambiante
0 kilométeres, 1.3-as motorral, piros színnel, hülye matricákkal teleragasztgatva. Irányár :2.444.444Ft

0 kilométeres, 1.3-as motorral, piros színnel, hülye matricákkal teleragasztgatva. Irányár :2.444.444Ft

Sada jó vagy

Smith - teljesen jogos a felháborodása mindenkinek. Tegnap én is tök ideg voltam, főleg útban odafelé. Akik itt irnak azok tényleg látnak benne valami kamu dolgot, a többi nép prdig csak irigykedik, hogy miért nem játszott (illetve szopott) velünk együtt.
A láger rádijóban nem reagálnak sem az SMS-ekre, sem pedig az üzenőfalra (fórum vagy mifasz lenne) küldött üzenetekre.
Szerintem ők is érzik, hogy itt valami nem OK!
A videót nézve az elásásról, kiderül hogy nappal ásták el, ez azért egy kicsit gyanuszagú. A másik ahogy itt valaki mondta, az a nagy tömeg a kiásott konténer körül, ami nagyon hamar előkerült. Na meg az a kis időkülönbség, ami az uccsó infó és a telefonálás között eltelt, és még vissza is ért ennyi idő alatt a kocsijához
Mint mindig, most is hülyének nézik az embereket.
A játékleírásban azt hazudták, hogy lesz a nyertesnek nagy szereplése a médiákban meg kitudja még hol, erre itt ez a nagy kussolás az egészről.
Hát lehet elgondolkodni, hogy mi is történt tulképp
A láger rádijóban nem reagálnak sem az SMS-ekre, sem pedig az üzenőfalra (fórum vagy mifasz lenne) küldött üzenetekre.
Szerintem ők is érzik, hogy itt valami nem OK!
A videót nézve az elásásról, kiderül hogy nappal ásták el, ez azért egy kicsit gyanuszagú. A másik ahogy itt valaki mondta, az a nagy tömeg a kiásott konténer körül, ami nagyon hamar előkerült. Na meg az a kis időkülönbség, ami az uccsó infó és a telefonálás között eltelt, és még vissza is ért ennyi idő alatt a kocsijához

Mint mindig, most is hülyének nézik az embereket.
A játékleírásban azt hazudták, hogy lesz a nyertesnek nagy szereplése a médiákban meg kitudja még hol, erre itt ez a nagy kussolás az egészről.
Hát lehet elgondolkodni, hogy mi is történt tulképp

ki ásta ki mikor és hogyan?
Persze azzal két ásoval?
Persze azzal két ásoval?

Lehet hogy nekünk sem kellett volna ennyire beleásni magunkat, főleg nem elolvasni a játékszabályzatot, mert így - szerintem jogosan - mindenki péntekre tervezte az "ásást" (gyakorlatilag dísztárcsa-keresést), mivel világosan megírták, hogy okt.1...ha nem olvassuk, akkor valszeg azonnal elindulunk amint úgy gondoljuk tudjuk hol van..

Hajni
De izgalomban tart a lihegése!
Nem biztos, hogy ez AZ a telefonálás.
Lehet, hogy itt már az örömhírt kiabálja világgá.
De izgalomban tart a lihegése!

Nem biztos, hogy ez AZ a telefonálás.
Lehet, hogy itt már az örömhírt kiabálja világgá.
Na ezért nem értettem, hogy ha így telefonált, mint ahogyan a képen van, akkor miért lihegett? És még sok megválaszolatlan kérdés....
Fenn vannak www.slagerradio.hu -n a képek. Hát mit mondjak én már nem hiszek semmiben. Nevetséges. Amúgy meg teljesen jogos hogy kb 50-100 ember foglalkozhatott ezzel a játékkal komolyabban. Mi látjuk mekkora gáz is ez az egész. De a maradék pár százezer ember meg azt látja milyen jó fej ez a sláger meg ford. Erről ennyit. Nekik ez ku*va nagy siker volt. Nekünk meg az 50 ember szemében ku*va nagy gáz. 

http://www.ford.hu/ie/fiesta/fie_curpromo/fie_turdefi
e/-/-/-/-#
e/-/-/-/-#
Vagy százezrei, szóval akik csak hallgatják a rádiót meló mellett otthon, úton v. a mhelyen.
Hallgatók tízezrei hallották nap-mint nap a Ford "reklámját" és csak a töredék indult el ténylegesen keresni. A szimpla hallgató lehet, hogy nem is tud a "bakikról".
Tehát a Fordnak mégiscsak nagy reklám volt.
Tehát a Fordnak mégiscsak nagy reklám volt.
Nem csoda. Szerintem ez blamázs. Mind a Fordnak, mind a Slágernek.
le is szedtéka Ford főoldaláról a linket a játékhoz
Kábé 15 autó volt, nagy részük helybeli, aki hírét vette a konténer kiásásának. Nagy szemétség volt ez az egész.
Egyáltalán nem biztos, hogy az a dísztárcsa valaha is elhagyta a nyertes autóját.
Szvsz ki sem rakták.
Ott pihent Hebegős Tamás kocsijában 

Egyáltalán nem biztos, hogy az a dísztárcsa valaha is elhagyta a nyertes autóját.

nyerte= találta meg
Na tessék, hogy miről maradtam le!!!
Nem vettem részt a játékban, csak most elkezdtem itt olvasgatni.
Tegnap történetesen pont ott jártam 5 után 1-2 perccel. Sok -sok autót, és rohangáló embert láttam. Kérdeztem a párom, ugyan mi lehet itt? Egyikünk sem tudta. Hát most megkaptam a választ. Kár, hogy nem fórumos nyerte az autót.

Tegnap történetesen pont ott jártam 5 után 1-2 perccel. Sok -sok autót, és rohangáló embert láttam. Kérdeztem a párom, ugyan mi lehet itt? Egyikünk sem tudta. Hát most megkaptam a választ. Kár, hogy nem fórumos nyerte az autót.