Orvvadász játék
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 20 / 26 oldal |
Köszi a cimet sikerült belépnem elolvastam a játékot cak még nem vagyok biztos hogya Orvvadász játékban a PRIM POSTÁRA kell regisztrálnom .Légyszives aki segiteni tud megköszönném. És igérem többet nem kérdezek.
https://orvvadaszfogo.magyartelekom.hu
Köszi de a matávot sem találom lehet ügyetlen vagyok nem jó oldalon keresem Kösz
Attala: ott vigyorog a Matáv oldalán
SZiasztok szeretném ha segítenétek abba hogy tudnák belépni az Orvadászjátékba. Mert nem találtam meg a cimet.Elöre is köszönöm a segítséget.
Cicca: amiket lentebb felsoroltál, azok pont egy sem kellenek.
Kell a fényképezőgép, szög, kalapács. Azt hiszem más nem.
Kell a fényképezőgép, szög, kalapács. Azt hiszem más nem.
Halika!
Csak azt szeretném megkérdezni, hogy ti minden tárgyat fel tudtatok használni? pl.: tej, fűrész, gyufa, kés, távcső?!?
Remélem most válaszol is valaki.
Csak azt szeretném megkérdezni, hogy ti minden tárgyat fel tudtatok használni? pl.: tej, fűrész, gyufa, kés, távcső?!?

Remélem most válaszol is valaki.
A játékleírásból:
"Az orvvadászfogó online kalandjátékot a Magyar Telekom és a WWF Magyarország indította útjára. A játék október 20-án indul az első pályával, az első küldetés két hétig tart, ezután egy hét lesz a pihenési idő, majd elindul az újabb pálya. A játékindulással és a játékkal kapcsolatos információkat minden regisztrált játékosnak elküldjük e-mailen. "
Tehát ennek alapján már most hétvégétől indul a köv. pálya. (ha szentírásnak vesszül a leírást, akkor mától)
"Az orvvadászfogó online kalandjátékot a Magyar Telekom és a WWF Magyarország indította útjára. A játék október 20-án indul az első pályával, az első küldetés két hétig tart, ezután egy hét lesz a pihenési idő, majd elindul az újabb pálya. A játékindulással és a játékkal kapcsolatos információkat minden regisztrált játékosnak elküldjük e-mailen. "
Tehát ennek alapján már most hétvégétől indul a köv. pálya. (ha szentírásnak vesszül a leírást, akkor mától)
Huh az jó lenne ha tényleg nem játszanánk sokan..Nem tudtok semmi biztosat a 2. rész kezdésével kapcsolatosan?
nekem is jött a segítő e-mail..de ha ez miatt kicsúszok a már lassan 2 hete bejezett játékpontjaimmal az 1500ból akkor nagyon ideges leszek...
mondjuk nem túlzottan félek ettől, mert szerintem összesen nem játszunk 1500an ezzel a játékkal....
mondjuk nem túlzottan félek ettől, mert szerintem összesen nem játszunk 1500an ezzel a játékkal....
Jókor küldik. Ha most csinálnák nem lennénk benne az 1500-ba. Egyébként is zárják már le a játékot!
már küldik a segítséget emailben!
ja... bocsi arra nem is figyeltem...csak a beküldésre
tényleg 10 jegyűnek kell lennie! bocsi....

NEkem 10 jegyű volt a telefonszámon 3-3-4 (sorompós, vadőr, madarak neve) Felhívtam, és gratulált....sztem a számok attól függnek, hogy hányan játszanak...vagy nem? nem tudom..
lauri
A szám 9 jegyű
A szám 9 jegyű
igen! meg rákattintasz a kagylóra 

Sziasztok !!! 7 számú a telefonszám ugye? Úgy tárcsázok bemegyek a fülkébe és beírom a számokat és ennyi???
Lauri
Lauri
A madárkák neveit senkinek nem mondta el seni. Én pl tegnap este 8 tól egész éjfélig azt kerestem a neten..és láss csodát sikerült:-D
Sziasztok!
Tudom, hogy már késő, de azért megírná valaki nekem is a 3 madárka nevét?!
Tudom, hogy már késő, de azért megírná valaki nekem is a 3 madárka nevét?!
megvan mind1ik madárka és 100 % hogy jók, viszont nem tudok ékezeteket írni. És így meg nem fogadja el. Van valaki akinek elfogadta és ha igen ,akkor hogy csinálta? Nem kérek neveket, mivel megvannak csak annyit hogy mit kell csinálni hogy elfogadja..
Úgy látom,, hogy szinte csak az én hozzászólásaimbóül áll az egész oldal:-D
Úgy látom,, hogy szinte csak az én hozzászólásaimbóül áll az egész oldal:-D