Sziasztok!
Ha még ma be lehet küldeni a Penny 50 heti rejtvényt, meg írná nekem privátban valaki!
Nagyon szépen köszönöm!
Tud valaki ebben segíteni? Elvileg nyertem....
De,nincs blokk, ha esetleg valakinek van, megegyezhetünk a nyereményen közösen vagy valahogy.
Max. Dec. 10-ig kell visszajeleznem nekik!
" Kisorsoltuk a 2020. ápr. 1 – nov. 30. közötti időszakra meghirdetett nyereményjátékunk nyerteseit, akik a Daikin ügyfélelégedettségi kérdőív online kitöltésével iPad-et nyerhettek.
A sorsolás alapján Ön lenne az egyik nyertesünk, amennyiben teljesíteni tudja a játékszabályzatban rögzítetteket, és el tudja küldeni nekünk a Daiki termék vásárlásáról kiállított számla másolatát, ami tartalmazza a vevő személyét és a vásárolt terméket is. "
Erről lenne szó: https://www.daikin.hu/content/dam/DACE-HU/CSI/T&C_CSI
_2020.pdf
Írjatok : nagy.polett(kukac)gmail.com vagy a facebookon! köszi a segítséget.
Valaki meg tudná mondani, hogy a Lidl blokkon melyik Mokate termék a "3in1 creamy"?
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy Gyenesdiásról van itt valaki? Olyan személyt keresek, aki tudna nekem segíteni préselt érme begyűjtésben. Az érmegép a starnd bejáratánál van.
Köszi, hogy szóltál.
Már reggel is beírták a negatívba.
Sziasztok!
Ma van az utolsó nap a riomare kódok rögzítésére, de nem engedi feltölteni, a végén azt írja ki, hogy HIBA történt.
Minden mezőt kitöltök, másnak ez nem probléma??, ötlet,hogy mi lehet a baj?
Köszönöm!
Sziasztok!
Bár nem sürgős, és nem ide illő, de segítségkérés!
Tudtok esetleg ajánlani hűtőgépszerelőt, nem drágát, és jó szakembert, Bp-en a 19. 18. 20. 10. kerületben, vagy ezektől nem messze?
Előre is köszönöm!!!!

" alt="

">
Edus
„Szuper Black Jack sorsjegy akció 2020”
Szerencsejáték ZRT
1475 Budapest Pf.: 700.
trita
Köszi

" alt="

"> a többit már tudom

" alt="

">
És rá kell irni a jelmondatot is : Szuper Black jack sorsjegy akcio 2020
Pf:700 1475

" alt="

">
Szuper Black Jack sorsjegy borítékra milyen címzést kell írni,ha Lottózóban adom le ?
Szerencsejáték Zrt.
Budapest
Pf: ?
ir szám ?
Köszönöm szépen

" alt="

">
Heavytoolson online hogyan lehet fizetni ajándékkártyával?
Férfi ruhaszámlát szeretnék még 13 000 Ft értékben még ? Előre is köszönöm szépen !

" alt="

">
Sziasztok! Érdeklődnék , hogy van-e olyan fórumos, aki férfi ruhát tervez venni a közeljövőben és kérne róla nekem számlát? A férjemnek október 31ig kell leadni a ruhaszámlát! Nyugodtan voltam eddig, azt hitt, hogy bőven megvan, erre meg kb. 30ezer ft még hiányzik! Köszönöm, ha segítetek!
Pont tegnap de. voltunk a győriben...
Ha ezt a hsz-st szombaton olvasom, akkor már ki lenne pipálva a küldetés

" alt="

">
A miskolci (Újgyőri főtér 3.) MOL kúton, és a győri (Budai út) MOL kúton ez első jelentkező vendégem egy Fresh Corner kávéra. Részletek mailben.
Miskolc vagy Győr városából keresnék valakit (Kalandra fel) segítségül.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások