Ooops! napi
Szupergyorsak voltak!
Postán jött
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 20 / 1749 oldal |
Mogyi napi nyeremény.
Nagyi tányér most /GLS
NT tányér ma délelőtt. GLS hozta.
" alt="
">

Jaj jelica, bocs ha félreertelmezhetően fogalmaztam! Távol alljon tőlem a gyűlölködés! Pláne nem veled szemben! És hogy hű legyek a topichoz, ha nem is postán, de telón es emailben is értesítettek, hogy a sok viszontagság utan, egészséges kislámynak adhatok es adok életet augusztusban! Nekem ez egy főnyeremény! :-)
Unilever XXL- Ecofamily ajándékkártya 🙏😍🍀

Kérsz egy lájkot? 👍 Van bombi pontom is de nem adok. 🤣😘
Nem rugózom. Jojó felvetésére írtam...
Egyébként ezt teljesen rosszul tudod, semmilyen számlával nem kell igazolnod, de inkább hagyjuk, ha ez a fórum csak a mocskolódásra van és nem arra, hogy bármit megbeszéljünk....
Egyébként ezt teljesen rosszul tudod, semmilyen számlával nem kell igazolnod, de inkább hagyjuk, ha ez a fórum csak a mocskolódásra van és nem arra, hogy bármit megbeszéljünk....
Tök mindegy mennyire van biztosítva, az nem azt jelenti, hogy ha eltűnik, akkor élből annyit fizet a biztosító nekik. Csak akkor fizet, ha számlával tudod igazolni, hogy ami eltűnt annak mennyi is az értéke. Amúgy meg vannak cégek, akiknél alapból 500 ezer, vannak olyanok is akiknél pedig csak 50 ezerre van biztosítva. Nem is értem miért kell ezen rugózni?
Jogos volna, csak egy 0-val több van rajta ....
50ezerig ugyanannyiba kerül a biztosítás, akkor miért ne?
Hát jócskán túlbiztosítva adták fel őket... Lehet még örülnek is, ha néhány eltűnik!
Különben meg csak az tudja aktiválni akinek a nevére szól...
Különben meg csak az tudja aktiválni akinek a nevére szól...
Spár kártya ,ládába csak bedobva
" alt="
">

Spar kàrtya
Meg is érkezett a Spar kártya, Sprinter hozta.
Elindultak a Spar - Mastercard - Edenred kártyák.
"Chio - val jól indul az év!" játék -Reál utalvány
Nivea Derma Skin Clear ajándékcsomag
ZORRO
" alt="
">