Akik nem nyertek
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 20 / 175 oldal |
Idáig reménykedtem a kinderben, de a nyerteseket biztos értesítették már. Ezek szerint annyira szerencsétlen vagyok, hogy nekem még a 4 tescos pályázatból egy mappát sem sikerült nyernem... sőt mostanában semmivel sem nyerek. Fortuna gyere vissza...
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Mostanában semmivel sem nyerek, pedig sok játékkal próbálkozom...
Nyerőidőpontos játékok nem nekem valók
" alt="
"> viszont karira van mindenkinek tusfürdő és nyárra úszógumi a Milka által
" alt="
"> viszont karira van mindenkinek tusfürdő és nyárra úszógumi a Milka általNekem még a kosár se....
Nálam is ez... Max Verstap... őőő plüss tukánok és Delikát kosarak, melyekre a kollégáim rögtön lecsapnak. :-) Ez van. Majd eccer bejön.
Unilever - rel sose nyerek. Még egy floraszept csomag se..
De nem panaszkodom..mert mással igen.. csak ez olyan
fura hogy velük sose
De nem panaszkodom..mert mással igen.. csak ez olyan
fura hogy velük sose
....és hányszor van az h. te nem írsz be egy nyereményt és a többi izgul??????? Kedves ............?
Meg hány nyereményt is írsz be??????? Kedves ............?
Meg panaszkodsz h. 4 v. nem tom mennyi pályázat????? Kedves ...........?
Mi az a 4 v. nem tom mennyi pályázat egy Unileveres játéknál könyörgöm???? Kedves ........?
A ........ -ra meg mindenki írja oda a nevét ha magában észre vette a gerendát miközben a másikban a szálkát piszkálgatja.
Atyavilág...
Meg hány nyereményt is írsz be??????? Kedves ............?
Meg panaszkodsz h. 4 v. nem tom mennyi pályázat????? Kedves ...........?
Mi az a 4 v. nem tom mennyi pályázat egy Unileveres játéknál könyörgöm???? Kedves ........?
A ........ -ra meg mindenki írja oda a nevét ha magában észre vette a gerendát miközben a másikban a szálkát piszkálgatja.
Atyavilág...
jojó
" alt="
"> értem én és türelmes is vagyok,de hogy - nem írom le még egyszer - s.ha s.mm.v.l
" alt="
">
ráadásul pl. most 2 Bounty-s papírt is ki kellett dobnom,mert a kód elmosódott
" alt="
">
" alt="
"> értem én és türelmes is vagyok,de hogy - nem írom le még egyszer - s.ha s.mm.v.l
" alt="
">
ráadásul pl. most 2 Bounty-s papírt is ki kellett dobnom,mert a kód elmosódott
" alt="
">nekünk 4-5 Signal palyazatunk lehetett, mi sem nyertünk
ib ! kimondott szónak ereje van ,jól gondold meg ,,türelem,majd beindul,mi sem nyerünk mindennel
" alt="
">
" alt="
">én nem tudom,hogy aki itt fórumozik az hogy csinálja
" alt="
"> de hogy én soha,semmivel nem nyerek???!!!
" alt="
"> ennyire szerencsétlen nem lehetek
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
"> de hogy én soha,semmivel nem nyerek???!!!
" alt="
"> ennyire szerencsétlen nem lehetek
" alt="
">
" alt="
">Én már a fogkefékkel is kínos feltűnést keltettem
" alt="
"> Még a biztonsági őrt is rám állították
" alt="
"> Odajött megkérdezni az önkiszolgáló pénztárhoz, mikor látta, h van még egy fogkefe a kosárban: és a fogkefét nem?
" alt="
">
Az S-Budget játéknál már ismerősként üdvözöltük egymást
" alt="
">
Ott már tippeket is tudott adni, h. ne felejtsem el bedobni a szelvényt. Úgyhogy igen, az S-Budget szerintem is "házi" játék. De innen szép nyerni!
" alt="
"> Még a biztonsági őrt is rám állították
" alt="
"> Odajött megkérdezni az önkiszolgáló pénztárhoz, mikor látta, h van még egy fogkefe a kosárban: és a fogkefét nem?
" alt="
">
Az S-Budget játéknál már ismerősként üdvözöltük egymást
" alt="
">
Ott már tippeket is tudott adni, h. ne felejtsem el bedobni a szelvényt. Úgyhogy igen, az S-Budget szerintem is "házi" játék. De innen szép nyerni!
Unilever ha jól emlékszem engem vagy 1 hét után értesített mikor nyertem a Playstationt-t. Nekem csak 2 blokkom volt ezzel a Signal-os játékkal, még nekem se szóltak hehe
" alt="
">
" alt="
">Nekem "csak" 4 pályázatom volt.. de úgy gondolom az is sok..
kiminoel!
Kevés kivételtől eltekintve,a sorsolás napján értesít az Unilever,Unileveres számról,amit mindenki ismer,mert oda küldi az sms-t is.Tukánossal én sem játszottam,mert bőröndöt már sokat nyertem,plüssből kinőttünk jó ideje,mosószer meg egyébként is van még a tavalyi Henkeles játékokból.De laptop mindig jól jön(ne),mert szinte fogyóeszköz.De gondolom sokunknál.
Kevés kivételtől eltekintve,a sorsolás napján értesít az Unilever,Unileveres számról,amit mindenki ismer,mert oda küldi az sms-t is.Tukánossal én sem játszottam,mert bőröndöt már sokat nyertem,plüssből kinőttünk jó ideje,mosószer meg egyébként is van még a tavalyi Henkeles játékokból.De laptop mindig jól jön(ne),mert szinte fogyóeszköz.De gondolom sokunknál.
Nekem kezdi a kicsi az Ovit; kapott fogkrémet fogkefét is duplán
Azt írták pénteken 10-kor indul a sorsolás, a tukános 10,30-kor.
Ki milyen tel számról kapott értesítést, mert ha gépi SMS akkor ez szerintem péntek délelőtt már eldőlt.
Pedig mi is játszottunk a Dell-ért, de a tukanért nem.
És az érdekes az hogy a 10.30-as sorsolást azonnal küldték is.
Azt írták pénteken 10-kor indul a sorsolás, a tukános 10,30-kor.
Ki milyen tel számról kapott értesítést, mert ha gépi SMS akkor ez szerintem péntek délelőtt már eldőlt.
Pedig mi is játszottunk a Dell-ért, de a tukanért nem.
És az érdekes az hogy a 10.30-as sorsolást azonnal küldték is.
Ne legyen igazam,de szerintem már itt "röhög a markában" a nyertes,hogy mi esszük a kefét,vajon van-e még remény.
De majd kiderül.Épp most néztem,egyre több játéknál kint vannak már az Unileveres nyertesek.Többnél,mint nem.
De majd kiderül.Épp most néztem,egyre több játéknál kint vannak már az Unileveres nyertesek.Többnél,mint nem.
Egyik pontban úgy írják hogy 3 munkanapon belül, előtte meg 5 munkanapon belül értesítenek. Hátha van még remény...
Mi fogkefét vettünk. No nem úgy, hogy minden fogunkra jusson egy fogkefe.
" alt="
"> De eláll, enni nem kér, és úgyis kelleni fog. Nekünk 5 pályázatunk volt. Tuti értesítették már a nyerteseket?
" alt="
">
" alt="
"> De eláll, enni nem kér, és úgyis kelleni fog. Nekünk 5 pályázatunk volt. Tuti értesítették már a nyerteseket?
" alt="
">Nekem 6/0, de Knorr készletet sem, sőt nem emlékszem, hogy sparos játékon nyertem volna. Pedig esélyt adok...