Balaton szelet nyeremény akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 20 / 69 oldal |
Szerintetek ha nem használom fel a krediteket megmaradnak a következő játékra? Nem maradt valakinek a nyári játékból?

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
már csak az az 1 szem aji a karkötő van a shopban,de hülye leszek 6ezer pontot arra beváltani,semmi szükségem rá,úgy látszik buktam az egészet,pedig még itthon is van balaton csoki.
Na,még majd megeresztek nekik 1 újabb mélt. Mert az semmi játékszabiban nem volt,hogy limitált db számok vannak.
Legalább írták volna ki mennyi fogyott,és mennyi maradt még,akkor úgy cserélget,kalkulál az ember. Ez az akció tök gáz(volt).
Na,még majd megeresztek nekik 1 újabb mélt. Mert az semmi játékszabiban nem volt,hogy limitált db számok vannak.
Legalább írták volna ki mennyi fogyott,és mennyi maradt még,akkor úgy cserélget,kalkulál az ember. Ez az akció tök gáz(volt).

hátmég én semi remény! most kaptam válaszmélt....
?((
ez tuti sablonlevél
Kedves Játékosunk!
Köszönettel kézhez kaptuk "Minden 4. nyer!" promóciónkkal kapcsolatos levelét. Jelenlegi
akciónkon már nem tudunk változtatni, de a beérkezett észrevételeket következő játékunknál
figyelembe fogjuk venni.
A Balatonszeletes bögre, hátizsák és SD kártya leolvasó voltak a legnépszerűbb ajándékok,
ezért sajnos ezekből már nem tud rendelni, mert elfogytak. Ezen kívül van még több értékes
nyeremény, melyek közül kedvére válogathat.
A www.balatonszelet.hu oldalon olvasható Játékszabály szerint "Kreditjeidet 2007. szeptember
3-tól a készlet erejéig, de maximum december 31-ig válthatod be a webshopban található
nyereményekre." A Játékszabályt a főoldal jobb oldalán található "Ússz rá a hálón" felírt
alatt, a "További részletekért katt ide" menüpontra kattintva tekintheti meg.
Amennyiben további kérdései lennének kérem, hívja ügyfélszolgálatunkat a 40/44-11-44-es helyi
tarifával hívható telefonszámon, hétköznap reggel 8-tól este 8-ig, ahol munkatársaink
készséggel állnak rendelkezésére.
Tisztelettel,
Hudák Eszter
Győri Keksz Kft.
?((
ez tuti sablonlevél
Kedves Játékosunk!
Köszönettel kézhez kaptuk "Minden 4. nyer!" promóciónkkal kapcsolatos levelét. Jelenlegi
akciónkon már nem tudunk változtatni, de a beérkezett észrevételeket következő játékunknál
figyelembe fogjuk venni.
A Balatonszeletes bögre, hátizsák és SD kártya leolvasó voltak a legnépszerűbb ajándékok,
ezért sajnos ezekből már nem tud rendelni, mert elfogytak. Ezen kívül van még több értékes
nyeremény, melyek közül kedvére válogathat.
A www.balatonszelet.hu oldalon olvasható Játékszabály szerint "Kreditjeidet 2007. szeptember
3-tól a készlet erejéig, de maximum december 31-ig válthatod be a webshopban található
nyereményekre." A Játékszabályt a főoldal jobb oldalán található "Ússz rá a hálón" felírt
alatt, a "További részletekért katt ide" menüpontra kattintva tekintheti meg.
Amennyiben további kérdései lennének kérem, hívja ügyfélszolgálatunkat a 40/44-11-44-es helyi
tarifával hívható telefonszámon, hétköznap reggel 8-tól este 8-ig, ahol munkatársaink
készséggel állnak rendelkezésére.
Tisztelettel,
Hudák Eszter
Győri Keksz Kft.
Hát reménykedjünk.
Fel a fejjel biztosan lesz még cucc a webshopban. 

Na most nagyon elkeseredtem Balaton ügyben... 

Viki,pedig te mondtad a mágnes az igazi,a balaton-halas matrica sokkal édibb! 

Nekem meg itt áll a 6000 pontom,amit a kártyaolvasóra gyűjtöttem,karkötő meg ilyen baromság nem kell,arra tuti nem vásárolom le! 

Már csak karkötő

Jaj nagyon gáz ez a mágnes, legalábbis én az ilyeneket nem csípem. 

Már csak hűtő mágnes és karkötő maradt. Holnapra biztosan ezekis elfogynak. 

Én írtam a balcsisoknak ez ügyben a honlapjukon,a kapcsolat címszó alatt,kérdés válaszolnak e egyáltalán,sztem mindeni ezt kérdezi tőlük.
Ha,van vmi fejlemény,beírom.
Ha,van vmi fejlemény,beírom.
Szerintetek lesznek még a már kifogyott balatonos cuccokból?
Vagy vegyem azt ami maradt?
Vagy vegyem azt ami maradt?
13 db Balaton kódomat elcserélném. Lipton sms kód, vagy Floriol, vagy Milli érdekelne.
Légyszi segítsetek ha van valakinek 3 db fölösleges Balaton kódja megegyezzénk mert ennyi hiányzik és nálunk már nem lehet kapni.
flooo
Köszi, délelőtt még nem volt.
Köszi, délelőtt még nem volt.
Megtudod nézni a honlapjukon , van már róla kép.
Valaki nem tudja milyen a hűtőmágnes? Nekem hiányzik hozzá 2 csom-im, de már nem bírok tobb balcsit enni. Egyátalán megéri leszenvednem még csokit a mágnesért?
Jó,hogy összejött végre a kártyaolvasóra való kódom,erre ma már gatyesz sincs,se egérpad,stb. az apróbb nyeremények meg nem izgatnak mit csináljak velük,nyakbaakim,kulcstartóm van 1 rakás. Hűtőmágnest és karkötőt nem használok. Gratula Balaton szelet,ilyen kis ajikkal csak lejáratjátok már magatokat!
Még 24 napig tart a játék,lesznek még normális ajándékok,vagy ezt már süthetjük? 
Még 24 napig tart a játék,lesznek még normális ajándékok,vagy ezt már süthetjük?