....és hányszor van az h. te nem írsz be egy nyereményt és a többi izgul??????? Kedves ............?
Meg hány nyereményt is írsz be??????? Kedves ............?
Meg panaszkodsz h. 4 v. nem tom mennyi pályázat????? Kedves ...........?
Mi az a 4 v. nem tom mennyi pályázat egy Unileveres játéknál könyörgöm???? Kedves ........?
A ........ -ra meg mindenki írja oda a nevét ha magában észre vette a gerendát miközben a másikban a szálkát piszkálgatja.
Atyavilág...
jojó

" alt="

"> értem én és türelmes is vagyok,de hogy - nem írom le még egyszer - s.ha s.mm.v.l

" alt="

">
ráadásul pl. most 2 Bounty-s papírt is ki kellett dobnom,mert a kód elmosódott

" alt="

">
nekünk 4-5 Signal palyazatunk lehetett, mi sem nyertünk
ib ! kimondott szónak ereje van ,jól gondold meg ,,türelem,majd beindul,mi sem nyerünk mindennel

" alt="

">
én nem tudom,hogy aki itt fórumozik az hogy csinálja

" alt="

"> de hogy én soha,semmivel nem nyerek???!!!

" alt="

"> ennyire szerencsétlen nem lehetek

" alt="

">

" alt="

">
Én már a fogkefékkel is kínos feltűnést keltettem

" alt="

"> Még a biztonsági őrt is rám állították

" alt="

"> Odajött megkérdezni az önkiszolgáló pénztárhoz, mikor látta, h van még egy fogkefe a kosárban: és a fogkefét nem?

" alt="

">
Az S-Budget játéknál már ismerősként üdvözöltük egymást

" alt="

">
Ott már tippeket is tudott adni, h. ne felejtsem el bedobni a szelvényt. Úgyhogy igen, az S-Budget szerintem is "házi" játék. De innen szép nyerni!
Unilever ha jól emlékszem engem vagy 1 hét után értesített mikor nyertem a Playstationt-t. Nekem csak 2 blokkom volt ezzel a Signal-os játékkal, még nekem se szóltak hehe

" alt="

">
Nekem "csak" 4 pályázatom volt.. de úgy gondolom az is sok..
kiminoel!
Kevés kivételtől eltekintve,a sorsolás napján értesít az Unilever,Unileveres számról,amit mindenki ismer,mert oda küldi az sms-t is.Tukánossal én sem játszottam,mert bőröndöt már sokat nyertem,plüssből kinőttünk jó ideje,mosószer meg egyébként is van még a tavalyi Henkeles játékokból.De laptop mindig jól jön(ne),mert szinte fogyóeszköz.De gondolom sokunknál.
Nekem kezdi a kicsi az Ovit; kapott fogkrémet fogkefét is duplán
Azt írták pénteken 10-kor indul a sorsolás, a tukános 10,30-kor.
Ki milyen tel számról kapott értesítést, mert ha gépi SMS akkor ez szerintem péntek délelőtt már eldőlt.
Pedig mi is játszottunk a Dell-ért, de a tukanért nem.
És az érdekes az hogy a 10.30-as sorsolást azonnal küldték is.
Ne legyen igazam,de szerintem már itt "röhög a markában" a nyertes,hogy mi esszük a kefét,vajon van-e még remény.
De majd kiderül.Épp most néztem,egyre több játéknál kint vannak már az Unileveres nyertesek.Többnél,mint nem.
Egyik pontban úgy írják hogy 3 munkanapon belül, előtte meg 5 munkanapon belül értesítenek. Hátha van még remény...
Mi fogkefét vettünk. No nem úgy, hogy minden fogunkra jusson egy fogkefe.

" alt="

"> De eláll, enni nem kér, és úgyis kelleni fog. Nekünk 5 pályázatunk volt. Tuti értesítették már a nyerteseket?

" alt="

">
Nekem 6/0, de Knorr készletet sem, sőt nem emlékszem, hogy sparos játékon nyertem volna. Pedig esélyt adok...
Én vagy 25-öt vettem. De nagy a család.

" alt="

">
félve kérdezem, hogy mit jelent nálatok a bevásárlás egy termékből? nálam fogkrémből három darab....egyébként én is csodálkozom, hogy senki sem nyert itt...
Ja,, meg az alma táska...
Signal nekem is negatív....
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások