bednarik csak 3 mint tévedtél
ügyes gratula
Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 20 / 284 oldal |
Olyan Lay's kupon is érdekel, ami már neten is regisztrálva lett.
Pepsi kupakjaimat elcserélném Lay's kuponokra, vagy Lay's kuponokat vennék!
adam-kecel@freemail.hu
adam-kecel@freemail.hu
Hova tüntek az eddigi nyertesek? A nyertesek listája most üres.
ma 17:02
Vki tudna esetleg nyerős időpontot javasolni? Csak egy táskácskát szeretnék.
" alt="
">

Pepsi kupakkódokat cserélnék másra vagy eladnám őket
(kikiáltási ár 66 ft/db, alkudni lehet).
(kikiáltási ár 66 ft/db, alkudni lehet).
A Pepsi a táskákat Budapestre futárral küldi? Mert ma azt mondták az információs vonalon, hogy a futár hozza, ha nem vagyunk otthon akkor hagy egy papírt, hogy mikor hozza legközelebb, vagy hol tudjuk átvenni! Én ma ...-né névre diktáltam be a nevet, párom meg nevetett, hogy a végén feleségül kell venni, csak azért, hogy a táskát megkapjuk
" alt="
">

Hol kehet regisztrálni a pepsi oldalon ,vagy elég ha beküldöm a kódot a telefonszámommal?
Ma már nem is számoltam hányszor írta ki a Pepsi, hogy téves ellenőrző kódot adtál meg. Szerintem már elsős korom óta ismerem a számokat. Miért írhatja vajon állandóan ezt ki?
nekem meg lefagyasztja a gépem,nem hiába jéghidegen az igazi

törpi, nézted a spam-be? nekem is ott landoltak a visszaigazolók...
oké,rendben

Ja, nem neked írtam, csak úgy, mindenkinek.
Rizsaska, köszi, nálam ez is beletartozik a pótnyertes kategóriába.
szépen gyűlnek a nyeretlen kupakok....

sada: igen,tudom. de rokonság nevén lehetne,de ezek szerint ki kellett voln lépnem és úgy megpróbálni,na majd ha lesz több időm!
A kvízjáték helyes kitöltése végén van lehetőség a regisztrációra. Egy természetes személy különböző e-mailekkel és telefonszámokkal többször is regisztrálhat a kvízjátékra, azonban egy regisztrációval egy naptári napon csak egy alkalommal játszhat (ld. 10. pont).
vagyis kisorsolják
játékszabály szerint idén sincs pótnyeretes.
azaz a nyeremény átvétele érdekében nem tudja felmutatni a nyertes kódot tartalmazó kupakot,....úgy az adott nyereményt nem osztják ki a Játék során.
A Játék végéig így esetlegesen megmaradó nyereményeket...2008. július 29-én 11.00 órakor megrendezésre kerülő sorsolás keretében a Játék ideje alatt érvényesen beérkezett összes egyedi akciós kód érvényes beküldésének beküldői között sorsolja ki.
azaz a nyeremény átvétele érdekében nem tudja felmutatni a nyertes kódot tartalmazó kupakot,....úgy az adott nyereményt nem osztják ki a Játék során.
A Játék végéig így esetlegesen megmaradó nyereményeket...2008. július 29-én 11.00 órakor megrendezésre kerülő sorsolás keretében a Játék ideje alatt érvényesen beérkezett összes egyedi akciós kód érvényes beküldésének beküldői között sorsolja ki.
tavaly nem volt pótnyertes.