Akik nem nyertek
Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 20 / 174 oldal |
én nem tudom,hogy aki itt fórumozik az hogy csinálja " alt=""> de hogy én soha,semmivel nem nyerek???!!! " alt=""> ennyire szerencsétlen nem lehetek " alt=""> " alt="">
Én már a fogkefékkel is kínos feltűnést keltettem " alt=""> Még a biztonsági őrt is rám állították " alt=""> Odajött megkérdezni az önkiszolgáló pénztárhoz, mikor látta, h van még egy fogkefe a kosárban: és a fogkefét nem? " alt="">
Az S-Budget játéknál már ismerősként üdvözöltük egymást " alt="">
Ott már tippeket is tudott adni, h. ne felejtsem el bedobni a szelvényt. Úgyhogy igen, az S-Budget szerintem is "házi" játék. De innen szép nyerni!
Az S-Budget játéknál már ismerősként üdvözöltük egymást " alt="">
Ott már tippeket is tudott adni, h. ne felejtsem el bedobni a szelvényt. Úgyhogy igen, az S-Budget szerintem is "házi" játék. De innen szép nyerni!
Unilever ha jól emlékszem engem vagy 1 hét után értesített mikor nyertem a Playstationt-t. Nekem csak 2 blokkom volt ezzel a Signal-os játékkal, még nekem se szóltak hehe " alt="">
Nekem "csak" 4 pályázatom volt.. de úgy gondolom az is sok..
kiminoel!
Kevés kivételtől eltekintve,a sorsolás napján értesít az Unilever,Unileveres számról,amit mindenki ismer,mert oda küldi az sms-t is.Tukánossal én sem játszottam,mert bőröndöt már sokat nyertem,plüssből kinőttünk jó ideje,mosószer meg egyébként is van még a tavalyi Henkeles játékokból.De laptop mindig jól jön(ne),mert szinte fogyóeszköz.De gondolom sokunknál.
Kevés kivételtől eltekintve,a sorsolás napján értesít az Unilever,Unileveres számról,amit mindenki ismer,mert oda küldi az sms-t is.Tukánossal én sem játszottam,mert bőröndöt már sokat nyertem,plüssből kinőttünk jó ideje,mosószer meg egyébként is van még a tavalyi Henkeles játékokból.De laptop mindig jól jön(ne),mert szinte fogyóeszköz.De gondolom sokunknál.
Nekem kezdi a kicsi az Ovit; kapott fogkrémet fogkefét is duplán
Azt írták pénteken 10-kor indul a sorsolás, a tukános 10,30-kor.
Ki milyen tel számról kapott értesítést, mert ha gépi SMS akkor ez szerintem péntek délelőtt már eldőlt.
Pedig mi is játszottunk a Dell-ért, de a tukanért nem.
És az érdekes az hogy a 10.30-as sorsolást azonnal küldték is.
Azt írták pénteken 10-kor indul a sorsolás, a tukános 10,30-kor.
Ki milyen tel számról kapott értesítést, mert ha gépi SMS akkor ez szerintem péntek délelőtt már eldőlt.
Pedig mi is játszottunk a Dell-ért, de a tukanért nem.
És az érdekes az hogy a 10.30-as sorsolást azonnal küldték is.
Ne legyen igazam,de szerintem már itt "röhög a markában" a nyertes,hogy mi esszük a kefét,vajon van-e még remény.
De majd kiderül.Épp most néztem,egyre több játéknál kint vannak már az Unileveres nyertesek.Többnél,mint nem.
De majd kiderül.Épp most néztem,egyre több játéknál kint vannak már az Unileveres nyertesek.Többnél,mint nem.
Egyik pontban úgy írják hogy 3 munkanapon belül, előtte meg 5 munkanapon belül értesítenek. Hátha van még remény...
Mi fogkefét vettünk. No nem úgy, hogy minden fogunkra jusson egy fogkefe. " alt=""> De eláll, enni nem kér, és úgyis kelleni fog. Nekünk 5 pályázatunk volt. Tuti értesítették már a nyerteseket? " alt="">
Nekem 6/0, de Knorr készletet sem, sőt nem emlékszem, hogy sparos játékon nyertem volna. Pedig esélyt adok...
Szerintem szörnyű ízű😊
Signal 3/0 nálam is
Én vagy 25-öt vettem. De nagy a család. " alt="">
félve kérdezem, hogy mit jelent nálatok a bevásárlás egy termékből? nálam fogkrémből három darab....egyébként én is csodálkozom, hogy senki sem nyert itt...
Ja,, meg az alma táska...
Signal nekem is negatív....
Azért fogadást ne köss rá!Rövid volt a játék,újságban nem hirdették,szerintem kb. csak a fórumosok tudtak róla.
5 laptopot sorsoltak, benne van a pakliban, hogy nem Fórumos nyert.
De legalább nyertem 3 tukánt. Ott a bőrönd nem jött össze. Nyilván azokat is "külsősök" nyerték.
De legalább nyertem 3 tukánt. Ott a bőrönd nem jött össze. Nyilván azokat is "külsősök" nyerték.
Hát a signal engem is rosszul érint. " alt="">
Csatlakozom a signal bevásárlókhoz 😂
Pedig valaki biztos nyert is vele !!!
Pedig valaki biztos nyert is vele !!!