Marlboro
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 20 / 135 oldal |
Első héten nyertük, s kb. 3 hete ért ide.
Van aki már megkapta az MP3 lejátszóját? A férjem már nagyon várja,de még sehol semmi.
megírná nekem vki priviben, milyen reális áron lehet túladni a Ducati Gear kollekción?
Garancialevelet kaptatok a PDA, MP3lejátszó nyereményekhez?
Garancialevelet kaptatok a PDA, MP3lejátszó nyereményekhez?
Malbis futárcég számát meg tudná nekem adni valaki, nem leszünk mégsem otthon amikor jönnek
Köszi
Köszi
Tud valaki abban segiteni hogy amit az összel nyertni lehetett mp3as karórát azt szervizelik vhol????? esetleg mailre is irhatna aki tud segiteni
Palmalive: a fiam ajándékát úgy tudtam átvenni, hogy volt a fiamtól meghatalmazásom (lakcím, anyja neve, személyi igazolvány szám legyen benne), amit aláírt a fiam, én és a két tanu. Ezt még a korábbi Marlboro játéknál mondták hogy így kell ilyen esetben. Tehát az átvételnél a futár papírjára az én nevemet írtam és elvitte a meghatalmazást.
Adatot igen ,időpontot nem egyeztettek velem.
Pedig a világ végén lakom
Pedig a világ végén lakom

Andi
Minket minden esetben hívtak adatot és időpontot egyeztetni.
Minket minden esetben hívtak adatot és időpontot egyeztetni.
Palmalive!Nálunk semmit nem kért a futár,sőt a szomszédba akarta beadni,mert pont akkor értünk haza.Meg az is csak duma,hogy a futár felhív időpontot egyeztetni.
Segítsen nekem valaki, aki játszik más családtagja nevén + a saját címén(tehát nem a családtag címén) + már megkapta a marlboro-tól valamelyik ajándékot! Kíváncsi vagyok, hogy hogy intézte a futárral, mert személyi igazolványt is kérnek majd. Átveheti más is?
THX! remélem hivnak, már nagyon várom.
Cyou: Felhívnak azon a telefonon, ahonnan a kódot küldted, hogy mikor szállíthatják.
Sziasztok!
Én nyertem egy mp3 lejátszót vagy 3 hete, nem tudja vki h hogyan és mikor kapom meg? még nem hivott senki adategyeztetésre. hivnak majd v nekem kéne jelentkeznem?
Én nyertem egy mp3 lejátszót vagy 3 hete, nem tudja vki h hogyan és mikor kapom meg? még nem hivott senki adategyeztetésre. hivnak majd v nekem kéne jelentkeznem?
Én nem panaszkodhatok: 2 kódból 1-gyel nyertem ducati kollekciót 

dervic!
Szívesen máskor is,remélem másban meg te nyersz!
Ja,és lehet hogy még idén is lesz újra Marbi játék,nagyon jó lenne!
Szívesen máskor is,remélem másban meg te nyersz!
Ja,és lehet hogy még idén is lesz újra Marbi játék,nagyon jó lenne!

nem sikerült nyernem most a marlbival, de talán jövőre!
Köszönöm Sadának, Fáreónak és Mártinak a segítséget.
Köszönöm Sadának, Fáreónak és Mártinak a segítséget.
Ma az 5. Ducati Gear kollekció, 2 xl-est kértem, többire még nem hívtak adategyeztetésre, akit érdekel, méretügyben jelentkezzen, főképp reális áron eladó vagy cserélhető hasznos nyereménytárgyra. 

L-es Marlboro Ducati Gear kollekció eladó,vagy hasonló értékű nyereménytárgyra cserélhető!
Ajánlatokat @-ben várok.
Ajánlatokat @-ben várok.
Nálunk is egy Ducati kollekció
Jelentkezzen minnél előbb, ha szeretné valaki (csak pénzért) akkor olyan méretet kérünk !!!
Jelentkezzen minnél előbb, ha szeretné valaki (csak pénzért) akkor olyan méretet kérünk !!!
nekem még mindig nem jött üzenet!!!
van ez így másnál is???
van ez így másnál is???