Kedves ptun!
Ha jól tudom, Kaposváron is folyamatosan viszik a kollégák a csomikat, de utána nézek!
Futárka
futárka
megtudnád mondani hogy a 2.dik fordulos nyeremények kaposvár és környékére mikor érkeznek?
Sziasztok!
A 20-ik kerületbe is és Sopronba is valószínúleg a mai napon megy a futár, de biztosan jelentkezni fog időpontegyeztetés végett!
Futárka
Kedves Futárka!
Ha lesz időd, meg tudnád nézni, mikor hozzátok a nyereményeket Sopronba?
Nagyon szépen köszönöm!
Kedves Futárka!
Meg tudnád mondani, hogy Bp. XX.ker.-be mikor jön a futár? Esetleg a telszámát?
Sziasztok!
Sajnos nem tudok segíteni abban, hogy ki miért szerepel, vagy nem szerepel a listán, de a Knorr infovonalán biztosan meg tudják mondani!
Miután a barátnős csomagokat személyre szólóan állítják össze, lehet, hogy emiatt van némi csúszás a dologban, de ez csak az én tippem!!!
Bajára és környékére üzenem, hogy a napokban mindenhová eljutnak a futáraink!
Futárka
Szia Futár
A kolleganőd azt mondta a telefonban , hogy érvényes a pályázatom mégsem szerepelek a listán /2forduló/.
Lehetséges , hogy a lista nincs frissítve ezért nem látjuk magunkat ?
Köszi előre is
Még mindig csak 1114 nyertes van feltéve a listára. 2*2500 kellene, hogy legyen, ha már mindkét fordulót feldolgozták volna. Nem?
Én is a 2. fordulóban játszottam. Felhívtam az információs vonalukat, és rákérdeztem, hogy beérkezett-e. Azt mondta, hogyha nincsen már a zsákokban, akkor meg tudja mondani.
Beérkezett, elvben érvényes is, de biztosat még nem tud mondani, mert még át kell futtatni egy ellenőrző programon (márminthogy az előző fordulóban nem játszottak-e erről a címről, és hogy létezik-e a cím, vagy valami hasonló). Szóval az az érzésem, még javában feldolgozás alatt van a 2. forduló. Izgulok, mert nagyon szeretnék egy ilyen tálat!
Kedves futárok!
Bajára és környékére mikor várhatunk tálat és barátnős ajándékot? A második fordulóra küldtünk, és fent vagyunk a listán.
Köszi!
futár
Szerintem még a 2. forduló nyerteslistája nincs fenn
Szia Helga!
Természetesen megvan. Ugyan ahhoz, hogy valami biztosat tudjak mondani a kérdésedre, tudnunk kellene a nevedet, címedet. Ha nem vagy fent a netes listán, attól tartok nem nyertél, mert mi ugyanazt a listát kapjuk, ami a neten látható.
futár
Szia Futárka!
Nektek megvan már a 2. forduló nyerteseinek a listája is?Mert én abban játszottam, de a rafineria.hu-n nincs a nevem a listában.
Köszi
helga
A sógornőm ajándék átvételét szeretnénk megbeszélni vele.
Itt van nálam , mit szeretnél Tőle?
Nem tudja valaki véletlenül annak a futárnak a telefonszámát, aki Gyöngyösön szállítja a Knorr receptbarátnős ajándékokat?
Akkor mégiscsak nyertem egy bevásárló táskát!
A bocsi, mégis nyertél sms után elolvastam ismét a szórólapot, és teljesen elbizonytalanodtam, hogy érvényes-e a pályázatom.
Úgy örülök, hogyha megkapom.
Bármelyik periódusban játszhatsz 2007. 09.28. és 11.22. között vásárolt termékek blokkjaival. Nem csak az adott periódus blokkjai jók!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások